először! A filmekről már nem is beszélek (Vietnám, Bhután, Irán, Irak, Izrael, Mongólia...)
Nagyon szívesen a feliratokat! Jó szórakozást kívánok!
Férjvadász lányka lebukott:

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!!!
Üdv: Leo45
Rita írta:Szia Szilvia! Nem akarok dicsekedni (de akarok!), hongkongit, és thait is én fordítottam
először! A filmekről már nem is beszélek (Vietnám, Bhután, Irán, Irak, Izrael, Mongólia...)
Nagyon szívesen a feliratokat! Jó szórakozást kívánok!
Férjvadász lányka lebukott:
nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm az újabb részeket, begyűjtöttem. A hétvégére tervezek filmezést, talán vasárnap pihenés lesz, nem megyünk sehova és nem jön senkide nem kiabálom el
már rámférne egy kis lazítás.
Szép hétvégét, jó pihenést kívánok Neked
Kata58 írta:Phű ez meleg helyzet volt! Valaki átírta a felhasználónevem, és majdnem nem tudtam belépni.... Ki volt írva a gmail címem..csak lestem
Köszönöm a feliratokat.![]()
![]()
![]()
Kellemes Hetet mindenkinek.![]()
![]()
A képelőzetesek szerint valóban nem fogunk unatkozni...![]()
![]()
B.Marika írta:Ritám! Köszönöm szépen a feliratokat!![]()
![]()
Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm az újabb részeket.Nagyon jó,/ismétlem/a "szövegelés"!Kíváncsiságból letöltöttem a koreaiból pár részt.Mindegy,hogy ez negyven.Itt maradok inkább.Bár nem egy sokszor nézős,-legalább is nekem-de inkább ezt nézem végig.Hangosan kell röhögnöm.Minden páros,fiú lány,nekem jó kikapcsolódást"okoz"!Üdvözlettel Nagyi.![]()
![]()
![]()
boszorkany írta:Kedves Rita!
Koszonom,hogy hianyoltal,Te is hianyoztal nekem es a csapat is!
E kozel 2 honap alatt csak egyszer "ugrottam be",mikor irtal nekem.
Meg februar 3-an veglegesen tonkre ment a kazanunk(50 eve gyartottak!)alkatresz hijan ujat kellett beszerezni,beszerelni.Par napja megszunt a "hibernalasunk",vegre poloban is lehe lenni a hazban.![]()
Latom azota uj sorozatba kezdtel,az eddigi feliratokat vittem,de a videokat sajnos nem tudtam meg letolteni.(a Mega nem megy jelenleg,a v-rol nem tudom hogyan kell letolteni)Viszont,ami kesik,nem mulik.
A meleg oromere megneztem egy hosszu sorozatot,(kinai)a Nirvana in fire-t,fantasztikusan jo volt!![]()
Jovok mostmar gyakrabban.
Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm az új feliratokat.Szórakoztató volt, és nagyon tetszettek nekem is ezek a részek.
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az új részeket, gyorsan letöltöttem és este megnézem és írok.
![]()
![]()
picike írta:Nagyon köszönöm a fordításokat! Alig vártam már! Egy kis nevetés!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég