Gabóci5 írta:Köszönöm szépen Rita az újabb részeket.![]()
![]()
Kata58 írta:Köszönettel vittem a 3 részt!![]()
![]()
![]()
![]()
picike írta:Köszönöm a mulatságos részeket!
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm a feliratokat!![]()
![]()
Mamka44 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az újabb feliratokat! Nem leszek gépközelben, ezért KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánok mindenkinek!
annamama írta:...Kedves Rita.....Koszonom szépen az ujabb feliratokat ......
sipaer írta:Köszönöm az újabb részeket.
novcsi6 írta:Nagyon szépen köszönöm![]()
![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszönet az újabb részek fordításáért.
Gyorsan meg is néztem. Összességében továbbra is vicces főleg főszerkesztő asszony.
Továbbra sem értem az állandóen ebédelünk és mindig egy ember fizessen ?????? fura.
Mint az is hogy aludni csak nyitott szájjal és esetenként horkolva lehet. ( persze csak nőnek, vagy talán orsövény feldülésük van??)
A másik kedvencem a cipeljük a nőt kategória hát..................jó lenne valami újat kitalálniuk.
Bai Haoyu lassan érő tipus és nem bizik a megérzéseiben, persze Xia Qiao most megint hozta a hazudós formáját és igy látszólag előnyre tett szert. De tudjuk a hazug embert és a sánta kutyát hamar utolérik. Itt is igy lesz csak ki kell várnunk.Spoiler: mutasd
Kata58 írta:Hatásra nagyon kiakasztó volt az öszintetlenség, a nyomulás most ezekben a részekben...a 3. feliratot meghagytam kicsit későbbre, mert elfáradtam. Nagyon rossz, hogy valaki azért ácsingózik ami nem illeti meg, közben meg furdalja a lelkiismeret. De már annyira forr a levegő, hogy nem sokára már lubickolhatunk az élvezetekben....de addig még lesz részünk poénokban is!![]()
. Köszönöm az eddigieket! szép álmokat!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szvakneildi írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb részek fordítását, azt hiszem ma éjjel is későn fekszem, vagy inkább holnap korán![]()
Köszönet a munkádért!
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég