picike írta:Szia Rita!
Köszi, már nagyon vártam. Az előző heti részeket nem mertem megnézni, mert sokan írtátok, hogy szenvedős, ezért úgy döntöttem, hogy várok még egy hetet, hátha a következők már nem azok. Még egyszer köszi a fordításokat. További szép napot!
Kata58 írta:Köszönettel vittem a feliratot!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm szépen a feliratokat!![]()
![]()
feberzs írta:Köszönöm a munkádat, majd maratonba fogom nézni.
virag1 írta:Köszönet a feliratokat nézem.................
Vaskica06 írta:Köszönöm az újabb részeket. <3
sipaer írta:Köszönöm az újabb részeket.
Gabóci5 írta:Köszönöm Rita a friss csomagot.
Kata58 írta:szia Rita! a 23. rész kissé csúszik....1 perc harminc négynél kezdődik a beszéd, de akkor jelenik meg hogy ki fordította....csak én nem tudok állítani rajta az még nem megy nekem....bocsi hogy szóltam...![]()
![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Lassan alakulnak a dolgok. Hiuzen megint hozta a bénázós formáját és a mindenkinek meg akarok felelni így nem csoda hogy le lett szúrva. Kicsit erős volt ahogy elküldték. Aranyos volt, hogy a kollégák mellé álltak és kiderítették mi történt valójában és megpróbálták visszahozni.
Yimu most is tudta, hogy kell Huizent kibillenteni a szomorúságából és tetszett ahogy Bai Haoyuval kimondatta az érzelmeit és szembenézette a hibáival is és nem titkolta a sajátját vonzódását se, bár tudja, hogy csak barátságra számíthat Huizentől.
Xia Qiao még mindig.........no komment próbálkozik, próbálkozik de látható, hogy még mindig a saját érdekét nézi.
Ami még számomra mindíg fura nem csak ebben a sorozatban de másutt is konyhában, étteremben, kisebb boltban mint itt a kedves főhősünk csak LÓGÓ REPDESŐ hajjal lehet ábrázolni. Mivel nekem is hosszú hajam van igy tudom hogy akaratlanul esik le hajszál, de enni nem szeretem és más se.
Ez nem az valós élet, jó lenne ha jobban figyelnének ilyen apróságra is.
Egyébként meg jobb mint a koreai számomra.
Örülök, hogy My Sushinet beírtad fordításként elolvastam a véleményeket érdekes lehet a sorozat.
Na majd............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég