Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Pretty Li Hui Zhen (25/40)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 1. 21:20

Kata58 írta:De jó Rita, hogy bedobtad :ymhug: i-) :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth: a hallgatózó kollégákat...hát az mindent vitt =)) =)) =)) =)) =))

Yi Mu-ról nem gondoltam volna, hogy képes hallgatózni, de a féltékenység nagy úr:

Kép
Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. május 1. 23:30

Kedves Rita !

A mostani két részből ami számomra megmaradt Yimu őszintesége és kirtikárja Haoyu felé. Jó volt látni ahogy Qiaonak is " helyre tette a fejét ". Őszinék voltak a mondatai is Huizen iránt szeretetéről, mert nem az a fontos, hogy mit érez hanem, hogy akit szeretünk az boldog legyen.

Ahogy nézem Qiao és Huizen kettősse számomra is túlzás. Utána az jutott eszembe, hogy Huizen úgy viselkedik mindtah Qiao anyja lenne. Mondhatni szerep tévesztésbe van és ezt barátnőjre rendesen ki is használja.
Az, hogy Qiao a figyelmeztetés ellenére sem mondja el Haoyunak az igazat és csak húzza halassza a dolgot igy valószínű a lebukása rosszabb lesz, de mindenki másképpen dönt.
Aranyos volt a cukrászda főnöke olyan emberi volt,hogy segített Huizennek elmenni. Kedvesek voltak a kollégák mert valóban örültek Huizen visszatérésének.

Jó volt látni Huizen és Haoyu boldogabb kettősét és, hogy végre elfogadja a lány életrevaló ötleteit is.

Örülök, hogy jó időtök volt a kirándulásra látom szép képeket csináltál amit köszönök

:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 2. 17:11

Kedves Virág! Több mindenben osztom a gondolataidat. Mikor Qiao mégsem ment be a
vendéglőbe, hogy BH-nak vallomást tegyen, én is rögtön arra gondoltam, hogy rosszabb
sorsot szántak neki, csúfosabb lebukást, és erre utalt Yi Mu is.

Yi Mu szépen kiosztja, akiket ki kell osztania. Nem hagy ki senkit. Mindenben igaza van.
Őszinte, nem kertel, és igazságos. Míg a nagy barátnő szét akarta választani a HZ-t és
BH-t, addig ő nem áll a szeretett személy boldogságának útjába. Szép tőle!

Igen! Qiao régóta nélkülözi már az anyai, és az apai szeretetet is, s mivel HZ gondoskodó
alkat, egyre inkább a barátnő mellett az anya szerepét is betölti. Fura, nem természetes
ragaszkodás az övék.

Kép
Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. május 2. 18:51

Kedves Rita, köszönöm az újabb két részt.
Nagyon hasonlít a koreaira, csak ez hosszabb.
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. május 3. 12:56

Sziasztok!
Megnéztem ezt a két részt is, tetszett Huizhen átalakulása, igazán bájos lett.A céghez való visszatérést a családi beszélgetések, sms-ek segítették.Nekem az azért furcsa, hogy ez volt a 2. alkalom, hogy hazament.Más sorozatokban sokkal erősebb a család szerepe, itt a saját önálló élet van előtérben.
Köszönöm szépen.Marcsi :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 3. 16:14

Igazad van Marcsi, ezt én is észrevettem. Pedig csak akkor nem szoktak hazamenni, ha "szinte ki van tagadva."..Lásd Never-nél, bár ott az apa durvasága végül átment hiányérzetbe...
valószínűleg nagyon nagy szükség lehetett volna Huezin támogatására s nem akarta befolyásolni a lányát. Milyen aranyos volt az anya, mikor elárulta a lányának hogy az apja megleste, hogy tényleg jól érzi e ott magát, nem használják e ki. Nagyon szeretem ezeket a részeket....
szinte úgy érzem, hogy nagyon jót tett neki a kirúgás, mert így tudott bátorságot meríteni a sok vívódás után a változásra, változtatásra!

És szerintem csúcs jól sikerült! :D \:D/ :ymhug: :movingflower: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 4. 4:54

nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm az újabb két részt.

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen a feliratokat!

Igen, mások is ezt mondták, ezért is döntöttem úgy, hogy nem fordítok többet
kínai feldolgozást.

A héten is csak két részt fogok tudni hozni.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 4. 5:03

gyomar írta:Sziasztok!
Megnéztem ezt a két részt is, tetszett Huizhen átalakulása, igazán bájos lett.A céghez való visszatérést a családi beszélgetések, sms-ek segítették.Nekem az azért furcsa, hogy ez volt a 2. alkalom, hogy hazament.Más sorozatokban sokkal erősebb a család szerepe, itt a saját önálló élet van előtérben.
Köszönöm szépen.Marcsi :)

Szia Marcsi!

Igazad van, én ebbe bele sem gondoltam. Áttekintettem az eddig fordított kínai sorozataimat,
amelyik olyan témájú, abban a fiatalok, ha már dolgoztak igyekeztek külön is költözni a szüleiktől.
Nekem ez természetesebb, mint ahogy Koreában csinálják, mivel nálunk is ez a törekvés a fiatalok
részéről.

Remélem már nem lesz visszaesés, és haladunk előre a romantika felé!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 4. 9:32

Lesznek még izgalmas pillanatok! Rita, sajnálnám, ha nem fordítanál többet kínai feldolgozást! Én nagyon élvezem ezt a sorit is, sőt, vannak pillanatai, amik jók lettek volna a koreainál is gondolok itt a lágyabb vonalvezetésre többek között...És engem nem zavarnak a párhuzamok..sőt, kifejezetten élvezem, hogy ennek ellenére odaszegeznek a gép elé és nézhetem, mert nézetteti magát a sorozat! :D :)) :)) :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
HKata

HozzászólásSzerző: HKata » 2017. május 4. 13:10

Nagyon tetszik ez a sorozat, köszönöm a fordítói munkádat! :)
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. május 4. 14:39

Szia Rita! Mind a két rész tetszett! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután!
Köszönöm szépen a fordítást!
Szép napot kívánok!
:movingflower: :movingflower: :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 4. 15:25

Kata58 írta:Lesznek még izgalmas pillanatok! Rita, sajnálnám, ha nem fordítanál többet kínai feldolgozást! Én nagyon élvezem ezt a sorit is, sőt, vannak pillanatai, amik jók lettek volna a koreainál is gondolok itt a lágyabb vonalvezetésre többek között...És engem nem zavarnak a párhuzamok..sőt, kifejezetten élvezem, hogy ennek ellenére odaszegeznek a gép elé és nézhetem, mert nézetteti magát a sorozat! :D :)) :)) :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:

Megértelek, én is nagyon szívesen nézek feldolgozást, de csak akkor, ha legalább egy
kicsit eltér az eredetitől. Ha ugyanolyan, ráadásul negyven részen keresztül, az nem
érdekes annyira. Nekem szerencsém van, nem láttam a koreait, de a letöltések egyre
csökkenő (rohamosan) száma arról árulkodik, hogy csak néhányotokat érdekel ez a
verzió.

Na mindegy! Van annyi fordítani való, hogy csak bírjam szusszal. Itt a thai Goong, a
kínai My Sunshine, a szingapúri Mystic Whisper, és van még egy titkos is, amiből nem
biztos, hogy lesz valaha valami.

Dilraba Dilmurat szeme még nálunk is nagynak számít. Hogy lett neki ekkora?

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 4. 15:30

HKata írta:Nagyon tetszik ez a sorozat, köszönöm a fordítói munkádat! :)

Kedves Kata! Nagyon szívesen a sorozatot!
Örülök, hogy kedvedre való ez a változat is!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 4. 15:36

B.Marika írta:Szia Rita! Mind a két rész tetszett! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután!
Köszönöm szépen a fordítást!
Szép napot kívánok!
:movingflower: :movingflower: :movingflower:

Szia Marika! Hát én is kíváncsi vagyok már! Talán ma be tudom fejezni a 26. részt.
Hétvégén meg a 27.-t, hogy hétfőre újabb kettőt ki tudjak tenni.

Nagyon szívesen a fordítást!

Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. május 4. 17:49

Kedves Rita!
Megnézve az eddigieket azt látom érik a gyümölcs.Szerintem lesz még itt kedvünkre való esemény és jó kis befejezés.A munkahelyen mindenki kedvesen fogadta vissza a megszépült Huizhent. A légkör szürkébb lett nélküle.Gyorsan el is látták újra feladattal.Kedvencem a főnöknő,nagy kedvencem, Yi Mu. Várom a következő részeket.Később pedig majd várni fogom a tervezett sorozatokat.Lesz itt még csemege bőven.Olyan jó kis hangulatos ez a sorozat,hogy amikor befejezem az adagot,alig van kedvem mást nézni.Szép hétvégét Neked! Nagyi :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. május 4. 21:47

Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 5. 5:36

Magdimama írta:Kedves Rita!
Megnézve az eddigieket azt látom érik a gyümölcs.Szerintem lesz még itt kedvünkre való esemény és jó kis befejezés.A munkahelyen mindenki kedvesen fogadta vissza a megszépült Huizhent. A légkör szürkébb lett nélküle.Gyorsan el is látták újra feladattal.Kedvencem a főnöknő,nagy kedvencem, Yi Mu. Várom a következő részeket.Később pedig majd várni fogom a tervezett sorozatokat.Lesz itt még csemege bőven.Olyan jó kis hangulatos ez a sorozat,hogy amikor befejezem az adagot,alig van kedvem mást nézni.Szép hétvégét Neked! Nagyi :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Nagyi! Neked kezdettől nagyon tetszett a sori. Szerencsére ez még mindig így van,
örülök is neki nagyon!

Befejeztem a 26. rész fordítását tegnap, és úgy ért véget, hogy bele kellett néznem a 27.-be
is. Mire észbe kaptam, éjfél volt, és épp a 30. részt fejeztem be. Olyan mérges voltam, mert
tudom, hogy be fog zavarni a fordításba, hogy előre néztem, de legalább már mindent láttam,
amire kíváncsi voltam. Megnyugodva fordíthatok tovább.

Nagyi! A thai Goongot is várom már, hogy fordíthassam, de a My Sunshine lesz az igazán nekünk
való!

Kellemes hétvégét Neked is!

Huizhen kedvence, Zhu Ying Jia a kislányával:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 5. 5:37

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.

Kedves Ica! Nagyon szívesen!

Kellemes hétvégét kívánok!

:flower1: ~o) :littlehearth: :D :littlehearth: ~o) :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 5. 7:44

Úgy jártál, mint én meg sem álltam a 35. részig...annyira tetszik még felirat nélkül is, pedig a párbeszédek is nagyon fontosak! Nagyon várom a leleplezést! és hogy 1OO-% ban kiderüljön az igazság! :D Rita, lenne egy javaslatom...tudom, hogy rászoktunk arra, hogy 3-4-es csomagot hozol, de ha elkészültél egyel, és úgy érzed most nincs időd folytatni, nyugodtan kitehetnéd...annyira örülnénk annak is.

Egyébként mindig mosolygok azon, hogy annyira emlegetítek hogy 4o részes...de csak mert fél óra egy rész a koreai meg néha több mint 1 óra... szóval nem sok ez a sori.
A többivel is úgy vagyok Kínaiakkal főleg, hogy megnézem mennyi egy egy rész hossza, és már rutinból kihagyom az elejét és a végét időt spórolandó! Ha úgy értenék az egészhez ahogy nem, akkor a két részt összeraknám egybe...legalább magamnak... :))
A love Nowot is lelehetne rövidíteni, ha ki lennének a reklámok vágva belőle... Ha nem szeretném annyira azt a sorit úgy vágnám ki a gépről de úgy....
:-q :movingflower: :flower1: :littlehearth:
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. május 5. 12:19

Rita írta:
nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm az újabb két részt.

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen a feliratokat!

Igen, mások is ezt mondták, ezért is döntöttem úgy, hogy nem fordítok többet
kínai feldolgozást.

A héten is csak két részt fogok tudni hozni.

Kép

Kedves Rita!
Igertem,jovok surubben,de nemigazan sikerult.A futesunk klassz lett,viszont most meg az akna dugult el(masodjara)Nehez a megoldasa,mert nem talaljuk az ellenpontjat,bontassal lehetne csak,de az nagy munka es sok penz!Aztan meg Jules is renitenskedik ejszakankent par hete,alig lehet tole aludni.Volt,hogy 1-2 orat tudtam csak szunditani.Mindenhova bebujt,leginkabb a szamitogep asztal ala,ami nem nagy baj,,de a vezetekek koze es felo volt,hogy elszakit valamit.Mostanaban kezd viszaterni a regi onmagahoz.
A heten elvittem az osszes eddigi leforditott epizodot,szinte megallas nelkul vegig is neztem,nagyon tetszik,koszonom a munkadat. :) :-bd
Ne keseredj el,biztosan tobben vagyunk,akik kitartunk a sorozat mellett.A fiam a koreait latta,mondta is,hogy szinte azonos azzal,de engem nem erdekel,nincs osszehasonlitasi alapom,igy minden "szivfajdalom nelkul tetszik. ;)
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2017. május 5. 19:42

Köszönöm az újabb részeket!!! :) :flower1: :flower1: :flower1: :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 5. 19:53

Kata58 írta:Úgy jártál, mint én meg sem álltam a 35. részig...annyira tetszik még felirat nélkül is, pedig a párbeszédek is nagyon fontosak! Nagyon várom a leleplezést! és hogy 1OO-% ban kiderüljön az igazság! :D Rita, lenne egy javaslatom...tudom, hogy rászoktunk arra, hogy 3-4-es csomagot hozol, de ha elkészültél egyel, és úgy érzed most nincs időd folytatni, nyugodtan kitehetnéd...annyira örülnénk annak is.

Egyébként mindig mosolygok azon, hogy annyira emlegetítek hogy 4o részes...de csak mert fél óra egy rész a koreai meg néha több mint 1 óra... szóval nem sok ez a sori.
A többivel is úgy vagyok Kínaiakkal főleg, hogy megnézem mennyi egy egy rész hossza, és már rutinból kihagyom az elejét és a végét időt spórolandó! Ha úgy értenék az egészhez ahogy nem, akkor a két részt összeraknám egybe...legalább magamnak... :))
A love Nowot is lelehetne rövidíteni, ha ki lennének a reklámok vágva belőle... Ha nem szeretném annyira azt a sorit úgy vágnám ki a gépről de úgy....
:-q :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Muszáj voltam a lelepleződésig végignézni, mert már annyira érik a helyzet, de ez a
Haoyu a sok hasonlóság ellenére is még mindig biztosra veszi, hogy Qiao az igazi Huizhen.
És mindezt egy puzzle darabka miatt.

Fordítás szempontjából nem mindegy, hogy 40 vagy 16 részes egy sorozat. Itt egy rész
több, mint 600 soros, míg az eredeti 16x800-850 soros volt. Az egyik több, mint 24 ezer
sor, míg a másik 13-14 ezer soros. Ezért morogtam magamra, hogy már megint egy 40
részes sorozatot választottam. De a Goong kárpótolni fog, mert abban nem beszélnek
ennyit. Yi Mu és Huizhen ha együtt vannak csak mondják a magukét.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 5. 20:04

boszorkany írta:Kedves Rita!
Igertem,jovok surubben,de nemigazan sikerult.A futesunk klassz lett,viszont most meg az akna dugult el(masodjara)Nehez a megoldasa,mert nem talaljuk az ellenpontjat,bontassal lehetne csak,de az nagy munka es sok penz!Aztan meg Jules is renitenskedik ejszakankent par hete,alig lehet tole aludni.Volt,hogy 1-2 orat tudtam csak szunditani.Mindenhova bebujt,leginkabb a szamitogep asztal ala,ami nem nagy baj,,de a vezetekek koze es felo volt,hogy elszakit valamit.Mostanaban kezd viszaterni a regi onmagahoz.
A heten elvittem az osszes eddigi leforditott epizodot,szinte megallas nelkul vegig is neztem,nagyon tetszik,koszonom a munkadat. :) :-bd
Ne keseredj el,biztosan tobben vagyunk,akik kitartunk a sorozat mellett.A fiam a koreait latta,mondta is,hogy szinte azonos azzal,de engem nem erdekel,nincs osszehasonlitasi alapom,igy minden "szivfajdalom nelkul tetszik. ;)

Kedves Éva! Mondtad, hogy idős a lakásotok, ilyenkor tényleg minden előjön már.
Nekem még hátra van a fűtésszerelés, de közben más is a nyakamba szakadt, és az iskolában
is ilyenkor év végére sűrűsödnek be a programok.

Kívánom, hogy hamarosan megoldódjon a problémátok, és Jules is legyen olyan jó kutyus,
mint régen!

Örömmel olvastam, hogy tetszik a Pretty! Milyen jó, hogy te sem láttad még az eredetit!
A most következő részek egyre jobbak lesznek. Egyre közelebb kerülünk a lelepleződéshez,
és már BH sem fog annyira idegesíteni a téves következtetéseivel.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 5. 20:05

Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!! :) :flower1: :flower1: :flower1: :)

Nagyon szívesen!

@};- %%- :D %%- @};-
szvakneildi

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2017. május 6. 20:02

Kedves Rita!
Ismét szeretném megköszönni a munkádat! ^:)^ :-bd Bár én már a koreai változatot is láttam, ennek ellenére ez a változat is nagyon tetszik. S bár a történet nagyjából egyezik, de azért mégis sok kis nüansznyi apró eltérés van benne, amitől mégis más mégis jó ez a sorozat. :-bd Éppen ezért, nagyon remélem, hogy te sem veszíted el a lelkesedésed a sorozat iránt és tovább fordítod nekünk! :ympray: Szóval kitartást és még sok örömöt kívánok neked a fordításhoz! :) Szeretettel várom a következő részek fordítását. :-bd ^:)^ :) :-h

Vissza: “Kína”