Kata58 írta:De jó Rita, hogy bedobtad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a hallgatózó kollégákat...hát az mindent vitt
![]()
![]()
![]()
![]()
Yi Mu-ról nem gondoltam volna, hogy képes hallgatózni, de a féltékenység nagy úr:

Kata58 írta:De jó Rita, hogy bedobtad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a hallgatózó kollégákat...hát az mindent vitt
![]()
![]()
![]()
![]()
nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm az újabb két részt.
Nagyon hasonlít a koreaira, csak ez hosszabb.
gyomar írta:Sziasztok!
Megnéztem ezt a két részt is, tetszett Huizhen átalakulása, igazán bájos lett.A céghez való visszatérést a családi beszélgetések, sms-ek segítették.Nekem az azért furcsa, hogy ez volt a 2. alkalom, hogy hazament.Más sorozatokban sokkal erősebb a család szerepe, itt a saját önálló élet van előtérben.
Köszönöm szépen.Marcsi
Kata58 írta:Lesznek még izgalmas pillanatok! Rita, sajnálnám, ha nem fordítanál többet kínai feldolgozást! Én nagyon élvezem ezt a sorit is, sőt, vannak pillanatai, amik jók lettek volna a koreainál is gondolok itt a lágyabb vonalvezetésre többek között...És engem nem zavarnak a párhuzamok..sőt, kifejezetten élvezem, hogy ennek ellenére odaszegeznek a gép elé és nézhetem, mert nézetteti magát a sorozat!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HKata írta:Nagyon tetszik ez a sorozat, köszönöm a fordítói munkádat!
B.Marika írta:Szia Rita! Mind a két rész tetszett! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután!
Köszönöm szépen a fordítást!
Szép napot kívánok!
![]()
![]()
Magdimama írta:Kedves Rita!
Megnézve az eddigieket azt látom érik a gyümölcs.Szerintem lesz még itt kedvünkre való esemény és jó kis befejezés.A munkahelyen mindenki kedvesen fogadta vissza a megszépült Huizhent. A légkör szürkébb lett nélküle.Gyorsan el is látták újra feladattal.Kedvencem a főnöknő,nagy kedvencem, Yi Mu. Várom a következő részeket.Később pedig majd várni fogom a tervezett sorozatokat.Lesz itt még csemege bőven.Olyan jó kis hangulatos ez a sorozat,hogy amikor befejezem az adagot,alig van kedvem mást nézni.Szép hétvégét Neked! Nagyi![]()
![]()
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.
Rita írta:nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm az újabb két részt.
Nagyon hasonlít a koreaira, csak ez hosszabb.
Kedves Ildikó! Nagyon szívesen a feliratokat!
Igen, mások is ezt mondták, ezért is döntöttem úgy, hogy nem fordítok többet
kínai feldolgozást.
A héten is csak két részt fogok tudni hozni.
Kata58 írta:Úgy jártál, mint én meg sem álltam a 35. részig...annyira tetszik még felirat nélkül is, pedig a párbeszédek is nagyon fontosak! Nagyon várom a leleplezést! és hogy 1OO-% ban kiderüljön az igazság!Rita, lenne egy javaslatom...tudom, hogy rászoktunk arra, hogy 3-4-es csomagot hozol, de ha elkészültél egyel, és úgy érzed most nincs időd folytatni, nyugodtan kitehetnéd...annyira örülnénk annak is.
Egyébként mindig mosolygok azon, hogy annyira emlegetítek hogy 4o részes...de csak mert fél óra egy rész a koreai meg néha több mint 1 óra... szóval nem sok ez a sori.
A többivel is úgy vagyok Kínaiakkal főleg, hogy megnézem mennyi egy egy rész hossza, és már rutinból kihagyom az elejét és a végét időt spórolandó! Ha úgy értenék az egészhez ahogy nem, akkor a két részt összeraknám egybe...legalább magamnak...![]()
A love Nowot is lelehetne rövidíteni, ha ki lennének a reklámok vágva belőle... Ha nem szeretném annyira azt a sorit úgy vágnám ki a gépről de úgy....
![]()
![]()
![]()
boszorkany írta:Kedves Rita!
Igertem,jovok surubben,de nemigazan sikerult.A futesunk klassz lett,viszont most meg az akna dugult el(masodjara)Nehez a megoldasa,mert nem talaljuk az ellenpontjat,bontassal lehetne csak,de az nagy munka es sok penz!Aztan meg Jules is renitenskedik ejszakankent par hete,alig lehet tole aludni.Volt,hogy 1-2 orat tudtam csak szunditani.Mindenhova bebujt,leginkabb a szamitogep asztal ala,ami nem nagy baj,,de a vezetekek koze es felo volt,hogy elszakit valamit.Mostanaban kezd viszaterni a regi onmagahoz.
A heten elvittem az osszes eddigi leforditott epizodot,szinte megallas nelkul vegig is neztem,nagyon tetszik,koszonom a munkadat.![]()
![]()
Ne keseredj el,biztosan tobben vagyunk,akik kitartunk a sorozat mellett.A fiam a koreait latta,mondta is,hogy szinte azonos azzal,de engem nem erdekel,nincs osszehasonlitasi alapom,igy minden "szivfajdalom nelkul tetszik.
Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég