Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.További kellemes estét kívánok.
Kedves Ica! Nagyon szívesen az újabb feliratokat!
Szép napot kívánok!

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.További kellemes estét kívánok.
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 26-27. részek feliratainak a fordítását.![]()
Ez a két rész már egészen élettel teli volt, nagyon tetszett a jubileumi műsor, nagyon imádni való volt a főszerkesztőnő. Illetve most már igazi csapat a kollektíva, nagyon jó együtt látni, és ahogy aggódtak HuiZhen-ért.A vége pedig ahogy a két pasi versenyt futottak az idővel, hogy elérjék HZ.nagyon aranyosak voltak.
Köszönöm szépen.Marcsi
sipaer írta:Hú... ez nagy meglepetés volt, gondoltam, csak belesek hozzád egy kicsit olvasgatni, ebben a rossz esős időben, és erre mit látok.. újabb 2 rész! Nagyon szépen köszönöm, mindjárt gyorsan meg is nézem.![]()
![]()
Kata58 írta:Örömmel vittem az újabb részeket! Köszönöm!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az új részeket, gyorsan megnéztem.
Tetszett Li Huizen hugának az értékelése nővéréről, hogy nagyon jószívű és mindig mindenkin segíteni akar de naiv ezért becsapják és Ő észre sem veszi.
A Főszerkesztőnő és Yimun látszik, hogy őszinte emberek és nincs bennük rossz szándék, csak segíteni akarás, ez tükröződik minden tettükben és mondataikban.
MInt színészek is nagyon jók.
A tévedések vigjátéka most már rendeződik és örülők, hogy nem az utolsó rész utolsó képkockáinál derült ki, igy jó pár részen keresztül még örülhetünk a szerelmeseknek.Spoiler: mutasd
Hogy ki Yimu és miért titkolódzik,lassan tisztázódik de még pár rész van addig.
Köszönet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 26-29.részek fordítását.
Kellemes hétvégét kívánok.
Kata58 írta:Szia Virág, tulajdonképpen le is írtad amit én is írhattam volna! Teljesen egyetértek veled! Nekem tetszett a kép előtti két öreg fényképezkedése...és utána a váltás...
Q.-nek azt a lelkiismeretes oldalát is megismerhettük, hogy a munkában lelkiismeretes, és rugalmas, gyorsan megoldja a problémákat, személyválogatás nélkül.
Kicsit váratlanul érte a lebukás, mert ő maga szerette volna előbb elmondani. Izgalmasak lesznek ezek a részek is amik még előttünk vannak. És én is örülök, hogy még egy kicsit tovább örülhetünk a öröm kiteljesedésének!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Oh de jó, hogy erre jártam!
Köszönöm szépen a feliratokat!
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég