Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)

Kata58
Kapcsolat:

Re: Pretty Li Hui Zhen (30/40)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 21. 16:40

Hát ez valami csodálatos micsoda napom van ma! Defendant két rész ma és most a Prettyből is jött az egyik legjobb rész! \:D/ \:D/ \:D/
tényleg csak kapkodom a fejem...köszönettel vittem az új feliratot! Csodaszép vasárnap délutánt továbbra is... Hiába süt ezerrel a nap a szél olyan erős, hogy fognom kell a szemüvegem ha kinézek! Úgyhogy most nekiállok megnézni az új részt! :D :ymhug: :-h \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. május 21. 16:47

Szia Rita! Köszönöm szépen a 30. rész feliratát! :littlehearth:
Nem számít a sorrend!!!
:movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1: :movingflower:

Kép
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2017. május 21. 18:21

Köszönöm az újabb részeket!!! :D @};- :D @};- :D @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 18:41

Kata58 írta:Hát ez valami csodálatos micsoda napom van ma! Defendant két rész ma és most a Prettyből is jött az egyik legjobb rész! \:D/ \:D/ \:D/
tényleg csak kapkodom a fejem...köszönettel vittem az új feliratot! Csodaszép vasárnap délutánt továbbra is... Hiába süt ezerrel a nap a szél olyan erős, hogy fognom kell a szemüvegem ha kinézek! Úgyhogy most nekiállok megnézni az új részt! :D :ymhug: :-h \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth:

Kata! Örülök, hogy örömet okozhattam! A 29. rész jobb volt ettől. Jól esett nézni,
ahogy napfényre kerül az igazság. Arra számítottam, hogy a mai rész merő romantika
lesz, arre csak az eleje volt az, mert...
Spoiler: mutasd
Huizhen úgy döntött, hogy nem vállalja fel a kapcsolatukat a munkahelyen, de máshol
sem találkoztak. Remélem, hogy a 31. rész jobb lesz ebből a szempontból!

Qiao berúg, Yi Mu meg újabb sebesüléseket szerez:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 18:44

B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm szépen a 30. rész feliratát! :littlehearth:
Nem számít a sorrend!!!
:movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1: :movingflower:

Szia Marika! Nagyon szívesen ezt az egy sovány részecskét! Szerintem is az a lényeg,
hogy jöjjön az a felirat.

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. május 21. 18:44

Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 30. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Nagyon jól indult a rész, de a végére összezavarodtam.Tudom, hogy HZ a barátnője miatt csinálta, No de azért már nem kellene önfeláldozónak lenni.Nagyon mérges lettem rá.Igaz van még 10 rész muszáj volt valami csavart belevinni.Yimu-ért majd megszakadt a szívem úgy sajnáltam. :YMSIGH:
(Az elején nagyon fura volt az állandó kamera forgás már kezdtem szédülni.Illetve a két lány szerintem már kórosan sovány, ez már elérte szerintem a nem szép szintet.)
Most egy kicsit elveszek, mert kedden utazunk régi kollégákkal Noszvajra túrázni 3. napot át.Majd jelentkezem.
Köszönöm szépen még egyszer.Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 18:44

Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!! :D @};- :D @};- :D @};-

Nagyon szívesen!

:littlehearth: %%- :D %%- :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 18:57

gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 30. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Nagyon jól indult a rész, de a végére összezavarodtam.Tudom, hogy HZ a barátnője miatt csinálta, No de azért már nem kellene önfeláldozónak lenni.Nagyon mérges lettem rá.Igaz van még 10 rész muszáj volt valami csavart belevinni.Yimu-ért majd megszakadt a szívem úgy sajnáltam. :YMSIGH:
(Az elején nagyon fura volt az állandó kamera forgás már kezdtem szédülni.Illetve a két lány szerintem már kórosan sovány, ez már elérte szerintem a nem szép szintet.)
Most egy kicsit elveszek, mert kedden utazunk régi kollégákkal Noszvajra túrázni 3. napot át.Majd jelentkezem.
Köszönöm szépen még egyszer.Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen a feliratot! Most aztán nagyon sajnálom, hogy nem
tudtam több részt hozni, mert szerintem is zavaros így a vége. Ha lett volna időm,
talán tovább néztem volna, hogy ki az az ember, akivel YM olyan kelletlenül beszélt.
Nyilván nem akarja cserbenhagyni a céget, és mondani is akarta valamit HZ-nek,
aztán mégse tette.

HZ-t egyáltalán nem értem. Azt még talán, hogy egyelőre nem szeretné, ha a kollégák
megtudnák, de attól magánemberként találkozhatnának, akár úgy is, hogy Qiao
érzéseit ne bántsák. Már elkezdtem fordítani a 31. részt, de még semmi nem derült
ki ezekből, amik kérdésesek számomra.

A múltkor Eger, most Noszvaj (Eger melletti gyönyörű szép falu)! Utána Bogács jön!
Úgy látom, szívesen jársz Borsodban! Nagyon jó túrázást, szórakozást, és szép időt
kívánok nektek!!! Csinálj pár képet! Noszvajon bőven van miről!

Én is nagyon sajnálom Yi Mu-t! Viszont, amióta nem perlekednek HZ-nel, sokkal
gyorsabban megy a fordítás. Ők ketten annyit beszéltek, pontosabban HZ volt az,
aki folyamatosan mondta a magáét, ha együtt voltak.

Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. május 21. 19:40

Kedves Rita! Köszönöm a 30. részt,már meg is néztem.
A sorozat címével vigasztalom magam.Végül is Hui Zhenről van szó.Hogy Ő milyen ember.Eddig is tudtuk,hogy magával foglalkozik a legkevesebbet.Szívesen hátrább lép,hogy senkit meg ne bántson.Most pedig a környezetének kellene rá is odafigyelni.Csak akkor veszik észre,ha nincs ott.Már elfeledték,mikor rövid ideig nem volt köztük.Szerintem saját magát is teszteli.Attól,hogy az ő dolga rendeződni látszik,nem tud boldog lenni,ha a körülötte lévő barátai csak meg játsszák,hogy nem történt semmi.
Nagyon várom a folytatást! :-h :flower1: :littlehearth:
nb76

Re: Pretty Li Hui Zhen (29/40)

HozzászólásSzerző: nb76 » 2017. május 21. 20:57

Szia Rita, nagyon szépen köszönöm a 30. részt, meg is nézem. A múltkori kirándulás nagyon jó volt, ezért ma megismételtük, szép kis nap volt. Levezetésként pedig, hála neked, filmezek egyet. Kíváncsi vagyok rá, hogy oldják meg a titok kiderülése utáni részt :)
Szép estét :flower1: :movingflower:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 21. 22:41

Szia Rita! Köszönöm a 30. rész feliratát. ^:)^ A Goong után ez a rész kicsit laposnak tűnt, és legnagyobb oka pedig a leggyengébb láncszem Peter Sheng. Nem ilyen egy szerelmes férfi, aki végre megtalálta a szerelmét. :( Százszor elmondtuk már, nem színésznek való. Ha az unokám felolvasta volna a szövegét, abba is több átélés, hangszín került volna. Nem tudok vele kibékülni. [-x

Qiao hónapokig hazudott Huizhennek, ahhoz volt bátorsága, de most nem képes a szemébe nézni józanul, másnap is csak ködösít. x_x
Ebben a jelenetben benne van a szemrehányás, ahogy meglegyinti, és az aggódás is ahogy betakarja.

Kép

Yimu megint megmondja a tutit, hogy LHZ végre törődjön saját magával, ne mindig másokra legyen tekintettel.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 22. 6:28

Ma késő délután, estefelé, hozom a 31. részt, amiben már sok mindenre fény derül.

Ha hazajöttem, válaszolok mindenkinek!

Szép napot kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 22. 7:55

Köszönjük Rita előre is, Csodaszép napot ma Neked is! :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
varkgabr

HozzászólásSzerző: varkgabr » 2017. május 22. 13:14

Előre is köszönöm :)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. május 22. 14:03

Szia Rita!

Vittem a mostanit is, köszönöm szépen!
Jelentem elkezdtem, kilencedik résznél tartok, egyenlőre nem a dagi fiúnak szurkolok. :-)
Innentől indul, hogy egyre kevesebb időm lesz, de azért csipegetem majd a részeket.
Nyekk

HozzászólásSzerző: Nyekk » 2017. május 22. 15:18

Kedves Rita! Nagyon szépen köszönöm az eddig elkészült 30 rész feliratát. :-BD Begyűjtöttem, de ha "teljes lesz", csak akkor fogom elkezdeni. ;)
Fordítói munkádhoz örömteli pillanatokat, sok szabadidőt és jó egészséget szeretnék kívánni! %%-
Hálásan köszönöm az eddigieket! ^:)^
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 22. 18:38

Jó szórakozást kívánok a 31. részhez is!

Sok minden tisztul, tisztázódik ebben a részben, és még egy eddig nem látott szereplő
is feltűnik. Yi Mu elutazik valahová, de hogy miért, az még nem derült ki.

Hiába kérte Huizhen, Bai Haoyu ivott a lány apjával egy pohárka bort. Azt sem rejtette
véka alá, hogy szereti Huizhent:

Kép
Kép
Kép

Hushengék megelőzték Huizhenéket:

Kép
Gabóci5

Re: Pretty Li Hui Zhen (31/40)

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 22. 18:55

Köszönöm Rita a 31. rész feliratát.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 22. 19:50

Köszönettel vittem a 31.et! :D \:D/ :movingflower: :littlehearth:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. május 22. 20:02

Rita! Köszönöm a 31. rész feliratát!
:movingflower: :movingflower: :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 22. 21:17

Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm a 30. részt,már meg is néztem.
A sorozat címével vigasztalom magam.Végül is Hui Zhenről van szó.Hogy Ő milyen ember.Eddig is tudtuk,hogy magával foglalkozik a legkevesebbet.Szívesen hátrább lép,hogy senkit meg ne bántson.Most pedig a környezetének kellene rá is odafigyelni.Csak akkor veszik észre,ha nincs ott.Már elfeledték,mikor rövid ideig nem volt köztük.Szerintem saját magát is teszteli.Attól,hogy az ő dolga rendeződni látszik,nem tud boldog lenni,ha a körülötte lévő barátai csak meg játsszák,hogy nem történt semmi.
Nagyon várom a folytatást! :-h :flower1: :littlehearth:

Kedves Nagyi! Nagyon szívesen! Mindenben igazat adok neked, Huizhen valóban ilyen,
de a 30. részben Yi Mu is, és a 31.-ben Qiao is arra kéri, hogy ne foglalkozzon velük
annyit.

Engem már már irritál, hogy állandóan aggódik valakiért, valaki lelki békéjéért. A mai
részben is állandóan küldi Qiao-t, hogy beszéljen BH-val, és ezzel a barátnője idegeire
megy. Meg is kéri, hogy hagyja egy kicsit magára, legyenek külön, mert neki az jobb
úgy.
Lehet, hogy azért értem meg Qiao-t, mert én is utálom, ha sajnálnak, és én is magamban
szeretem lerendezni a dolgaimat. Halálosan idegesítene, ha abba valaki is próbálna
beleszólni. Azt a mondatot bírom legkevésbé, hogy "Csak neked akarok jót."

Most megint váratja BH-t, az meg azt sem tudja, hogy mi baja van, mert nem mond el
neki semmit. Ez sem jó. Szerencsére BH volt annyi esze, hogy bevetette magát HZ-ékhez,
már mindenki tudja, hogy szerelmes HZ-be, és még meg is ígértette vele, hogy a
várakozásért cserébe, avassa be mindenbe.

A mai rész sokkal jobb volt, mint a tegnapi!

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Pretty Li Hui Zhen (29/40)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 22. 21:33

nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm a 30. részt, meg is nézem. A múltkori kirándulás nagyon jó volt, ezért ma megismételtük, szép kis nap volt. Levezetésként pedig, hála neked, filmezek egyet. Kíváncsi vagyok rá, hogy oldják meg a titok kiderülése utáni részt :)
Szép estét :flower1: :movingflower:

Brigi! Akkor ez egy tökéletes nap volt! Nagyon szívesen a fordítást!

A 30. résszel nem vagyok kibékülve, de a 31.-ben már ismét felveszik a ritmust.
Azért azt el kell mondanom, hogy nagyon hiányoznak YM és HZ szócsatái, de amióta
nem keresik egymás társaságát, azóta könnyebb dolgom van. Sokkal kevesebb a
gépelni valóm. A sorok száma ugyanannyi, de megcsappant az emeletes sorok száma.

Most Huilin beszél sokat:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 22. 21:50

Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm a 30. rész feliratát. ^:)^ A Goong után ez a rész kicsit laposnak tűnt, és legnagyobb oka pedig a leggyengébb láncszem Peter Sheng. Nem ilyen egy szerelmes férfi, aki végre megtalálta a szerelmét. :( Százszor elmondtuk már, nem színésznek való. Ha az unokám felolvasta volna a szövegét, abba is több átélés, hangszín került volna. Nem tudok vele kibékülni. [-x

Qiao hónapokig hazudott Huizhennek, ahhoz volt bátorsága, de most nem képes a szemébe nézni józanul, másnap is csak ködösít. x_x
Ebben a jelenetben benne van a szemrehányás, ahogy meglegyinti, és az aggódás is ahogy betakarja.
Yimu megint megmondja a tutit, hogy LHZ végre törődjön saját magával, ne mindig másokra legyen tekintettel.

Gabi! Szívemből szóltál! Peter Shengnek nemcsak tehetsége, de mimikája sincs!
Megfigyelted, olyan az arca, mintha mimikai izmai sem lennének! Alig tudja mosolyra
húzni a száját. Nem lennék meglepve, ha plasztikázás miatt.
Mindent hadarva, egy hangon és egyhangúan mondd el, mint egy robot. Nagyon furcsa!
Elegem van nekem is belőle. Több sorit nem nézek meg, amibe őt is beleteszik!

Qiao magatartását én sem értem. Olyan szépen elmondta a történetet. Huizhennel
megemésztgették. Minden rendben volt. Erre másnap elkezdi, hogy nem tud HZ
szemébe nézni. Mi van? Harmadnap meg azon siránkozik, hogy BH nem nézi semmibe,
miután kiderült, hogy ő nem Li Huizhen. Mi van? HZ meg azonnal aggódik, hogy
addig nem jöhet össze BH-val, amíg Qiao el nem fogadja az ő kapcsolatukat. Mi van?

Köszi a gifet! Nagyon szívesen a feliratot!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 22. 21:51

Kata58 írta:Köszönjük Rita előre is, Csodaszép napot ma Neked is! :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:

varkgabr írta:Előre is köszönöm :)

Kata! Gabi! Nagyon szívesen!

:flower1: :littlehearth: :D :littlehearth: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 22. 21:54

Leragad a szemem. Holnap folytatom a válaszadást!
Jó éjszakát!

Kép

Vissza: “Kína”