tényleg csak kapkodom a fejem...köszönettel vittem az új feliratot! Csodaszép vasárnap délutánt továbbra is... Hiába süt ezerrel a nap a szél olyan erős, hogy fognom kell a szemüvegem ha kinézek! Úgyhogy most nekiállok megnézni az új részt!

Kata58 írta:Hát ez valami csodálatos micsoda napom van ma! Defendant két rész ma és most a Prettyből is jött az egyik legjobb rész!![]()
![]()
![]()
tényleg csak kapkodom a fejem...köszönettel vittem az új feliratot! Csodaszép vasárnap délutánt továbbra is... Hiába süt ezerrel a nap a szél olyan erős, hogy fognom kell a szemüvegem ha kinézek! Úgyhogy most nekiállok megnézni az új részt!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm szépen a 30. rész feliratát!![]()
Nem számít a sorrend!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 30. rész feliratának a fordítását.![]()
Nagyon jól indult a rész, de a végére összezavarodtam.Tudom, hogy HZ a barátnője miatt csinálta, No de azért már nem kellene önfeláldozónak lenni.Nagyon mérges lettem rá.Igaz van még 10 rész muszáj volt valami csavart belevinni.Yimu-ért majd megszakadt a szívem úgy sajnáltam.![]()
(Az elején nagyon fura volt az állandó kamera forgás már kezdtem szédülni.Illetve a két lány szerintem már kórosan sovány, ez már elérte szerintem a nem szép szintet.)
Most egy kicsit elveszek, mert kedden utazunk régi kollégákkal Noszvajra túrázni 3. napot át.Majd jelentkezem.
Köszönöm szépen még egyszer.Marcsi
Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm a 30. részt,már meg is néztem.
A sorozat címével vigasztalom magam.Végül is Hui Zhenről van szó.Hogy Ő milyen ember.Eddig is tudtuk,hogy magával foglalkozik a legkevesebbet.Szívesen hátrább lép,hogy senkit meg ne bántson.Most pedig a környezetének kellene rá is odafigyelni.Csak akkor veszik észre,ha nincs ott.Már elfeledték,mikor rövid ideig nem volt köztük.Szerintem saját magát is teszteli.Attól,hogy az ő dolga rendeződni látszik,nem tud boldog lenni,ha a körülötte lévő barátai csak meg játsszák,hogy nem történt semmi.
Nagyon várom a folytatást!![]()
![]()
nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm a 30. részt, meg is nézem. A múltkori kirándulás nagyon jó volt, ezért ma megismételtük, szép kis nap volt. Levezetésként pedig, hála neked, filmezek egyet. Kíváncsi vagyok rá, hogy oldják meg a titok kiderülése utáni részt![]()
Szép estét![]()
Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm a 30. rész feliratát.A Goong után ez a rész kicsit laposnak tűnt, és legnagyobb oka pedig a leggyengébb láncszem Peter Sheng. Nem ilyen egy szerelmes férfi, aki végre megtalálta a szerelmét.
Százszor elmondtuk már, nem színésznek való. Ha az unokám felolvasta volna a szövegét, abba is több átélés, hangszín került volna. Nem tudok vele kibékülni.
![]()
Qiao hónapokig hazudott Huizhennek, ahhoz volt bátorsága, de most nem képes a szemébe nézni józanul, másnap is csak ködösít.![]()
Ebben a jelenetben benne van a szemrehányás, ahogy meglegyinti, és az aggódás is ahogy betakarja.
Yimu megint megmondja a tutit, hogy LHZ végre törődjön saját magával, ne mindig másokra legyen tekintettel.
Kata58 írta:Köszönjük Rita előre is, Csodaszép napot ma Neked is!![]()
![]()
![]()
![]()
varkgabr írta:Előre is köszönöm
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég