wsxwsx18 írta:Szia Rita,
Látom megint le vagyok maradva, bár ez most egyáltalán nem zavar, mert legalább megint egyszerre tudok megnézni 3 részt.
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat. Ma már neki is látok, mivel itt van a rossz idő, és olyan jól esik csak a takaró alá begubózni és valami sorozatot vagy akár filmet nézni egy jó meleg teával a kezemben. Ez a sorozat pedig pont tökéletes arra, ha az ember, nem akar mást csak kikapcsolódni.
Mindenképp írok majd véleményt, amint végeztem velük, bár nem tudom, ez mikor fog bekövetkezni, de nem fogom elhagyni.
Szia Brigi! Könnyen be fogsz érni, mert amint látod, én is lemaradtam magamhoz képest. Utálom,
amikor összesűrűsödnek a dolgaim, és kiesek a lendületből, de egy több hetes fordítási folyamatban
óhatatlan, hogy legalább egyszer ne történjen ilyesmi.
wsxwsx18 írta:Rita, te hogy vagy mostanság? Milyen újból dolgozni? Hogy viseled az esős időket, hideget?
Nekem sikerült a minap megfázni, de szerencsére hamar kijöttem belőle, ez köszönhető édesapám gyógyteáinak, illetve az eukaliptuszos gyógyfürdőnek.
Nem olyan helyen dolgozom, ahol öröm lenne a tanítás, sőt... ezért is van nagy szükségem a fordítás
és a fórumozás okozta kellemes érzésekre. Azt szoktam mondani, hogy kifordítom magamból a gondjaimat,
és ez így is van. Hatalmas a különbség az iskolai és az itthoni életem közt. Az egyik ideg- és lélekölő, míg
a másik megnyugtató, és örömmel teli, a fórumozástól és a fordítástól függetlenül is.
Nem szeretem a hideget. A karácsony kivételével el tudnám hagyni a telet, úgy, ahogy van. Nyárpárti vagyok.
Imádom a napsütést.
Vigyázz magadra! Jó, hogy ilyen hozzáértő édesapád van! Az iskolában is egyre többen hiányoznak. Valami
vírus lehet a ludas benne.
Nagyon szívesen! Szép napot kívánok!Az egyetemista Mosheng és Yichen Wallace és Tiffany alakításában: