My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

gyomar

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (27/32)

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. szeptember 20. 11:05

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 27. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Tetszett, hogy abban az étteremben mentek el enni amiben Mosheng dolgozott, és itt is további dolgok került napvilágra a kinti életéből.
Aranyosak együtt, jó amikor együtt vannak a képernyőn. :littlehearth:
Szép napot kívánok.Marcsi :)
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. szeptember 20. 19:04

Szia Rita

Látom hogy rendületlenül haladsz előre és már a
25-27. rész is kész van amit nagyon köszönök. :)
Mivel ilyen sok az elmaradásom, úgy döntöttem, hogy most
már bevárom az utolsó részeket is, és majd egyben nézem
meg magyarul. ( Mivel már végig láttam az eredeti nyelven.)
A hozzászólásokat azért elolvasom és néha jókat derülök rajta. :x
:movingflower: :flower1: :movingflower:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. szeptember 21. 0:10

Rita írta:

Tegnap este keresgéltem egy kicsit, és most biztosra mondhatom, hogy a Lady and Liar nem kerül nálam
a fordítandók közé. Hiába szép szerelem, túl nagy a különbség a sori eleje és vége közt. Ahol japán
megszállás van, ott durvaság is van, abból pedig most nem kérek... és ti sem. Találtam egy nagyon
vicces, humoros kis kínait, amit a My Sunshine után azonnal - tehát még a rendezői változat előtt - le
szeretnék fordítani. Egy részt akartam megnézni lefekvéskor, és kettő lett belőle. Nagyon sokat nevettem
rajta. Nagyszerűen kikapcsolt! Azért nem írom még le a címét, mert esténként tovább akarom nézni, és
még az is előfordulhat, hogy a többi része már nem fog ennyire tetszeni, és meggondolom magam.

Spoiler: mutasd
Kép[/quote]

Szia Rita,tudod Te mivel tudsz levenni a lábamról,persze nemcsak engem ;;) Mindig öröm ilyen boldog
aranyos embereket látni :) Örülök,hogy valami vidámat választottál a Lady and Liar helyett,mindannak ellenére ami
mellette szól.Remélem végig tetszeni fog és akkor már nem kell keresgetni,bár annak is megvan a varázsa,csak elég
időigényes.A My Sunshine-t nehéz lesz felülmúlni az biztos :x

Jó éjszakát szép álmokat O:-)

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 21. 5:08

Kata58 írta:Kedves Rita, megszépülve, kipihenve érjél haza! Jó soká jön az a szerelő..remélem a munkát nem fogja elhúzni és az időjárás is addig meggondolja magát és nem lesznek annyira hidegek! :-o . Ide brutálisan sok esőt mondanak holnapra, remélem nem válik be.. :( sok képet küldtem, mert csak pár db-ot lehet egyszerre küldeni..de ez van.

Szia Kata! Örülök, hogy ez az egy hajlandó volt elvállalni. Nehéz jó szakembert szerezni, de az meg
tele van munkával. Ez is be volt táblázva, azért nem tudott jönni eddig. A képeket most reggel
kiteszem, ha lesz rá időm, mert délután már biztos, hogy nem leszek itthon.

Kata58 írta:Ne aggódj a feliratok miatt, én örömmel nézem újra, és folytatom felirat nélkül...itt komolyan be van borulva az ég, itt ott egy kis réssel, hogy sejteni lehessen hogy van felettünk ég is! i-)

Tegnap, míg várakoztam a szerelőre, fordítottam egy kicsit. Ez az az a rész, ahol a főpárosunk
boldogsága teljes mértékben révbe ér, így elkezdhettek a mellékszereplőkre és Mosheng apjának
a "bűnére" fókuszálni.
Néhány helyen azt írták, hogy innentől kezdve már csak időhúzás volt a történet. Én meg azt mondom,
hogy mindig panaszkodunk, hogy nem hagynak nekünk időt arra, hogy kiörvendezzünk magunkat a
sorozatok végén, hát most itt a lehetőség. Több szereplő élete is révbe ér a 32. rész végére, úgyhogy
többszörös happy endet kapunk, és mindezt 5(!) részen keresztül. Szerintem ez példátlan az ázsiai
drámák történetében.

Tegnap nagyon jó idő volt nálunk, 22 fok volt! Most zuhog.

Szép napot kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 21. 5:19

Jupiter88 írta:Kedves Rita!

Nagyon köszönöm az utóbbi 3 rész feliratát. :ymhug: Olyan gyorsan repülnek ezek a nettó 40 percek :)
Hasonlóképpen vagyok én is, mire megfogalmazhatnék valamilyen véleményt addigra a többiek már régen leírják. Nagyjából mindenkiből ugyanolyan érzéseket vált ki a sorozat, és a szereplők jellemének megítélése. Úgy látszik hasonló értékrendű emberek jöttünk össze a fórumon. :)

Kellemes hetet a továbbiakban is mindenkinek! :-h

Kedves Jupiter!

Igen, én is megfigyeltem már, hogy nagyjából hasonló az ízlésünk, és nagyjából hasonló korúak is vagyunk.
Talán ezért is van olyan nagy egyetértés közöttünk, ami jó irányba befolyásolja a fórum hangulatát is, ezért
érezzük magunkat kellemesen egymás társaságában.
Mikor rájövök ezekre a "nagy igazságokra" mindig arra gondolok, hogy korábban hogy kinevettem volna, ha
valaki ezt megjósolta volna nekem. Virtuális barátság? Milyen hülyeség ez? Erre itt van, létezik, és még jó is!

Nagyon szívesen! Szép napot kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (25/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 21. 5:36

wsxwsx18 írta:Szia Rita,

Látom megint le vagyok maradva, bár ez most egyáltalán nem zavar, mert legalább megint egyszerre tudok megnézni 3 részt. :D Nagyon szépen köszönöm a feliratokat. Ma már neki is látok, mivel itt van a rossz idő, és olyan jól esik csak a takaró alá begubózni és valami sorozatot vagy akár filmet nézni egy jó meleg teával a kezemben. Ez a sorozat pedig pont tökéletes arra, ha az ember, nem akar mást csak kikapcsolódni. :))
Mindenképp írok majd véleményt, amint végeztem velük, bár nem tudom, ez mikor fog bekövetkezni, de nem fogom elhagyni.

Szia Brigi! Könnyen be fogsz érni, mert amint látod, én is lemaradtam magamhoz képest. Utálom,
amikor összesűrűsödnek a dolgaim, és kiesek a lendületből, de egy több hetes fordítási folyamatban
óhatatlan, hogy legalább egyszer ne történjen ilyesmi.

wsxwsx18 írta:Rita, te hogy vagy mostanság? Milyen újból dolgozni? Hogy viseled az esős időket, hideget?
Nekem sikerült a minap megfázni, de szerencsére hamar kijöttem belőle, ez köszönhető édesapám gyógyteáinak, illetve az eukaliptuszos gyógyfürdőnek.

Nem olyan helyen dolgozom, ahol öröm lenne a tanítás, sőt... ezért is van nagy szükségem a fordítás
és a fórumozás okozta kellemes érzésekre. Azt szoktam mondani, hogy kifordítom magamból a gondjaimat,
és ez így is van. Hatalmas a különbség az iskolai és az itthoni életem közt. Az egyik ideg- és lélekölő, míg
a másik megnyugtató, és örömmel teli, a fórumozástól és a fordítástól függetlenül is.
Nem szeretem a hideget. A karácsony kivételével el tudnám hagyni a telet, úgy, ahogy van. Nyárpárti vagyok.
Imádom a napsütést.

Vigyázz magadra! Jó, hogy ilyen hozzáértő édesapád van! Az iskolában is egyre többen hiányoznak. Valami
vírus lehet a ludas benne.

Nagyon szívesen! Szép napot kívánok!

Az egyetemista Mosheng és Yichen Wallace és Tiffany alakításában:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 21. 5:48

Kameko írta:Kedves Rita! Köszönöm a sorozat és film választásidat és a fordításaidat is. Nagyon szeretem a kínai (tajvani, szingapúri) filmeket-sorozatokat és persze koreai és minden ázsiait :) Kedvenceim a kosztümösek, de az általad választott és fordított sorozatokba bátran belemerek vágni mert nagyon hasonló az ízlésünk, és eddig mind nagyon jó szórakozást nyújtott, persze ehhez nagymértékben hozzájárult a kiváló fordításod. Köszönöm! Köszönöm! :movingflower:

Kedves Kameko! Mindent nagyon szívesen! Jólesik a véleményed, boldogan olvastam, amit írtál!
Köszönöm szépen!

Remélem, hogy sokáig így maradunk még! Én szinte az összes szabadidőmet (a My Sunshine esetében
konkrétan az összeset, és még attól is többet) a fordítással töltöm, de megéri, mert nagyon jó együtt
lenni Veletek!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 21. 6:01

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 27. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Tetszett, hogy abban az étteremben mentek el enni amiben Mosheng dolgozott, és itt is további dolgok került napvilágra a kinti életéből.
Aranyosak együtt, jó amikor együtt vannak a képernyőn. :littlehearth:
Szép napot kívánok.Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen a 27. részt is!

Azzal az éttermi jelenettel minden félreértés tisztázódott Mosheng és Yichen között. A 28. részben
pedig a válás körüli hercehurca is rendeződik, szóval már csak egy menyasszonyi ruhás esküvő, és
egy gyermek hiányzik az ő, és a mi boldogságunkhoz. De a kedves forgatókönyvíró nem áll meg itt.
Yimei, és Yuanfeng életé is sínre teszi, mielőtt befejeződne a sori. Jó lesz nagyon! Egy csomó happy
endet kapunk!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 21. 6:10

dolores953 írta: Szia Rita

Látom hogy rendületlenül haladsz előre és már a
25-27. rész is kész van amit nagyon köszönök. :)
Mivel ilyen sok az elmaradásom, úgy döntöttem, hogy most
már bevárom az utolsó részeket is, és majd egyben nézem
meg magyarul. ( Mivel már végig láttam az eredeti nyelven.)
A hozzászólásokat azért elolvasom és néha jókat derülök rajta. :x
:movingflower: :flower1: :movingflower:

Szia Dolores! Nagyon szívesen az újabb részeket!

Jó gyűjtögetést! Most egy kicsit lassítanom kellett, remélem nem sokáig!

Jó gyűjtögetést, szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 21. 6:19

cicus írta:Szia Rita,tudod Te mivel tudsz levenni a lábamról,persze nemcsak engem ;;) Mindig öröm ilyen boldog
aranyos embereket látni :) Örülök,hogy valami vidámat választottál a Lady and Liar helyett,mindannak ellenére ami
mellette szól.Remélem végig tetszeni fog és akkor már nem kell keresgetni,bár annak is megvan a varázsa,csak elég
időigényes.A My Sunshine-t nehéz lesz felülmúlni az biztos :x [/color]

Jó éjszakát szép álmokat O:-)

Szia Cicus! Amiatt is gondoltam rá, hogy valami teljesen elütő sori lenne a legjobb a MS után,
mert óhatatlan, hogy ne kezdjük el összehasonlítgatni.

Még nem tudtam továbbnézni a kis kínait (csak 16 részes), majd talán ma. Viszont sikerült
majd 200 sort lefordítanom a My Sunshine-ból.

Imádok keresgélni! Szép napot kívánok!

Kép
Nyekk

HozzászólásSzerző: Nyekk » 2017. szeptember 21. 13:43

Kedves Rita! Szeretném hálásan megköszönni az eddigi feliratokat! ^:)^
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 21. 21:40

Én meg újfent elolvastam az utolsó oldal hozzászólásait, és persze kigyönyörködtem és kivigyorogtam magam a képeken...gondolok itt Miffyre természetesen...még most is fülig ér a szám... :D :)) :)) :)) l
Ott az éttermi pillanatnál azután a mondat után hogy én is beszélek butaságot, a döbbenet, hogy mi váltotta ki hogy nem mert hazajönni Mosheng.hát azt azt hiszem nem lehet überelni...megyek kikeresem melyik pillanat az... :littlehearth: :D :movingflower: :flower1: :littlehearth: .
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 22. 6:21

Nyekk írta:Kedves Rita! Szeretném hálásan megköszönni az eddigi feliratokat! ^:)^

Kedves Nyekk! Neked is nagyon szívesen a fordítást!

:flower1: %%- @};- %%- :flower1: :D :flower1: %%- @};- %%- @};- :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 22. 19:42

Holnap délelőtt hozom a 28. részt!

Vajon min nevet Mosheng ennyire?

Kép

Hát a férjén, aki egy időre átvette Jason stílusát:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 22. 20:59

Na megint füligérő szájjal fogok lefeküdni én is olyan jót derültem a képen és a spoileren! Köszönöm RITA! :)) =)) :)) =)) :movingflower: :flower1: :littlehearth: i-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 23. 7:29

Jó szórakozást kívánok a 28. részhez!

Sok minden történt ebben a részben, de mind a megelégedésünket fogja szolgálni.
Lassan minden szálat elvarrnak, de újakat is felszednek. Kezdődik a "Yuanfeng-Xiao
ügy", amin máris jókat lehet mulatni.

Nagyjából már körvonalazódik, mi történt Mosheng és Yichen apjával.

Ezek a jelenetek nincsenek benne a sorozatban. Két forgatás közt szórakoztatták
magukat a színészek:

Kép Kép
annamama

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (28/32)

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. szeptember 23. 8:05

Kedves Rita Nagyon szépen koszonom a 28 rszt most nagy dilemában vagyok hogy kivárjam -e az osszes rész ez egy pillanatnyi gondolat volt csak mert látni akarom a második párom egymásratalálását és azt a dobbenetet és nagy nagy oromot ami velok jon kézenfogva sok sok mosolyal kisérve ...:)....és a két Napfényem megannyi oromteli pillanatát <3 igy nincs várakozás ..... :) :movingflower: :) :movingflower: Bár esos lesz a hétvége és morcona azért teljen mindenkinek nagyon jolén már futok ...szégyen szeptember 3/4 ben de ha hideg van akkor hideg van...Pusziii Anna... :)
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. szeptember 23. 8:40

Szia Rita!
Köszönöm a 28.rész fordítását! :littlehearth:

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. szeptember 23. 9:07

Köszönöm szépen Rita a 28. részt.
Én is gondolkodom, hogy az utolsókat egyben nézném meg.
Még nem döntöttem.
Szép hétvégét. :movingflower: :littlehearth:
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2017. szeptember 23. 9:22

Rita Kedves!

Nagyon szépen köszönöm a 27-28. rész feliratát és a munkádat. Üdv.szeretettel: Ildikó :-bd :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 23. 10:10

Hű egy gyors volt! Csak készenlétbe akartam lenni a letöltéssel, és már kint is van...köszönettel vittem! gyorsan megnézem és utána start! :)) :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Annyira jó ez a rész, hogy tuti sokszoros nézős lesz az előző két résszel együtt... :movingflower: :movingflower: :movingflower: :flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Ancsa46

HozzászólásSzerző: Ancsa46 » 2017. szeptember 23. 10:21

Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 28. rész fordítását. Azt már tudom, hogy újra meg kell néznem az egészet.
Szép hétvégét kívánok.
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. szeptember 23. 10:50

:-bd Kedves Rita! Nagyon szépen köszönöm a My Sunshine 28. részét! :movingflower: :-h :littlehearth: Üdv.Nagyi
szilagyongyi

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2017. szeptember 23. 11:05

Sziasztok! Drága Ritám! Hálásan köszönöm a huszonnyolcadikat is. :flower1: Azon melegében megnéztem. Olyan édesek mind négyen. :ymdaydream:
Jót nevettem, hogy Yuanfeng elsőre betalált :)) Milyen gondoskodó lett a kis leskelődő. :)) :x És Xiao Xiao tudja már, hogy férjhez megy?
:))

Szép hétvégét kívánok!
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 23. 11:05

Hát ez nagyon jó rész volt! :D Jó volt látni, ahogy a két ügyvéd levadásszák a tanút, és mindent megszereznek amire szükség van! Örülök a sikernek! Hogy előbújt Moshengből a pajkos kislány... :)) :)) :)) Annyira aranyosak együtt., hogy repes a szívem az örömtől... az ex végre megemberelte magát, de csak miután beszélt Yinchennel, és szembesült a cáfolhatatlan bizonyítékokkal.! Egy pillanatig megpróbálta Moshenget eltántorítani, de aztán végre az az énje győzött, amit az elején szeretni lehetett benne.Kissé szívbemarkoló volt az önismerete, ahogy kimondta a dolgokat. Titkára mennyire szereti, még most is a háttérben marad... :ymblushing: .Vajon meddig marad csendes rajongóM!

Fotós kettősünk fergeteges volt, ez még csak a kezdet, és máris mennyire vigyáz rá! :D :littlehearth:

Rita köszönöm hogy meghoztad hétvégére ezt a részt is, Kellemes perceket szereztél megint a fordítással! Elvégre úgy az igazi ez a sorozat! De miden percét élveztem.... :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: Vár a konyha, rakodás,főzés, teregetés...úgyhogy most megyek és belehúzok! :D :)) :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Kína”