RiziBizi írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek ezt a szívet melengető sorozatot. Bevallom a 3-4 részt után nem bírva a kíváncsiságommal már megnéztem. Aztán a feliratokkal együtt még egyszer. A vége egy kicsit "mesésre" sikerült, na de ki bírta volna ki, hogy ne legyen happy end ???
Én biztosan nem tudtam volna ilyen gyorsan és könnyen megbocsátani sem a "kedves Anyósnak" sem a "mégkedvesebb sógornak" sem. A kedves mama csak egyszerűen nem szerette WuTongot, de XJ még szerelmes is volt! Jó választás volt a WuTong-ot játszó Tong Liya színésznő, de még jobb LZM-t játszó Jerry Yan, a titkárt játszó színész és ne maradjon ki a sorból természetes játékával Tong Tong (Wang Yin Tong) sem.
Ez a sorozat is olyan lesz aminek egyes részeit újra fogom nézni - mert hogy kell a katarzis. Köszönöm.
Szia RiziBizi! Mindig kérem, hogy a keresztnevén szólíthassak mindenkit, aki megengedi,
de a te esetedben maradnék a RiziBizinél. Egyrészt ez egy hangulatos, tréfás, mosolyra
késztető cukker név (biztosan a sok i betű miatt) másrészt nagyon szeretem a rizibizit.
Igazad van, mesés lett a vége. Xiang Junt, ZM anyját, apját, mindenkit bekentek rózsaszín
mázzal, és próbálták elhitetni velünk, hogy aki harminc évig rossz anya, apa volt, az hirtelen
megvilágosodott, és megjavult. Mese habbal! De a happy endért mindent elnézünk nekik,
még talán el is hisszük, hogy ZM anyja csodás nagymama lett, aki puszit kér TT-tól, holott
a fiát harminc évig egyszer sem ölelte meg!
Azon röhögtem magamban, hogy a nagy családi egymásra találáskor bevallja XJ-nek, hogy
azóta nem gyűlöli, mióta tanúskodott a fia mellett. Hát szép, mondhatom! A kórházban
sem a fia volt fontos neki. Xiang Yun ágyánál ülve várta, hogy az felébredjen. Vagy amikor
ő volt hasonló helyzetben, magához térve, nem a fiához beszélt, hanem a szerelméhez.
Hát ennyit ZM anyjáról.
Nem vagyok haragtartó ember, de ha valaki, aki "szeret" ilyen dolgokat művelt volna velem,
mint Xiang Jun, Wu Tonggal, soha többé szóba nem álltam volna vele. Efelett nem lehet csak
úgy napirendre térni.
Nagyon örülök, hogy együtt nézted velünk a sorit! Az mindent elárul, hogy az "újranézősök"
polcára került nálad is.
Nagyon szívesen a feliratokat!