Loving, Never Forgetting (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Loving, Never Forgetting (2014) (Befejezett)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 5:41

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita és Kriszti ! Köszönöm az egész sorozat fordítását ...hát jó párszol sírdogáltam a megható történeten ...ügyesen fejezték be( csak az utolsó csavar nem tetszett nekem nem hiányzott ott inkább dühös voltam mint meghatódott ..) Köszönöm szépen .. :D

Kedves Zsuzsi! Egyetértek veled! A daganat, csak egy cél nélküli töltelék volt.
Feleslegesen belepakolták az utolsó 20 percbe, hogy aztán befejezetlenül ott
hagyják.

Nagyon szívesen a feliratokat, és a sorozatot! Örülök, hogy neked is tetszett!
Remélem, a következő sorinál is találkozunk!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 5:50

timbo írta:Kedves Rita!

Nagyon köszönöm a sorozat fordítását, megpróbálom a befejező részeket mielőbb pótolni. :)
Remélem, mindenki számára jó véget fog érni, s a titkár úr is megszerzi magának a fehércsizmás lányt. :D

Kedves timbo!

Nagyon szívesen a fordítást! Ha nekiülsz hamar a végére fogsz érni. A négy résznyi
rossz után már az utolsó előtti rész is megváltás, az utolsó pedig tetszeni fog, mert
úgy alakulnak a dolgok, ahogy várod.

Olvastam, hogy írtál a Tésztaúthoz is! Nagyon fog tetszeni!

Jó szórakozást az utolsó részekhez! Jó munkát, jó fordítást kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 5:58

virag1 írta:Köszönöm az utolsó rész forditását és a teljes sorozatott.
Összességében jó volt és köszönet, hogy mindig valami nagyon jó sorozatot forditasz.
Remélem a következő forditásod is hasonló lessz.

Mégegyszer köszönet e munkátokért és hogy ezzel nekünk sok örömet szereztek.

Kedves virág! Mindent nagyon szívesen!
Jó volt olvasni, hogy szereted a sorozataimat! Mivel nem vagyok már csitri,
a választásaimmal óhatatlanul is a hozzám hasonló korúakat vonzom. Én ennek
tudom be, hogy nagy egyetértés tud kialakulni köztünk itt a fórumban. Hasonló
élettapasztalattal rendelkezünk, könnyű közös nevezőre jutnunk.
Örülök, hogy te is itt voltál köztünk!

Még nem tudom, mi lesz a következő sorozatom. A tervezettjeim közül szeretném
valamelyiket, de nagyon!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 6:15

VuVej írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon köszönöm nektek, hogy magyarul és élvezhettem ezt a sorozatot. :)
Imádtam minden percét (sokadszorra is). Nem utoljára láttam most sem.
Spoiler: mutasd
A két testvér beszélgetése, és a kórházi jelenetek még most is könnyeket csaltak a szemembe.
Rita! Remélem, megenyhültél Wu Tong szülei iránt.
Jót mosolyogtam a Katának írt rejtett szövegen, mert mikor én először néztem a sorozatot, akkor többször visszatekertem a vége előtt. Kerestem a feliratot, hogy "x idő múlva", de nem találtam. Utána letöltöttem egy másik verziót a videóból, hátha az enyémből kimaradt valami. Már arra is gondoltam, hogy előveszem az angol szótáram, mert biztos nem értettem jól valamit. Nekem is hiányzik oda egy átkötés, egy utalás.Na de egye fene, a végén minden és mindenki a helyére került. Begyógyultak a sebek a szeretet által.

Rita!
Még egy kedvcsináló a My best ex-boyfriend-hez:

Kedves Ildi! Nagyon szívesen a fordítást! Hihetetlen milyen nagy fan vagy! Nem szeretném, ha
félreérthető lennék, mert tényleg nagyon élveztem a sorozatot, de nekem nem ez a kedvencem
a fordításaim közül. De az élmezőnyben van, és ez is valami. Viszont nagyon hálás vagyok neki,
hogy Jerry Yant megismerhettem általa. Már írtam, hogy a kínai és a tajvani soriknál valahogy
mindig úgy jön ki a lépés, hogy ismeretlen színészekkel hoz össze a sors, akik a sori befejeztével
nagy kedvenceimmé válnak. Ez olyan jó dolog! Sokkal jobb, mintha egy kedvencemet járnám
körül, csak miatta fordítanék le valamit.

Xiang Jun disznóságai arra voltak jók, hogy az összes többi szereplő nem tetsző dolgait kiverje
a fejemből. WT szüleiről már meg is feledkeztem. Attól még meg van a véleményem róluk.

Cuki vagy a kedvcsinálóval, és kedvet is hoztál hozzá, de érzem, hogy hamarosan elkezdik
vetíteni valamelyik betervezettemet, és arra szeretnék koncentrálni. Ha egy ideig nem történik
semmi, majd meglátjuk....

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 6:26

nildiko írta:Kedves Rita és Kriszti!

Köszönöm szépen, hogy ezt a szépséges sorozatot megnézhettem, és megérthettem.
Köszönöm Rita a jó választást, és hogy figyelembe vetted a lelki állapotunkat, és soron kívül kaptunk feliratot. Örülök, hogy ezt megtehetted.

Most jön a tésztás, ebben nem kell izgulni, de sok ismeretanyagot kapunk.
Én azt kívánom, hogy még sok-sok ilyen szép sorozattal ajándékozz meg bennünket, mi pedig nagyon hálásak leszünk érte.

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen az élményt!

A tiétek is, de az én lelkivilágom is igényelte, hogy gyorsan túljussunk a nyomasztó részeken,
és hogy újra örülhessünk. Jó érzés a szabadság, hogy csak rajtam múlik, hogy mikor, mennyi
feliratot teszek ki! Többször is fogok élni ezzel a jövőben, de alapvetően marad a hétfő, az új
feliratok napja. A kiszámíthatóság is jó dolog.

Tudom, hogy jössz velem a Tésztaúton is! Holnap szeretnék belekezdeni a harmadik részébe.

Köszönöm a kedvességed! Igyekszem ismét valami nagyon szupert választani!

Te ZM kívánságát fényképezted ki. Itt van Tong Tongé is:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 6:55

Ha hazajöttem, folyt. köv.!

Legyen szép napunk!

Kép
keszler57

HozzászólásSzerző: keszler57 » 2016. április 21. 8:04

Szia Rita!
Kibirtam, veled fejeztem be! :)
Most emésztem még, mert az utolső rész végén enyhe sokkot kaptam, ilyen nincs gondoltam, de szerencsére minden ok lett. Ugy látszik nem csak a Koreaiak tudnak csavarni még egyet az utlsó 10 percben.
Az biztos a megtartom sorik közé került.
Köszi, hogy megosztottad velünk, és tuti sokáig felejthetetlen lesz ez az aranyos történet!
Judit :)
Hetti

HozzászólásSzerző: Hetti » 2016. április 21. 9:34

Kedves Rita!
Köszönöm a sorozat fordítását és Krisztinek is köszönöm a munkáját! :)
Sajnos egy kicsit lemaradtam, ellenben Te szuper sebességre kapcsoltál, de igyekszem pótolni a hiányzó részeket.
ajussi

HozzászólásSzerző: ajussi » 2016. április 21. 11:41

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását, most fejeztem be a Summer's Desire-t (újra nézős volt!), hamarosan elkezdem ezt is:)
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2016. április 21. 12:54

Rita Kedves!

Nagyon ügyes "kislyányka" vagy! Nagyon szépen köszönöm a 34. és egyben a teljes dorama fordításáért a munkádat. Már ülök is neki maratonozni:-)) Sok szeretettel: Ildikó
dori19

HozzászólásSzerző: dori19 » 2016. április 21. 14:20

Szia Rita!

Koszonom szepen a sorozat forditasat, igazan elveztem!:) Biztosan bekerul a kedvencek koze, aranyos tortenet volt.
Te mindig olyan jo sorozatokat forditasz, kivancsian varom a kovetkezot!;)

Udv,
Dori
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 16:24

anine írta:Kedves Rita és Kriszti! Köszönöm szépen a sok-sok munkátokat amivel kellemes estéket okoztatok szerintem sokunknak!
Megkérdezhetem, hogy mik a további tervek?
Szép estét!:)
<3
Anine

Kedves anine! Nagyon szívesen a sorozatot! Nagyon jó érzés szórakoztatni, örömet okozni.

Nagyon-nagyon várom a betervezett kínai és thai sorozatokat! A Destined to Love You-val
teljesen leálltak, pedig szerintem az egy klassz sorozat lett volna, nem beszélve a korszakról!
A század elején játszódó filmeket, sorozatokat egyszerűen imádom a hangulatuk miatt.

Most nem kezdek nagy sorozatba, hanem a Tésztautat, és a vadiúj kenyérsütős sorozatomat
szeretném lefordítani. De van egy hét részes sori az ősi Tea és Lovas útról is. Az is nagyon
izgat. Ezek azért jók, mert bármikor lassíthat velük az ember, hiszen dokumentumfilmek,
amik nem baj, ha kisebb kihagyásokkal jönnek egymás után. Pont ideálisak ilyen várakozós
időszakban. Arról, hogy mennyi mozifilm és animációs film tervem van, már nem is beszélek.
Talán most megvalósíthatom azokat is.

Ő lesz a "kenyeres ember". Magával ragadó személyisége van:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 16:45

Kata58 írta:Reklamálok!reklamálok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A titkárunkat kihagyta valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!olyan jók a záróképek..még egyszer köszönöm és mindenkinek jó éjszakát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én is mentem aludni....

Kata! Csak neked! Lin Jian Dong vagyis Lu Xing:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 17:17

RiziBizi írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek ezt a szívet melengető sorozatot. Bevallom a 3-4 részt után nem bírva a kíváncsiságommal már megnéztem. Aztán a feliratokkal együtt még egyszer. A vége egy kicsit "mesésre" sikerült, na de ki bírta volna ki, hogy ne legyen happy end ???
Én biztosan nem tudtam volna ilyen gyorsan és könnyen megbocsátani sem a "kedves Anyósnak" sem a "mégkedvesebb sógornak" sem. A kedves mama csak egyszerűen nem szerette WuTongot, de XJ még szerelmes is volt! Jó választás volt a WuTong-ot játszó Tong Liya színésznő, de még jobb LZM-t játszó Jerry Yan, a titkárt játszó színész és ne maradjon ki a sorból természetes játékával Tong Tong (Wang Yin Tong) sem.
Ez a sorozat is olyan lesz aminek egyes részeit újra fogom nézni - mert hogy kell a katarzis. Köszönöm.

Szia RiziBizi! Mindig kérem, hogy a keresztnevén szólíthassak mindenkit, aki megengedi,
de a te esetedben maradnék a RiziBizinél. Egyrészt ez egy hangulatos, tréfás, mosolyra
késztető cukker név (biztosan a sok i betű miatt) másrészt nagyon szeretem a rizibizit.

Igazad van, mesés lett a vége. Xiang Junt, ZM anyját, apját, mindenkit bekentek rózsaszín
mázzal, és próbálták elhitetni velünk, hogy aki harminc évig rossz anya, apa volt, az hirtelen
megvilágosodott, és megjavult. Mese habbal! De a happy endért mindent elnézünk nekik,
még talán el is hisszük, hogy ZM anyja csodás nagymama lett, aki puszit kér TT-tól, holott
a fiát harminc évig egyszer sem ölelte meg!
Azon röhögtem magamban, hogy a nagy családi egymásra találáskor bevallja XJ-nek, hogy
azóta nem gyűlöli, mióta tanúskodott a fia mellett. Hát szép, mondhatom! A kórházban
sem a fia volt fontos neki. Xiang Yun ágyánál ülve várta, hogy az felébredjen. Vagy amikor
ő volt hasonló helyzetben, magához térve, nem a fiához beszélt, hanem a szerelméhez.
Hát ennyit ZM anyjáról.

Nem vagyok haragtartó ember, de ha valaki, aki "szeret" ilyen dolgokat művelt volna velem,
mint Xiang Jun, Wu Tonggal, soha többé szóba nem álltam volna vele. Efelett nem lehet csak
úgy napirendre térni.

Nagyon örülök, hogy együtt nézted velünk a sorit! Az mindent elárul, hogy az "újranézősök"
polcára került nálad is.

Nagyon szívesen a feliratokat!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 17:24

annamama írta:...Kedves Rita ...hát befejezodott és igen én boldog mosolyal ulok a képernyo elott...az az utolso jo nagy tengerész csomo nekem sem hiányzott ...de a Loving ....bizony hiányozni fog ! Nagyon szépen fejezték be ezt a gyonyoru sorozatot !:)...Koszonom....:)...

Kedves Anna! Szinte látom magam előtt a megelégedettségedet! Jó lett a vége!
Csak ez számít! Enélkül nem is fordítottam volna le!

Ahogy mondtam, az egyik sori megy, a másik jön. Biztos, hogy újra egy nagyon
szuper sorozat fog minket rabul ejteni. Hogy mi lesz az, még nem tudom, de
jó lesz!

Nagyon szívesen a sorozatot!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 17:49

beneelem írta:Kedves Rita!

Még nem néztem meg az utolsó részt,és a hozzászólásokat sem olvastam pont ezért.Viszont nem akarok tovább várni a köszönet nyilvánítással.Köszönöm a munkádat,nagy örömet szereztél vele.Nekem nagyon tetszett a sorozat.A férfi főszereplő egyszerűen csodásan játszotta a szerepét.Nagyon tetszett hogy a két testvér személyiségét még a ruházatuk különbségével is megpróbálták hangsúlyozni.Legalábbis az én megfigyelésem szerint.A női főszereplő néha kicsit idegesített,kicsit sok volt a sírás,a csetlés botlás,főleg az elején.Viszont minden szinten meg tudtam érteni a törekvéseit,úgy mint anya,szerető,barát,feleség,sógornő,meny.Kicsit naiv,de nem ostoba,szerethető karakter.Furcsa mód még az ügyvéd urat is megértettem:egy gyarló ember,aki hibázik,rossz döntéseket hoz,de azért neki is van motivációja miért is teszi amit tesz.Kicsit vissza kanyarodva a férfi főszereplőhöz:a szerephez tartozó személyiség összes árnyalatát olyan hitelesen játszotta,hogy beleborzongtam néhol.És bizony az én könnyem is kicsordult vele együtt,amikor ő csak nyeldekelte , nekem akkor is.Ne haragudj hogy kicsit bő lére engedtem a mondandómat. :D Még egyszer köszönöm a feliratot,a sorozat letöltési lehetőségét.További jó munkát,és kívánom leld örömödet a következő,és éppen folyamatban lévő projektben is.
Üdv:Mónika :D

Kedves Mónika! Mindenben megegyezik a véleményünk!

Jerry Yanra én is azt mondom, hogy csodálatos volt. Finom, érzékeny, elegáns játékával
lenyűgözött. Ha képet kerestem róla a neten, mindegyiken hosszú hajú, hol bohém, hol
playboy kinézetű. Egyiken sem láttam öltönyben, rövid hajjal, csak az e sorihoz tartozó
fotókon. Ebből arra következtetek, hogy nem nagyon játszott még ilyen szerepet. Mivel
én még nem láttam másban, azt mondom, hogy a morc, érzelmileg retardált, hányatott
gyerekkorú cégelnök figurát mintha ráöntötték volna. Klasszul megcsinálta! Jó, hogy nem
skatulyázták be!
Ki ne hagyjam a visszafogottságát! Mindig mondom, hogy nem kell üvöltve jajveszékelni,
hogy éreztesse velem valaki a fájdalmát. Csak az ő szenvedése váltott ki belőlem könnyeket.
Amikor el kell dönteniük, hogy mi legyen a magzat sorsa, odabújik WT-hoz, és tehetetlen
fájdalmában beleharap a nő vállába. Minden kínját éreztette velem. Együtt kínlódtam
vele.

WT alakja is kedvemre való volt, de igen, néha túl sok volt belőle. Akkor idegesített a
legjobban, amikor a naivsága tettrekészséggel párosult. Néha de mondtam a magamét!

Mindent nagyon szívesen! Jó szórakozást az utolsó részekhez! Remélem, találkozunk még!

Erre gondoltam, de a videón sokkal hatásosabb:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 17:55

Nyekk írta:Köszönöm szépen az utolsó két rész feliratát! Már meg is van a hétvégi programom, köszönet érte! ;)

Nagyon szívesen! Jó szórakozást a hétvégére!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 17:56

Nita1987 írta:Kedves Rita!!
Nagyon szépen köszönöm a fordítást :D :D
Kezdhetem a maratonozást :D

Kedves Nita! Nagyon szívesen! Sok szabadidőt kívánok a maratonhoz!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 18:06

mara55 írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a befejező részt és az egész sorozat fordítását !
A végét összevártam és "kis maratonozást " tartok!
Köszönet a gyors és precíz munkádért ,és videók letöltési lehetőségéért is !
Nagyon szép és jó napokat kívánok !
Kívánom, hogy még sok jó sorit "nézhessünk veled" !

Kedves Mara! Videókat is, feliratokat is, nagyon szívesen! Örülök, hogy te is
velünk tartottál!

Én is ugyanezt kívánom magunknak! Jó lenne még sokáig együtt mozizni,
jó sorikon együtt izgulni. Ettől nincs is jobb!

Neked is sok szabadidőt kívánok a vége maratonhoz!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 18:17

keszler57 írta:Szia Rita!
Kibirtam, veled fejeztem be! :)
Most emésztem még, mert az utolső rész végén enyhe sokkot kaptam, ilyen nincs gondoltam, de szerencsére minden ok lett. Ugy látszik nem csak a Koreaiak tudnak csavarni még egyet az utlsó 10 percben.
Az biztos a megtartom sorik közé került.
Köszi, hogy megosztottad velünk, és tuti sokáig felejthetetlen lesz ez az aranyos történet!
Judit :)

Szia Judit! Jót nevettem azon, amit írtál! Én is ezt mondtam, hogy "Ilyen nincs!", főleg azután,
hogy megláttam, már csak húsz perc van az utolsó részből. A következő mondatom ez volt:
"Mi lesz a happy enddel?" Aztán egy huszárvágással azt is megoldották. Szerencséjük!

A kínaiak profi "csavarozók",gondolj a Love Me, If You Dare utolsó részére! Most jutott eszembe,
hogy nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy az idén már a második nagyon jó kínai sorit terelte
felém!

Örülök, hogy nálad is "újranézős" lett a Loving, Never Forgetting!

Mindent nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 18:20

Hetti írta:Kedves Rita!
Köszönöm a sorozat fordítását és Krisztinek is köszönöm a munkáját! :)
Sajnos egy kicsit lemaradtam, ellenben Te szuper sebességre kapcsoltál, de igyekszem pótolni a hiányzó részeket.

Kedves Hetti! Nagyon szívesen a feliratokat!

Ha nekiülsz, nehezen fogsz felállni, amíg meg nem nézted. Jó szórakozást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 18:29

ajussi írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását, most fejeztem be a Summer's Desire-t (újra nézős volt!), hamarosan elkezdem ezt is:)

Kedves Györgyi! A Summer's Desire az a sorozat, amit én is sokszor meg tudnék nézni,
ha a sorozatnézés okozna örömet, nem a sorozat fordítás.

Szerintem a Lovingot is el fogod tenni, hogy egyszer előszedhesd, hideg téli estéken,
vagy forró nyári napokon. Lesz rá indok!

Nagyon szívesen a fordítást! Jó szórakozást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 18:36

csabamama2 írta:Rita Kedves!

Nagyon ügyes "kislyányka" vagy! Nagyon szépen köszönöm a 34. és egyben a teljes dorama fordításáért a munkádat. Már ülök is neki maratonozni:-)) Sok szeretettel: Ildikó

Kedves Ildikó! Megnevettettél! A csitrire reagálva írtad a "kislyánykát"?
Apukám mondta néha, hogy "Ritukám, már te sem vagy karon ülő."
Például, ha 20 éves lennék, biztosan sulis sorozatokat fordítanék, nem
pedig sütős-főzős-tésztásakat.

Nagyon szívesen a Lovingot! Jó maratonozást kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. április 21. 18:47

dori19 írta:Szia Rita!
Koszonom szepen a sorozat forditasat, igazan elveztem!:) Biztosan bekerul a kedvencek koze, aranyos tortenet volt.
Te mindig olyan jo sorozatokat forditasz, kivancsian varom a kovetkezot!;)
Udv,
Dori

Szia Dori!

Örülök nagyon, hogy neked is bejönnek a választásaim! Igazából azt esik a
legjobban fordítani, amit magam választok, azért nem is szoktam elfogadni
a felkéréseket. De annak nagyon tudok örülni, ha többeknek tetszik az, ami
nekem is, mert akkor sokan szórakozhatunk együtt. A fordításban ez az egyik
legjobb dolog!

Nagyon szívesen a feliratokat!

Kép
RiziBizi

HozzászólásSzerző: RiziBizi » 2016. április 21. 19:30

Kedves Rita!
Csak megjegyzem, ezen a képen titkár úron még rajta van a tojáshéj ...
Várom a "szénhidrátok története" folytatását.

RiziBizi Gizi

Vissza: “Kína”