Oh, My Emperor 1.-2. évad (online is nézhető)
Re: Oh, My Emperor (8/42)
Kedves Rita!
Köszi az újabb részeket a himzás az ...............10 pontos volt.
Kigyótartó ügyben. Paksi Zoltán asztrofilozófus és Ő irt már róla.
itt le lehet tölteni a 14 csillagkép munkáját pdf ben. http://www.ujkorklub.hu/load/ezoterikus ... 1-1-0-2792 és a 100. oldalnál kezdődik a Kigyótartó csillagkép meséje. Jó olvasást. Hogy a leány mirt Kigyótartó a születése alapján még nem tudom de utána nézek.
Ha valamire rájöttem megirom.
Köszi az újabb részeket a himzás az ...............10 pontos volt.
Kigyótartó ügyben. Paksi Zoltán asztrofilozófus és Ő irt már róla.
itt le lehet tölteni a 14 csillagkép munkáját pdf ben. http://www.ujkorklub.hu/load/ezoterikus ... 1-1-0-2792 és a 100. oldalnál kezdődik a Kigyótartó csillagkép meséje. Jó olvasást. Hogy a leány mirt Kigyótartó a születése alapján még nem tudom de utána nézek.
Ha valamire rájöttem megirom.
Ebbe a könyvbe majd belenézek.
Nem tudjátok, mitől vadulnak meg a kigyótartók?
Inkább leszek vad kígyótartó, mint tokás bika. Engem nem érdekel
Bocsi elirtam a 32.oldalon van.
Szia Virág! Köszi, elolvastam a Kígyótartóról írottakat, bár már eddig is olvastam egy párat.
A másik kimaradt csillagkép, az Orion is szerepelni fog a sorozatban.
Ez is Paksi Zoltántól való. Ez alapján én Szűz vagyok, a lányom pedig Kígyótartó:
A másik kimaradt csillagkép, az Orion is szerepelni fog a sorozatban.
Ez is Paksi Zoltántól való. Ez alapján én Szűz vagyok, a lányom pedig Kígyótartó:
Spoiler: mutasd
bearbear írta:Ebbe a könyvbe majd belenézek.
Nelli, én tudom, de nem mondhatom még meg. Nem lehetsz Kígyótartó, hacsak
meg nem hamisítod a születési anyakönyvi kivonatodat! Addig maradsz tokás
Bika (Különben is, milyen legyen egy Bika? Nem lehet egyszálbélű!)
Ennek is van tokája:
Imádlak benneteket.
Na tehát utána olvastam. Paksi_Zoltan:_Asztrozofia Egi utak csillaguzenete könyvét letöltöttem és a számunkra érdekes részt végigolvastam ( Tanultam asztrológiát valamennyit,ami engem érdekelt belóle, na egy pár évet)
Tehát az alap 12 bolygós házrendszeren felül van az a +kettő melyből az egyik a Kigyótartó csillagkép de ez csak azt jelenti hogy az alap napjegyet átszinezi az a plusz jegy. Tehát példánkban a nyilas jegyet átszinezi a Kigyótartó. Mivel irtad hogy főhósünk dec. 16-án született a Kigyótartó csillag álló csillagai melyek különleges beavatási helyek ezt el lehet olvasni a kedvenc könyvemben
Példánkban a Kigyó nemzetség NŐI ágának a beavató csillagairól van szó. Ez a nemzetség a régi Papnői minőséget képviselte és az azon keresztül megtanulható tudásról van szó.
Ugy hogy bárkinek a képletében lévő további bolygóit is átszinezheti ez a két plusz jegy, mert nem csak a nap jegyról szól az asztrológia.
Tehát az alap 12 bolygós házrendszeren felül van az a +kettő melyből az egyik a Kigyótartó csillagkép de ez csak azt jelenti hogy az alap napjegyet átszinezi az a plusz jegy. Tehát példánkban a nyilas jegyet átszinezi a Kigyótartó. Mivel irtad hogy főhósünk dec. 16-án született a Kigyótartó csillag álló csillagai melyek különleges beavatási helyek ezt el lehet olvasni a kedvenc könyvemben
Spoiler: mutasd
Példánkban a Kigyó nemzetség NŐI ágának a beavató csillagairól van szó. Ez a nemzetség a régi Papnői minőséget képviselte és az azon keresztül megtanulható tudásról van szó.
Ugy hogy bárkinek a képletében lévő további bolygóit is átszinezheti ez a két plusz jegy, mert nem csak a nap jegyról szól az asztrológia.
Rita, most kaptam a titkos jelentést Virág főnökasszonytól, hogy színezem a kígyótartót, tehát lehetek kígyótartó. Agyő toka!
Sziasztok!
Rita, köszönöm szépen az első nyolc részt, jókat derültem
Érdekes, hogy nem a kínai csillagjegyeket vették alapul, ezt csak két dolog magyarázhatja: a kínaiak is globalizálódnak, a Ny hódít és/ vagy a kínaiak nekünk (is) készítették ezt filmet.
Az idősíkos szál: a "fürdőzős" jelenet miatt nálam is hajaz mind a Moon Loversre, mind a Go princess, go filmre. Mindezzel együtt is eredeti, friss. Kíváncsi vok a szupererők jelentőségére. Tetszenek a "fapofa"-típusú uralkodók a lány és a zavaros szituk együtt Érdekes, hogy nincs erős éle a hatalmi harcnak, tetszik, hogy a komikum van előtérben. A repkedéseket is el tudom így fogadni Kíváncsian várom a folytatást, hogyan fogják megoldani ezt a rengeteg színészt, mit hoznak ebből ki
Érdekes, hogy nem a kínai csillagjegyeket vették alapul, ezt csak két dolog magyarázhatja: a kínaiak is globalizálódnak, a Ny hódít és/ vagy a kínaiak nekünk (is) készítették ezt filmet.
Az idősíkos szál: a "fürdőzős" jelenet miatt nálam is hajaz mind a Moon Loversre, mind a Go princess, go filmre. Mindezzel együtt is eredeti, friss. Kíváncsi vok a szupererők jelentőségére. Tetszenek a "fapofa"-típusú uralkodók a lány és a zavaros szituk együtt Érdekes, hogy nincs erős éle a hatalmi harcnak, tetszik, hogy a komikum van előtérben. A repkedéseket is el tudom így fogadni Kíváncsian várom a folytatást, hogyan fogják megoldani ezt a rengeteg színészt, mit hoznak ebből ki
-
Kedves Ritám!
Köszönöm ennek az újabb sorozatnak a feliratait. Nagyon féltem belevágni, amikor láttam, hogy Ma ágyas alakítja a női főszereplőt. De......ügyes kislány: teljesen elfeledtette velem ebben a sorozatban, hogy ő volt Ma ágyas. Aranyos, szeretni való teremtés itt.
A fiúkák mind aranyosak, de egyik sem a fogamra való - remélem ezért nem ugrik senki sem a torkomnak.
Várom a további fejleményeket, biztos élvezetes lesz.
Ahogy olvasom mindenki várta odahaza az enyhülést, még némi szuper erőt is bevetettek egyesek. Itt Németországban is tombol a nyár, de én ezt imádom: inkább elviselek bármilyen meleget, de fázni nagyon gyűlölök. Na, ezért lehet egy páran már megköveznek.
Köszönöm ennek az újabb sorozatnak a feliratait. Nagyon féltem belevágni, amikor láttam, hogy Ma ágyas alakítja a női főszereplőt. De......ügyes kislány: teljesen elfeledtette velem ebben a sorozatban, hogy ő volt Ma ágyas. Aranyos, szeretni való teremtés itt.
A fiúkák mind aranyosak, de egyik sem a fogamra való - remélem ezért nem ugrik senki sem a torkomnak.
Ahogy olvasom mindenki várta odahaza az enyhülést, még némi szuper erőt is bevetettek egyesek. Itt Németországban is tombol a nyár, de én ezt imádom: inkább elviselek bármilyen meleget, de fázni nagyon gyűlölök. Na, ezért lehet egy páran már megköveznek.
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
Rita! Köszi a folytatást, újra ill. egybe néztem a nyolc részt, kiélvezve a poénokat. Várom a folytatást.
Olyan szép ez macsek!
Olyan szép ez macsek!
lizzismith írta:Kedves Ritám!
Szia! A fiúkák aranyosak, és nagyon helyesek,pont.
De tudod az én koromban (53)már nem Oppázza le ezeket a cuki fiúkákat, jót szórakozom miközben őket nézem de nem ez a generáció az aki lázba hoz, tehát egyet értek veled.
Szia szép estét
Én is csak anyai szeretettel pátyolgatnám az én kis érzelmileg retardált császáromat.
Nem tehetek róla, mindig a hátrányosabb helyzetű főhősnek drukkolok.
Még mindig itt tart! A holnapi 9. részben FF újra megmenti az életét, erre ez a válasz:
Szerencsére Fei Fei már nem veszi komolyan:
Nem tehetek róla, mindig a hátrányosabb helyzetű főhősnek drukkolok.
Még mindig itt tart! A holnapi 9. részben FF újra megmenti az életét, erre ez a válasz:
Szerencsére Fei Fei már nem veszi komolyan:
gyomar írta:Imádlak benneteket.
Mi is!
cicus írta:Ne is mondd,már én is nézegettem és biztosan jó lesz,talán ezért is
hosszabbították meg.Sajnos kevesen vágnak bele,pedig ami jó szívesen nézi az ember,
mert szörnyű amikor hosszú sorozatoknál húzzák a történetet mint a rétestésztát.
Ez biztosan nem az a kategória,de tudom aki fordítja és unja egy idő után,annak
nem könnyű hanem szenvedés be is fejezni.Majd meglátod később és még dönthetsz
másképpen is Úgy lesz jó,ahogy lesz,mert ha nem ez lesz,jön valami más
Gyönyörű napot ma is
Igen, azt fogom csinálni, hogy nem kezdek bele azonnal, hanem csak elkezdem nézni. Úgyis sok a munka
a suliban év elején. Még az is lehet, hogy végignézem, és utána döntök a sorsáról. Meglátjuk. Csak az író
miatt veszem még ezek után is fontolóra.
Ir-csi írta:Sziasztok!
Szia Ir-csi! Valóban nincs erős hatalmi harc, sőt... de erről majd később, ha odaértünk.
Ennek a sorinak is van komoly sztorija, mint a GPG-nak, és itt is eldurvul a helyzet egy idő után,
de nem annyira, mint ott. Viszont ahogy ott is, úgy itt is a humor mindvégig megmarad.
Őszintén szólva, ezeket a szupererőket eléggé hanyagolják, soha nem használják, amikor égető
szükség lenne rá, a végére majdnem el is feledkeztem róla, hogy van nekik ilyen. Ettől függetlenül
végig nagyon élveztem a sorozatot.
Mind a 12+1 mester foglalkoztatva lesz.
Nagyon szívesen! Örülök, hogy eddig tetszik az Emperor!
Ez a módszer megoldaná a világbékét:
lizzismith írta:Kedves Ritám!
Kedves Lizzi! Ne félj, nem fogunk megkövezni, itt ilyen nincs.
Nagyon örülök, hogy belevágtál a soriba! Ez a Nelli Ma ágyasa tud valamit, hogy ennyire megutáltatta
magát. Jó döntés volt, hogy nem hagyták benne ezt a fiatal tehetséget abban a szörnyű szerepben,
hanem gyorsan megkínálták Fei Fei karakterével, megmentve őt a beskatulyázástól.
A fiúkákra én is csak fiúkként tudok tekinteni. Mind fiatalabb az én két fiamnál. Persze, ahogy írtam,
van kedvencem, akinek drukkolok, az pedig nem más, mint a császár. Határozottan szüksége van egy
nagyszájú, feleselő, erős nő energiájára.
Én is így vagyok vele, mint te. Bírom is, és igénylem is a meleget, és nagyon utálok fázni. Azalatt a
három hét alatt, míg kint voltam Angliában csoki barna lettem, és háromszor esett csak az eső. Ilyen
sem volt még. Az angolok rettentően szenvednek a számukra nagyon szokatlan időjárástól.
Mindjárt teszem ki a következő négy részt. Jók lesznek!
Gabóci5 írta:Rita! Köszi a folytatást, újra ill. egybe néztem a nyolc részt, kiélvezve a poénokat. Várom a folytatást.
Olyan szép ez macsek!
Szia Gabi! Nagyon szívesen! Megnyugodtam, akkor csak a rossz időzítés volt az oka a múltkori
szundinak. Jaj, de jó!
Igen, nekem is nagyon tetszik! Először azt hittem, hogy animációs cica, olyan darabosan mozgott,
de aztán rájöttem, hogy valódi. A ti Garfieldotokra, és Karakteres Szürke Cicára is nagyon emlékeztet.
A kéregető Kígyótartó kutyája pedig nagyon emlékeztet a This is Not What I Ecpectedben szereplő
kutyusra. Úgy tűnik szeretik ezt a fajtát.
Jó szórakozást kívánok a 9.-12. részekhez!
Bonyolódnak az események, és továbbra is igénybe vannak véve a nevetőizmaink.
Fei Fei már megszokta, hogy mindig tömlöcbe zárják. Már magától megy be, és rutinosan
láncra is veri magát... aztán meglátja, hogy esznek és kártyáznak az őrök:
Bonyolódnak az események, és továbbra is igénybe vannak véve a nevetőizmaink.
Fei Fei már megszokta, hogy mindig tömlöcbe zárják. Már magától megy be, és rutinosan
láncra is veri magát... aztán meglátja, hogy esznek és kártyáznak az őrök:
- szilagyongyi
Sziasztok!
Drága Ritám gratulálok a hetvenedikhez! Belegondoltam, megnézni se semmi, de lefordítani; mennyi embernek adtál időt, ahol lekerül a teher, félre-sarokba állnak kicsit a gondjaink-bajaink, nyavalyáink. És ezzel a jubiláló történettel mindez hiánytalanul.
Tegnap gondoltam belelesek -balga módon késő este-, erre hajnali kettőig nem volt megállás, mint ahogy a függő, én sem tudtam abbahagyni. Amikor császárka orra vére folyt kész voltam; percekig fetrengve szorítottam össze a számat, hogy ne hangoskodjak már a röhögéstől. Minden rész előtt fogadtam -tényleg mint a függő- csak még ezt az egyet, és megyek aludni.
De nekem most pont ez kell, köszönöm Neked.
Drága Ritám gratulálok a hetvenedikhez! Belegondoltam, megnézni se semmi, de lefordítani; mennyi embernek adtál időt, ahol lekerül a teher, félre-sarokba állnak kicsit a gondjaink-bajaink, nyavalyáink. És ezzel a jubiláló történettel mindez hiánytalanul.
Tegnap gondoltam belelesek -balga módon késő este-, erre hajnali kettőig nem volt megállás, mint ahogy a függő, én sem tudtam abbahagyni. Amikor császárka orra vére folyt kész voltam; percekig fetrengve szorítottam össze a számat, hogy ne hangoskodjak már a röhögéstől. Minden rész előtt fogadtam -tényleg mint a függő- csak még ezt az egyet, és megyek aludni.
De nekem most pont ez kell, köszönöm Neked.
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
(G.B. Stern)
- szilagyongyi
Re: Oh, My Emperor (12/42)
Ui. Míg firkáltam itt, látom feltetted a következő csomagot Ritám. Köszönöm ezt is, leszedtem, és amint tehetem, falom is be.
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
(G.B. Stern)
És tényleg itt a következő 4 rész Angyalunktól
Köszönöm szépen és mivel most fenn van online is,azonnal rá is
kattintok ja,hogy lenne dolgom a konyhában,már
el is felejtettem,különben is megvár,ugye?
Csodás napot Mindenkinek
Köszönöm szépen és mivel most fenn van online is,azonnal rá is
kattintok ja,hogy lenne dolgom a konyhában,már
el is felejtettem,különben is megvár,ugye?
Csodás napot Mindenkinek
Köszönöm Rita az újabb csomagot!
Megláttam a börtönös képet és már vigyorogtam. Ma nagyon korán kellett kellnem, aludni akartam ebéd után, de azt hiszem filmezés lesz belőle.
Megláttam a börtönös képet és már vigyorogtam. Ma nagyon korán kellett kellnem, aludni akartam ebéd után, de azt hiszem filmezés lesz belőle.
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 5-12. rész fordítását!
Elsőre is nagyon bejött nekem ez a sorozat,de így hogy nem kell agyalnom rajta,mit is mondtak,minden percét élvezem.A helyzeti és egyéb poénokon jókat röhögök.Nagymamának a beszólása:...Együtt nőttetek fel.Kell köztetek lenni szeretetnek.Szegény császár félrenyelt,aggódtam,hogy fuldokolni kezd.Másik kedvencem.Fei Fei-t elviszik a börtönbe és a herceg kéri a császárt adja neki,ha neki nem kell.A császári "nem" hangsúlya,olyan volt,mintha el akarnák venni a nyalókáját.A börtönőr beszólásán és a jeleneten "...a herceg jön megmenteni Lou-t.Ne vegyétek észre!" fetrengtem.Szóval nagyon jól szórakozom.Este megnézem a következő adagot.Nagyon szépen köszönöm a kellemes perceket.
A fiúkák nagyon helyesek és aranyosak,a fiaimmal hasonló korúak.A lányom jön gyakran mutogatni helyesebbnél helyesebb énekeseket,színészeket,de mindig meg is jegyzi " Tudom,nem hoznak lázba.Neked az idősebb pasik tetszenek." Én is Mo Ran-t kedvelem jobban.A császárnak szurkolok. Fei Fei-t itt viszont imádom,míg Nelli sorozatában Ma ágyasként ,néha megfojtottam volna egy kanál vízbe.Ott nagyon utáltam.Szerintem még sok sorozatban fogjuk ezt a színésznőt látni.
Nagyon szépen köszönöm a 5-12. rész fordítását!
Elsőre is nagyon bejött nekem ez a sorozat,de így hogy nem kell agyalnom rajta,mit is mondtak,minden percét élvezem.A helyzeti és egyéb poénokon jókat röhögök.Nagymamának a beszólása:...Együtt nőttetek fel.Kell köztetek lenni szeretetnek.Szegény császár félrenyelt,aggódtam,hogy fuldokolni kezd.Másik kedvencem.Fei Fei-t elviszik a börtönbe és a herceg kéri a császárt adja neki,ha neki nem kell.A császári "nem" hangsúlya,olyan volt,mintha el akarnák venni a nyalókáját.A börtönőr beszólásán és a jeleneten "...a herceg jön megmenteni Lou-t.Ne vegyétek észre!" fetrengtem.Szóval nagyon jól szórakozom.Este megnézem a következő adagot.Nagyon szépen köszönöm a kellemes perceket.
A fiúkák nagyon helyesek és aranyosak,a fiaimmal hasonló korúak.A lányom jön gyakran mutogatni helyesebbnél helyesebb énekeseket,színészeket,de mindig meg is jegyzi " Tudom,nem hoznak lázba.Neked az idősebb pasik tetszenek." Én is Mo Ran-t kedvelem jobban.A császárnak szurkolok. Fei Fei-t itt viszont imádom,míg Nelli sorozatában Ma ágyasként ,néha megfojtottam volna egy kanál vízbe.Ott nagyon utáltam.Szerintem még sok sorozatban fogjuk ezt a színésznőt látni.
Rita! Köszönöm ezt a csomagot is. Időnként fetrengtem a röhögéstől,nagyon jó volt, tele poénokkal ez a négy rész. FF nekem nagyon tetszik, üde, bájos tehetséges fiatalka. Mivel én nem láttam a Untouchable Lovers-t nem rontja el semmi a róla kialakult képet.
Tetszett, hogy
- FF természetes közlekedési folyosóként használja a patakot a palotába ki-bejáráshoz,
- ahogy a "csacsi bátyámat" rábírta a vágtára, vagy amikor dézsa vizet rálocsolja a császárra és makacs
öszvérnek, sárkánytojásnak nevezi.
- ahogy beleszövik a történetbe a kozmetikai reklámot.
Fapofa Császárunk már beleszeretett, de Mo Rant is érdekli a lány.
Tetszett, hogy
- FF természetes közlekedési folyosóként használja a patakot a palotába ki-bejáráshoz,
- ahogy a "csacsi bátyámat" rábírta a vágtára, vagy amikor dézsa vizet rálocsolja a császárra és makacs
öszvérnek, sárkánytojásnak nevezi.
- ahogy beleszövik a történetbe a kozmetikai reklámot.
Fapofa Császárunk már beleszeretett, de Mo Rant is érdekli a lány.