wadalma567 írta:Köszönöm a lehetőséget !már töltöm is le
:*
Kedves Wadalma! Köszöntelek az első hozzászólásod alkalmából!
Nagyon szívesen!

wadalma567 írta:Köszönöm a lehetőséget !már töltöm is le
:*
Gabóci5 írta:Köszönöm Rita, igazi könnyed kikapcsolódást nyújtó, gondűző kis sori lesz ez.Már a Go Princes Go-ban is imádtam ezeket a kajla füleket, cuki a fiú.
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Jöttem,láttam és nagyon megörültem,mikor láttam ,melyik sorozatra esett a választásod.Amikor vetítették letöltöttem és azóta a gépemen pihen. Yang Yang miatt esett rá a választásom.Nagyon köszönöm a fordítást.Este fogom megnézni.A hozzászólások alapján egy kellemes szórakoztató estének nézek elébe.
További kellemes vasárnapot kívánok.
erika001 írta:Kedves Rita!Nagyon köszönöm az első 3 rész fordítását.Tetszik benne,hogy a lány talpraesett,vidám ,nyitott a világra és igen,nem hagyja magát.Jó párosítás a fiúval aki beképzelt,nagyképű ami nem baj,mert érdekes lesz nézni ahogy megváltozik a lány irányában.A szökésükön nevettem aranyosak voltak ahogy kisegítették egymást.Viszont amit eszrevettem,hogy Chen Qing nagyon szereti a nagyapját mégha szökik is előle míg Si Tu Feng és az apja közt elég nagy a szakadék.Majd biztos kiderűl mi az oka ennek.Amin még nevettem az az esküvőn amit a gazdag lány ruhájával csinált.Úgy látom mindig feltalálja majd magát Chen Qing és szerintem az átváltozás után sem lett csúnya sőt szerintem bájosabb.Köszönöm aés türelmesen várom a következő részeket.Üdv:Erika
Rita írta:Képzeld, a GPG-ban nem figyeltem fel ennyire a füleire.
talán azért, mert nem volt ennyire lesoványodva, mint most, és kerekebb volt
az arca... vagy a paróka miatt... nem tudom....
Pedig akkor is kajla volt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég