chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 6-7.rész feliratát.
Szia! Nagyon szívesen!

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 6-7.rész feliratát.
Kanamekun írta:Kedves Rita!
Jöttem megköszönni a feliratokat. Kriszti súgott, hogy ez egy jó kis sorzat lesz.![]()
![]()
Most állok majd neki a hatodik résznek. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a szereplők sorsa felnőttként.
Még egyszer köszönöm a feliratokat.
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az eddigi részek fordítását!![]()
Nagyon jó sorozat, nézeti magát nagyon. A szereplők is nagyon jók, gyerekek felnőttek egyaránt. De jó, hogy rátaláltál!!!
![]()
Most, hogy megnéztem a lefordított részeket hiányérzetem van. Várom a folytatást!
Kriszti007 írta:Szia Rita!
Köszönöm az újabb két rész feliratát.Egy baj van ezzel a sorozattal, nagyon-nagyon gyorsan elfogynak a feliratok.
Vagy én vagyok nagyon mohó, vagy a történet olyan jó... De már most nagyon várom az újabb feliratokat.
Tudom, hogy nem veszed sürgetésnek, ezért merem leírni neked. Így legalább sodródsz a lendülettel, nem lesz időd azon tanakodni, hogy 56 részes.
És ami még jobb, most kiscsoportosan nézzük. Igaz, nem együtt filmezünk, de még így klikkesedve, hármasban is ki tudjuk beszélni a történéseket.
Kata58 írta:Sziasztok! Csak ahogy olvaslak benneteket is, fülig ér a szám, és annyira bírom a legjobb pillanatok kiragadását...![]()
![]()
"itt az ellenség"...
Jaj és milyen jól áll neki, hogy juszt másként öltözik, mint egy vitrigli ügyvédkíváncsi leszek tettek e be valami jó esetet is.
. Én is izgatottan várom a folytatást, és milyen jó, hogy szünet van, így jobban fognak fogyni a részek is és hamarosan azon kapjuk majd magunkat, hogy már megint a vége felé járunk...
![]()
cicus írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm az új részeketLátom ez a sorozat is azok között lesz
amit nagyon fogunk szeretni,hiszen már alig győzöm olvasni a hszek-et,amit ki nem
hagynékAnnak is nagyon örültem,hogy utána néztetek a festménynek.Szeretem
ezeket a régi ázsiai festett képeket,van is belőlük foto gyűjteményem.Amit az
eddigi részekkel kapcsolatban írtatok egyet értek így nem ismétlem a gondolatokat
amik zajlottak bennem miközben néztem.Nem is tudtam,hogy a Jang Bo Ri a koreai
változat,pedig régen a szemem elé került és bele is néztem,de hosszú volt ahhoz,
hogy megnézzem fordítás nélkül,bár tetszett amit láttam.Most,hogy ezt fordítod
talán majd megnézem később,ha nem lesz mit nézzek![]()
Gyönyörű napot ma is![]()
gyomar írta:Szia Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 6-7. részek feliratainak a fordítását.![]()
Nagyon helyesek a felnőtt szereplők is, és milyen a sors, secc-perc alatt összehozta a főbb résztvevőket. A nővér még borzasztóbb lett mint gyereknek.Szerintetek tudja, hogy a húga ahhoz a családhoz tartozik? Milyen érdekes, hogy vannak emberek akik minden helyzetben pozitívan látják az életet és mennyi ember a másik véglet, pedig az önző egoista fajta.Csak azt nem értem, hogy egy akkora gyerek, nem tudom 8-10 éves lehetett, hogyan tudta ezeket a dolgokat elkövetni már gyerekként.
Szép napot kívánok mindenkinek.Marcsi
Orsix írta:Köszönöm az újabb részeket!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kata58 írta:Na levadászva az utolsó rész, most már minden a helyén van....![]()
boszorkany írta:Kedves Rita,csak amulok-bamulok mit varazsoltal ide par nap alatt.Elvittem mind a het epizodot,harmat meg is neztem,mindjart folytatom is."Eteti" magat,nagyon tetszik,foleg,hogy a hobbimhoz is kotheto az Aranyfonal Muhely.Nem tetszik a YB a"anyukaja"ki nem allhatom az onzo,torteto,masikon atgazolo embereket.Ugyanigy kiraz a hideg a Kai mostohajatol is.Na de nezem a jobbik oldalat,a nagynenit,az YB apukajat.
Koszonom az eddigi munkadat.![]()
MinGi írta:Kedves Rita! Köszönettel vittem az eddigi feliratokat. Ismét nagyon jó sorozatot találtál,erre számomra az a bizonyíték, hogy elkezdtem nézni és azt vettem észre, hogy a 10. résznél tartok. Most erőt vettem magamon és megvárom a feliratokat, mivel igen gyorsan haladsz talán kibírom. Most neki látok az olvasásnak kíváncsi vagyok ki-hogyan látta ez első részeket,mert van benne pár "égetnivaló" és közöttük akad férfi is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég