chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 10-11.részek feliratát.
Szia! Nagyon szívesen!

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 10-11.részek feliratát.
Kriszti007 írta:Rita! Köszönöm az újabb részeket, máris nézem!![]()
Sajnos, ha nem "takarítok", akkor bajban leszek. Ugyanis ez az új sorozatom.Úgyhogy mindenekelőtt a takarítás!
Már kezdem is nézni a 10. részt. Változatlanul tetszik, jókat lehet közben hangoskodni.Jó, hogy rátaláltál erre a sorozatra.
gyomar írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 10-11. részek feliratainak a fordítását.![]()
Szerencsére egész jó egyensúlyban van a humor és mindenfajta más emberi rosszindulat, és gonoszság.
Köszönöm szépen.Marcsi
Rita írta: A guta üt meg! A 12. részt fordítom, és még csak a felénél tartok, de nem bírtam ki,
és végig kellett néznem a részt. Nagyon izgalmas a verseny, de úgy ért véget a rész, hogy
nem tudom, hogy örülhetek-e vagy sem. De addig nem nézhetem meg a 13.-t, amíg be nem
fejeztem a 12. fordítását
f.ági írta:Szia Rita!
Nem is tudom, hogy Yu Xint, vagy a himzőműhely vezetőjétől másszak inkább falra. Azt hiszem az első győzött. Azt hittem Yu Xin végül elvetette a batát amikor otthon járt. Leszoritani a hasát..., hát nem kell a szomszédba mennie az agyatlanságért.
Talán a mostani részekben a műhely intézőjének is kicsit megmozdult a lelkiismerete a hazugság miatt. Kiváncsi leszek meddig birja, bár a szeretett nőért jó sokáig mindent vállalni fog úgy gondolom.
Remélem a verseny úgy folytatódik és azokkal, ahogy a kiirás mutatja. Ha igen, akkor kiváncsian várom, melyikük hogyan reagálja le a találkozást, mennyire befolyásolja majd a munkát.
Nagyon vigyorogtam az ottmaradt edzőcipő kiértékelésén, utána meg a hamupipőke cipőpróbán.
A barátnőtől én biztos az egész tartozás elengedését kértem volna a bocsánatkérésért cserébe.
Az anya is mint a jóidő. Néha olyan, mint az igazi mostoha, néha meg a somolygásán látszik az eltitkolni akart kedvessége.
Guo Gou egy annyira bájos lány, jó ránézni. Mivel szivből szereti csinálni és a génjeiben azért benne van a himzés iránti szenvedély, kiváncsian várom hogy fog kiállni magáért, ha borul minden körülötte. Mert hogy kifog, abban biztos vagyok.
Köszönöm szépen a mostani adagot is! Szuper sebességgel hozod a feliratokat, ami nekünk nagyon jóóó!
Rita írta:Szaladok, mert lekésem a buszomat. Megyek a városba vásárolni.
Innen folytatom, ha hazajöttem.
Szép napot Mindannyiunknak!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég