f.ági írta:Rita! Nagyon köszönöm!!Szuper ez az egyen póló!
Nagyon szívesen, Ági! Igen, az. Biztosan lehet ilyet kapni.

f.ági írta:Rita! Nagyon köszönöm!!Szuper ez az egyen póló!
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 36-37.részek feliratát.
leo-leo írta:Köszönöm a 36.-37. részek feliratait!
cicus írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm a meglepetést,tegnap le is
töltöttem,de nem tudtam megnézni,pedig már alig
várom.![]()
Gyönyörű napot ma is!
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a fordítást.Vittem is a 28. résztől.
Az előttem szólókkal egyet értek. YZ és YX megérdemlik egymást.A volt férj jóvoltából YX-re "izgalmas" napok következnek és ez olyan ,mintha hájjal kenegetnének.Most jönnek innen a kedvenc részeim.Már előre nagyon várom.Hab a tortán,hogy más számomra nem túl kedvelt szereplő sem marad ki a "jóból".Ez így remélem nem spoiler.
A kis "család" nagyon aranyos.A póló cuki,én eddig nem is vettem észre,pedig nem először láttam a sorozatot.Hát igen,az aki tud,az tud....A kislányt nagyon imádni való. GG anyját nagyon
utálom.Szóval,izgalmas ez a történet.
Én most elkalandoztam két másik sorozatba,egyik a Ming Lan története volt,amit Zhao Li Ying miatt kezdtem el és a másikat Wallace Chung miatt az All Out of Love-t.Ebben a sorozatban is a Because Of Meeting You főszereplőnője a főszereplő.Mindkettő tetszett a hibáikkal együtt.Hosszúak voltak,sokáig tartottak.Most visszatérek az elkezdett sorozataimhoz.
További szép hétvégét és jó pihenést kívánok.
f.ági írta:Szia Rita!
Jajj de jó volt ez a két rész!
Elolvastam mindent, amit irtatok, igy csak annyit tennék hozzá, nem olvasva a spoilert előtte, hogy muszáj lesz férjhez mennie teljesen,nem csak előkészülni, mert akkor hol maradna a megérdemelt fentről leesés.
Túl hamar eljönne a vég, megérdemel még egy jó adag senyvedést, várakozást, mikor csap le a villám odafentről, vagy az exétől.
Azért, hogy az anyja miatt sem volt hajlandó kimenni, már nem is csodálkoztam. Az lepett volna meg, ha másként történt volna.
Amilyen dinnye és fanatikus gyermekét imádó az anyja, biztos ezt is elnézi neki.
Az exén nagyon elcsodálkoztam, hogy miylen viszony fűzi YZ apjához, és nekem is hizott a májam, amikor új beosztásba került a cégnél.
YZ anyjának tényleg rikácsoló hangja van, de én valahogy nagyon birom, mert totálisan jól játsza a szerepét. A nőt, aki férjhez ment egy gazdag pasihoz és elfelejtette honnan jött, aki afektálva nagyzol, majd sipákol a drága kisfia hülyeségein, ahogy több kevesebb sikerrel felveszi a pókerarcot a férje jelenlétében, amint a mostohafiát meglátja.
Alig várom a mennyegzőt!
Rita írta:Jó szórakozást kívánok a 38. részhez!
A mai részben is sok minden napvilágra került, de a legnagyobb csavar itt is a végére maradt.
Na, most mi lesz!
Szerencsére Le Tong kifecsegi a nagymamájával közös titkát az igazi apjának:
csip írta:Köszönöm szépen a 38.rész feliratát!
wadalma567 írta:Nagyon szépen köszönöm a 38. résztnagyon izgalmas, már alig várom a folytatást
boszorkany írta:Kedves Rita,jottem,hogy megkoszonjem Neked a 36-37-ik reszek forditasat,de meglepetes ert,itt van a 38-ik is!
Nagyon gyorsan elkeszultel vele,koszonet erte,meg ma meg is nezem.
Tulajdonkeppen mar mindent "kiveseztetek" elottem,sok ujat nem tudnek mondani azt hiszem.
A pici lanyt valtozatlanul szeretem,szerencse,hogy kis cserfes,egyebkent nem biztos,hogy nelkule hamar rajonnenek egy-ket hazugsagra.
YB helyeben nem fogadnam el a sajat anyamat,mert a kicsivel is milyen csunyan banik!Azt hiszem kobol van a szive,meg is erdemli,ha elfordul tole YB.
Az apukanak is eleg keson esett le,hogy GG valojaban az o lanyuk.Igaz,hogy eddig megingott a felesege hazugsagai miatt,viszont remelem mostmar a sarkara fog allni!
Nagyon elveztem a kommentedet a sok neveto figuraval,valahogy ezeket varom en is.
Kata58 írta:Huh, Ritám, hogy mekkora örömöt szereztél, már nagyon vártam hogy ideérjünk...azt a kicsi lányt meg meg lehet enni annyira édes...
Köszönettel vittem a 39. feliratot, és megyek a megérdemelt dőzsölésemre...végre egy hatalmasat aludtam, 9 órát egyhuzamban...![]()
cicus írta:Drága Rita!
Nagyon örültem a 38.résznek és hálásan köszönöm.![]()
Miután végig olvastam a hozzászólásokat,csak egyet
tudok érteni,mert hasonló gondolataim,érzéseim voltak.
Szerencsére most nem csak az utolsó részben fordul meg
minden,hanem több részen át örülhetünk ahogy a rosszak
megkapják ami járt nekik,a hosszú évek alatt elkövetett
gonosz tetteikért.Szörnyű érzés lehet annak a féleleme,
hogy elveszíti amit mindenféle intrikákkal most magáénak
tud.Na de akkor nézzük csak tovább a történetet,most
addig fel sem állok a gép elől.![]()
Gyönyörű napot Mindenkinek
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 38.rész feliratát.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég