Hesu írta::littlehearth: a 19.-ért!
XL igazán dörzsölt fickó. Egyelőre nem bírnak vele.
Vén Xu és a kis japán "Hitler"(kizárólag kinézetre) együttműködése sikeres lesz?
Remélem W állni fogja a sarat a japánokkal szemben.
Korábban a számító és kétszintű Vén Xu megbízta fiát, hogy legyen közel a Mu család "tűzhelyéhez", s már akkor megfordult a fejemben, hogy ha Wan Ting kiesett a sorból, jöhet Wan Qing. És jól gondoltam. Már csak XL reakciójára fogok várni.
Tan Si-nek annyira imádom a mimikáit, annyira édesek és viccesek.
Most, hogy embereket állítottak XL-re, jó lesz vigyáznia.
Vajon megtudják oldani a gyógyszerek beszerzését, hogy ne legyen belőle baj?
Húúú, de dögös volt XL abban a ruciban, amikor W-hez ment találkára

!

a 20.-ért is!
Még jó, hogy XL ismét résen volt, így nem buktak le.
Hát XL nem tapsikolt örömében, hogy a nőjét másnak akarják, ezért egy tervvel állt elő, hogy mit fog elérni vele?! Már alig várom az eredményt. Viszont a kis előadás roppant jó volt

. Szegény Gy-t sajnálom, szerintem úgyis hoppon fog maradni. És szegény Matricát is. Igaz, hogy nyomulós, de szépen faképnél hagyta Pei. Gondoltam, hogy amikor levonult a lépcsőn, nem Matricához fog menni, hanem lelép. De Su az nem rest, ő tovább üldözi szerelmét

.
Viszont ez a kínai opera, olyan volt, mint amikor Foska hirtelen megjelenik és enni kér. Hozzáteszem Ata szerint.
Jajjj, az a japán pasas!!! Hol itt panaszkodott, hol itt árulkodott. Pedig ő kezdte el mások üzletének tönkretételét.
Nekem is Hitler jutott eszembe a kinézetéről. És még az is kiderült, hogy az ő keze is benne van valamiben, ami a
Kormányzó apját érinti. Valamiben segítette Vén Xut.
Persze, hogy nem puszta jószívűségből mondta GY-nak az apja, hogy Wantingot támogassa és Mu urat látogassa. Mu
úr pénze nélkül nem kiskirálykodhatna. Ahogy a koalíció többi katonai kormányzójával is teszi. De magukra vessenek,
ők választották meg vezérüknek az estélyen.
Úgy érzem, most kezd igazán begyűrűzni a déliek ügye, és itt is marad. Nagyon hatásos volt a doki beszéde arról, hogy
semmi értelme a hadurak uralmának, és hogy emberek folyamatos szenvedései által jutnak mindig hatalomra. Úgy tűnt
XL-t elgondolkodtatta a dolog, és szerintem előbb-utóbb szimpatizálni fog a forradalmárokkal, csak kell még neki egy
lökés valahonnan. Nagyon tetszett, hogy Wanqing gondolkodás nélkül segített neki, annak ellenére, hogy tudta, a
tűzzel játszik.
Hű, még soha nem lehetett látni ennyi ideig komolynak TX-t, mint a házavatón. Én is kíváncsi vagyok, hogy fogják
megoldani ezt a nagyon kényes helyzetet. Egyszerre két nagy halat magukra haragítani öngyilkosság.
Igen! Naggggyon jól nézet ki! Azt mondják, minden nőnek kell egy kis fekete kosztümjének lennie. Na, neki ez volt
az a kis feketéje.
Kezdem sejteni, miért nem akar a mi kis faarcúnk közeledni matricához. Az apja kétszer is szóba kerül ebben a két
részben, és egyszer se pozitívan. Ott kell keresnünk a baj forrását szerintem. Ő is egy hadúr, biztosan ugyanolyan erőszakos,
mindenkin átgázoló fajta, mint Vén Xu.
Foska és a kínai opera összevetésén jót nevettem.

Apukám erre azt mondta volna, hogy úgy visít, mintha a tökére
léptek volna.