Go Princess Go (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Go Princess Go (2015-2016) (31/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 31. 5:59

Legyen ma is szép napunk!

Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. augusztus 31. 9:40

...Szia Rita...Na most kicsit jobban bekukkantotam kedvenc sorink végére az utolso részbe...Hu de jo lesz az utolso rész....mint az egész sorozat volt :):):) csak az utolso tiz perc ....ott kissé ledobbentem ujra de PP is aki ..........................na majd meglátod és itt akkor indulhat a második évad....én vevo lennék rá :)... az biztos.....:)....
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 31. 18:20

annamama írta:...Szia Rita...Na most kicsit jobban bekukkantotam kedvenc sorink végére az utolso részbe...Hu de jo lesz az utolso rész....mint az egész sorozat volt :):):) csak az utolso tiz perc ....ott kissé ledobbentem ujra de PP is aki ..........................na majd meglátod és itt akkor indulhat a második évad....én vevo lennék rá :)... az biztos.....:)....

Szia Anna! Na most már még kíváncsibb vagyok! De egy kicsit össze is zavarodtam.
Ugyanis ma kezdtem el fordítani a 35. részt, már végig is néztem, és a stáblistával
fejezték be. Ennek a sorozatnak szerintem a 35. résszel van vége. Lehet, hogy este,
megnézem a 36. részt is, ez az egy epizód már nem tud bezavarni a fordításba.
Mondjuk ott van még a vikiről leszedett 37. rész is! Csak összejön minden, mire
össze kell neki!

Kép Kép
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2016. augusztus 31. 19:52

Köszönöm az újabb részeket! :) :) :)
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. augusztus 31. 20:11

...Igen a 35 rész?????...........na akkor qukkucs ujbol a šť.35 részbe nem nézztem bele..naa már nálam is jo katymaz van de most igérem egyetlen más soriba sem fogok elore szemtelenkedni nem jo ez igy.... :) :(
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2016. augusztus 31. 20:13

A sorozatnak a 35.résznél van vége,de van két alternatív befejezés is,ezért lett belőle 37 rész.Én így láttam.amikor először néztem felirat nélkül és akkor először egy kicsit meg is zavart.
További szép estét kívánok. :D
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. augusztus 31. 20:16

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 28-29-30-31. részek feliratainak a fordítását.
Letöltöttem még a hét elején a feliratokat, de még nem tudtam megnézni, de mindenképpen szerettem volna jelezni, hogy nem vesztem el, csak egy kicsit.Szép estét kívánok. ^:)^
Nem tudom esetleg van-e Erika nevű társunk ha igen nagyon sok boldogságot szeretnék kívánni. @};- @};- @};-
Marcsi :)
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2016. augusztus 31. 22:15

Kedves Rita ! Köszönöm szépen a 28.-31.fordítását ..újra és újra azt mondom ennek a sorozatnak minden pillanata nagyszerű ..élvezetes remek történet :littlehearth: ..nem csak ők bőgtek hanem én is a sáros jelenetnél . :x ..( csak több időt hol lehetne venni ? :(( ) Köszönöm szépen ..
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 5:44

Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket! :) :) :)

Nagyon szívesen!

~o) %%- :D %%- ~o)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 5:54

annamama írta:...Igen a 35 rész?????...........na akkor qukkucs ujbol a šť.35 részbe nem nézztem bele..naa már nálam is jo katymaz van de most igérem egyetlen más soriba sem fogok elore szemtelenkedni nem jo ez igy.... :) :(

Vaskica06 írta:A sorozatnak a 35.résznél van vége,de van két alternatív befejezés is,ezért lett belőle 37 rész.Én így láttam.amikor először néztem felirat nélkül és akkor először egy kicsit meg is zavart.
További szép estét kívánok. :D

Kedves Anna és Ica! Most már mindent tudok, mert megnéztem a 36. és a 37. részt is.

A 35. résszel ér véget a történet, de csináltak egy 36. is, hogy legyen miből válogatni?!

a 37. rész, az csak egy pár perces jelenetekből álló videó, amit a stáb tagjai Valentin
napra (Valentin nap körül lett vége a sorinak) készítettek, és úgy bolondoznak benne,
mint a sorozatban. Elég rossz a felvétel, de lefordítom, és azt is csatolom a többi videó
mellé. Ezt a kis videót nevezik 3. befejezésnek. Korábban olvastam már róla, de nem
tudtam, hogy a viki 37. része, és a 3. befejezés ugyanaz.

Szép napot mindannyiunknak!

Ez a kép a 3. befejezésből van:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 5:58

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 28-29-30-31. részek feliratainak a fordítását.
Letöltöttem még a hét elején a feliratokat, de még nem tudtam megnézni, de mindenképpen szerettem volna jelezni, hogy nem vesztem el, csak egy kicsit.Szép estét kívánok. ^:)^
Nem tudom esetleg van-e Erika nevű társunk ha igen nagyon sok boldogságot szeretnék kívánni. @};- @};- @};-
Marcsi :)

Kedves Marcsi! Tudom, hogy nem tűntél el, te azt úgyis közölnéd, ha valamiért
nem tudnál velünk tartani.

Lehet, hogy még ma este, de holnap mindenféleképpen végzek a teljes fordítással,
lehet, hogy akkor már együtt érdemes megnézned a befejező részeket.

Ez is a 3. befejezésből való:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 6:04

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm szépen a 28.-31.fordítását ..újra és újra azt mondom ennek a sorozatnak minden pillanata nagyszerű ..élvezetes remek történet :littlehearth: ..nem csak ők bőgtek hanem én is a sáros jelenetnél . :x ..( csak több időt hol lehetne venni ? :(( ) Köszönöm szépen ..

Kedves Zsuzsi! Mindig írom, de tényleg így van, hogy olyan boldogság, ha olyan
sorit sikerül választani, amit ennyire lehet kedvelni. Bár a sorozathoz nincs közöm,
csak a fordításhoz, de akkor is!

Ma este vagy holnap reggel már örülhetsz/örülhetünk
is az összes befejező résznek!

Nagyon szívesen az élményt!

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. szeptember 1. 6:43

Kedves Rita!
Én is nagyon várom a befejezést, hm... elértelek benneteket.
Jó munkát kívánok neked ezen az első tanítási napon, tudom te már előbb kezdtél. :flower1:

Kép
Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2016. szeptember 1. 7:59

Kedves Rita!
Jó későn, - ti már a 26. résznél jártatok – tudtam csak beesni a sorozatba. Először igen szokatlan volt a díszletek és az egyéb szűkös megoldások miatt, de hamar azon kaptam magam, hogy alig várom, hogy nézhessem a következő részét. Végigrohantam a fórumon is, persze mindent leírtatok már, így én csak csatlakozom a lelkesedéshez.
Kikapcsolt, nagyon szórakoztató volt, a császár és Peng Peng táncát konkrétan végigvihogtam.
A zene gyönyörű, egy idő után az egyik aláfestő zene igen ismerősnek tűnt. A dallam változatosan hangzik fel több részben, hangszerekben, tempóban és a 31. rész végén, énekhangon is.
Beteszem ide az eredeti linkjét. Bródy gyönyörű dalából a reflént hallgasd meg! Szerintem ugyanez a dallam hangzik el pl. a 25. részben kb. 20.34-től, vagy énekkel is a 31.-ben kb. 15.23-tól.

Nagyon köszönöm a fordítást és kíváncsian várom a befejezést!
Jó munkát, évkezdést kívánok Neked!
Üdv. Ányecska
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. szeptember 1. 9:32

Kedves Rita! :ympeace:
Köszönöm a sorozat választást,a fordítást,az igen gyors munkádat.Benne élek a sorozatban,pedig közben mást is csinálok,vagy nézek.Eszembe jutott az ágyasok kedvenc időtöltése a szotyizás.A koreai sorozatokból elkapott beidézések.Néha olyan mintha paródiát néznénk,de nem.Nagyon is komoly.A talizmánon jókat nevetek még most is ha eszembe jut.Mestermunka volt,főleg a császáré.El nem kell szaladni a császár rajzkészsége mellett sem,és, hogy Ő volt az első karikaturista.Micsoda élethű képeket alkotott az ágyasokról!. Sorolhatnám mennyi eddig sehol nem látott csak úgy lazán odadobott ötlet.Valamikor biztosan újra fogom nézni.
Spoiler: mutasd
/A 40 GB-ból már 7 GB-ot nyertem.Csak halkan kérdezem???talán az Ő fordításával kacérkodsz.Bocs,ha olyat írok,vagy kérdezek amiről már korábban szó volt./
Talán nem is soká.Kicsit igényesebb lettem,vagy mi.Nem tudom mások észrevették e magukról,hogy az idő haladtával változik a bármilyen sorozatokkal szembeni elvárása. :-t
El ne feledjem,nagyon tetszik Kriszti dalfordítása, :-bd a dallam pedig fülbemászó.Megérdemli a magyar szöveget.
Üdv.Nagyi :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Nyekk

HozzászólásSzerző: Nyekk » 2016. szeptember 1. 16:38

Egy kicsit lemaradtam a feliratok begyűjtésében, de most pótolom azt. Nagyon szépen köszönöm a 26-31. részeket. ^:)^
Hamarosan hozzá is fogok. :)
KÖSZÖNÖM!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 16:39

nildiko írta:Kedves Rita!
Én is nagyon várom a befejezést, hm... elértelek benneteket.
Jó munkát kívánok neked ezen az első tanítási napon, tudom te már előbb kezdtél. :flower1:

Kedves Ildikó! Ma mindenféleképpen kikerülnek a részek.
Egy-két órát kell talán még várni rá.

Köszönöm szépen a jókívánságot!

Kép
Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2016. szeptember 1. 16:56

Rita írta:Ma mindenféleképpen kikerülnek a részek.

Rita, már megérkeztem én is. ;) Várom a befejezést, de nekem még kicsit odébb van. Nem bírtam tartani ezt a tempót veled egyéb elfoglaltságaim miatt, de sínen van a dolog.

Gratula az újabb befejezett sorozatodért! :littlehearth:

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Go Princess Go (2015-2016)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 17:34

Kikerültek az utolsó részek a két befejezéssel, és a Valentin napra készült harmadik,
a stábra jellemző humoros, vicces véggel. A +1 rész videóját is feltettem a megára.
A linkjét a szokott helyen, az első oldalon megtaláljátok!

Mivel soha nem láttam még sem testcserés, sem időutazós sorozatot, nem tudtam
elképzelni, hogy a két főszereplő esetében mit kezdenek majd azzal, hogy az egyik
ezer évvel később él, mint a másik. Azt sejtettem, hogy együtt nem maradhatnak,
mert az nem lenne hiteles befejezés. Kíváncsian vártam, mit fogok látni, és én mit
fogok hozzá szólni. Most csak annyit írok, hogy sokkal rosszabbra, érthetetlenebbre
számítottam. Nem mondom, hogy minden része világos, akár az egyik, akár a másik
végnek, de a testcsere és az időutazás is felfoghatatlan a maga nemében. A magam
részéről meg vagyok elégedve.

Boldog vagyok, hogy rátaláltam a Go Princess Go-ra!

Nagyon kellenek a rendhagyó, a sorból kilógó, a semelyik klisébe be nem illeszthető
alkotások is, hogy elkápráztassanak, feldobják a nappalainkat, estéinket a másságukkal,
szokatlanságukkal. Nagyon jólesett, ez a sorozat! És újabb falat döntöttem le magam
előtt. Már elmondhatom, hogy testcserés, időutazós sorozatot is láttam. Ezt eddig
igencsak elképzelhetetlennek tartottam. Szerencsés vagyok, hogy pont a GPG vezetett
be ebbe a műfajba.

Hálás vagyok Nektek, akik velem tartottatok! Hozzászólásaitokkal, véleményetekkel,
gifekkel (Köszi Gabi), képekkel, videókkal színesítettétek a sori topikját, és mások
számára is kedvet hoztatok a megnézéséhez! Azt már nem is mondom, hogy nekem
mennyit jelent a jelenlétetek itt a fórumban!

Köszönöm Krisztinek az utómunkákat és a dalszövegeket!

A maratonozóknak jó szórakozást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 17:55

Anyecska írta:Kedves Rita!
Jó későn, - ti már a 26. résznél jártatok – tudtam csak beesni a sorozatba. Először igen szokatlan volt a díszletek és az egyéb szűkös megoldások miatt, de hamar azon kaptam magam, hogy alig várom, hogy nézhessem a következő részét. Végigrohantam a fórumon is, persze mindent leírtatok már, így én csak csatlakozom a lelkesedéshez.
Kikapcsolt, nagyon szórakoztató volt, a császár és Peng Peng táncát konkrétan végigvihogtam.
A zene gyönyörű, egy idő után az egyik aláfestő zene igen ismerősnek tűnt. A dallam változatosan hangzik fel több részben, hangszerekben, tempóban és a 31. rész végén, énekhangon is.
Beteszem ide az eredeti linkjét. Bródy gyönyörű dalából a reflént hallgasd meg! Szerintem ugyanez a dallam hangzik el pl. a 25. részben kb. 20.34-től, vagy énekkel is a 31.-ben kb. 15.23-tól.
Nagyon köszönöm a fordítást és kíváncsian várom a befejezést!
Jó munkát, évkezdést kívánok Neked!
Üdv. Ányecska

Kedves Ányecska! Örömmel olvastam, hogy amit mi átéltünk, a sorozat nézése közben,
az nálad is megvolt, szóval tetszik a Go Princess Go! Hamar beértél bennünket!

Köszi a videót! Meghallgattam. Azt gondolom, hogy van hasonlóság, nem is kevés, de
nem teljesen ugyanaz a kettő. Egyébként nagyon szeretem ezt a dallamot, ami a soriban
minden részben, több formában is felcsendül. Amit ki lehetett kihoztak belőle. A tangós
verzió is nagyon tetszett.

Már kint is van a befejezés! Jó szórakozást hozzá!

Nagyon szívesen a feliratokat!

Kép Kép Kép
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2016. szeptember 1. 18:11

Kedves Rita!Ezt a meglepetést és milyen kellemes!Nagyon jó estém lesz és ezt köszönöm neked :) :) :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 18:24

Magdimama írta:Kedves Rita! :ympeace:
Köszönöm a sorozat választást,a fordítást,az igen gyors munkádat.Benne élek a sorozatban,pedig közben mást is csinálok,vagy nézek.Eszembe jutott az ágyasok kedvenc időtöltése a szotyizás.A koreai sorozatokból elkapott beidézések.Néha olyan mintha paródiát néznénk,de nem.Nagyon is komoly.A talizmánon jókat nevetek még most is ha eszembe jut.Mestermunka volt,főleg a császáré.El nem kell szaladni a császár rajzkészsége mellett sem,és, hogy Ő volt az első karikaturista.Micsoda élethű képeket alkotott az ágyasokról!. Sorolhatnám mennyi eddig sehol nem látott csak úgy lazán odadobott ötlet.Valamikor biztosan újra fogom nézni.
Spoiler: mutasd
/A 40 GB-ból már 7 GB-ot nyertem.Csak halkan kérdezem???talán az Ő fordításával kacérkodsz.Bocs,ha olyat írok,vagy kérdezek amiről már korábban szó volt./
Talán nem is soká.Kicsit igényesebb lettem,vagy mi.Nem tudom mások észrevették e magukról,hogy az idő haladtával változik a bármilyen sorozatokkal szembeni elvárása. :-t
El ne feledjem,nagyon tetszik Kriszti dalfordítása, :-bd a dallam pedig fülbemászó.Megérdemli a magyar szöveget.
Üdv.Nagyi :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Nagyi! Felsorolni sem lehet, hogy ebbe a 36 részbe mennyi geget beleépítettek!
Igazad van, hogy nem elcsépeltek, eredetiek, fantasztikusak!

Iskolakezdésre be akartam fejezni, és sikerült is, pedig nem gondoltam volna.

Boldog vagyok, hogy neked is bejött ez a nem mindennapi humor! Megérte tenni
egy próbát a sorival!

Korábban állandóan koreai romantikus vígjátékokat akartam nézni, aztán már
jöhetett más is, csak koreai legyen. Addig, addig, hogy már alig tudtam választani
fordítani valót magamnak. Azóta nem találkozom a csömör semmilyen formájával,
mióta mindenre nyitott lettem, akár az ázsiai országokat, akár a nyelveket, akár
a műfajokat nézem. A változatosság tényleg gyönyörködtet!

Azt a sorozatot csak azért ajánlottam, mert a kínai és a hongkongi befejezett sorik
hoznak a legtöbbet a konyhára. Nem szándékozom lefordítani.

Újabb áldozatot javasolok. 92%-on áll a letöltés, de már ennek a 89%-a már vissza
is töltődött. Aranycsillagos:

Az előzőt legalább még vagy két-három hétig hagyd a torrent kliensben!

Nagyon szívesen a feliratokat!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 18:29

Nyekk írta:Egy kicsit lemaradtam a feliratok begyűjtésében, de most pótolom azt. Nagyon szépen köszönöm a 26-31. részeket. ^:)^
Hamarosan hozzá is fogok. :)
KÖSZÖNÖM!

Most már nyugodtan kezdheted! Vége van, kikerült az összes felirat!

Nagyon szívesen a fordítást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 18:34

Kriszti007 írta:
Rita írta:Ma mindenféleképpen kikerülnek a részek.

Rita, már megérkeztem én is. ;) Várom a befejezést, de nekem még kicsit odébb van. Nem bírtam tartani ezt a tempót veled egyéb elfoglaltságaim miatt, de sínen van a dolog.

Gratula az újabb befejezett sorozatodért! :littlehearth:

Szia Kriszti! Köszönöm szépen! Nagyon szívesen! És újra köszönöm szépen!

Köszönöm a gratulációdat! Nagyon szívesen a sorozatot! És köszönöm szépen a segítséget,
és a nagyon szép két dalszöveget!

Jó munkát! Jó fordítást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. szeptember 1. 18:39

milomartin írta:Kedves Rita!Ezt a meglepetést és milyen kellemes!Nagyon jó estém lesz és ezt köszönöm neked :) :) :)

Kedves Edit! Tudom, hogy nagy örömet szereztem neked is, és remélem, még sokunknak!
Az hajtott, hogy egy kedves, lelkes csapat, várja, hogy megnézhesse az utolsó epizódokat
is! Ezek Ti vagytok!

Nagyon szívesen Neked is!

Az egyik ágyas. Rá sem lehet ismerni:

Kép

Vissza: “Kína”