és ez a legfontosabb. Kriszti nem rég küldte vissza a 16. részt átnézve, ő is azon bosszankodott,
hogy a lehető legrosszabb helyen hagyták abba.
A három nő közül ZM anyját tartom a legkevésbé szimpatikusnak. Vele egyáltalán nem tudok azonosulni.
Ennyi év alatt már elfeledhette volna a, túlléphetett volna a keservein. De nem, a fia helyett is a volt
szerelmét választotta, csak rajta jár az esze. Egyszer lenne kedves, vagy mosolyogna, máris kicsit másként
látnám.
Man Diról már írtam, sajnálom, és kicsit megértem. Persze, nem szép, amiket csinál, de a sorozatokban,
és az életben is, a féltékeny nők sokkal csúnyább módszerekkel próbálják megmenteni a kapcsolatukat.
Akkor tudnám jobban elítélni, ha nem szeretné ZM-t, csak a pénze, vagy a társadalmi státusza miatt
lenne vele. Ami a hétfői részekben fog kiderülni, azért már én sem tudom felmenteni.
Yue Qi, évek óta a fejébe vette, hogy neki Xiang Jun kell és erről a témáról nem tud lekattanni. Picit
ragad, kicsit tapad, de eddig nem ártott senkinek a mániájával. Észrevette, hogy Xiang Jun vonzódik
WT-hoz, mégsem kezdett el áskálódni, mocskolódni. Majd csak benő a feje lágya, illetve a hétfői
részekből arra következtetek, hogy belép az életébe valaki, akit először nem vesz komolyan, lassan
fog rádöbbenni, hogy elfelejtette XJ-t.
Szép napot Nekünk! Éljen a hosszú hétvége!