Rookie Agent Rouge (online is nézhető)
Re: Rookie Agent Rouge (2016) (11/45)
Rita a záróképeken nevettem és az új rész nyitóján az volt nagyon nevetésre ingerlő....
Kata58 írta:Rita a záróképeken nevettem és az új rész nyitóján az volt nagyon nevetésre ingerlő....
Értem! Az valóban nem idegesített még!
Rita, én is köszönöm a fordításodat ! Sajnos nem tudok a fórum színesítésével foglalkozni ! Jó hétvégét minden fórumozónak !
Joe írta:Rita, én is köszönöm a fordításodat ! Sajnos nem tudok a fórum színesítésével foglalkozni ! Jó hétvégét minden fórumozónak !
Szia Joe! Semmi baj! Tudom, hogy nagyon sok dolgod van!
Nagyon szívesen a fordítást! Köszönöm szépen a gifeket! Kellemes hétvégét neked is!
Szia Rita! Csatlakozom Krisztihez nagyon jó izgalmas részek voltak. A két lány már nagyon utálja egymást. Manna kiképzésén kicsit kiakadtam, ezek a japánok nem semmik.
Köszönöm szépen a fordítást! Nagyon várom a következő részeket!
Szép hétvégét kívánok!
EGER ADVENT 2016.
Szép hétvégét kívánok!
EGER ADVENT 2016.
- dolores953
Szia Rita
Nagyon köszönöm az újabb részek fordítását. Mikor megláttam, hogy a 11. rész is kész
van, a számat is eltátottam. Így akármennyire is igyekszem nem tudlak utolérni.
Az első négy részt tudtam megnézni és amit láttam nagyon tetszik. Talán majd a két ünnep
között tudok majd veletek haladni. Mire befejezzük a történetet, képzett felderítők és hír-
szerzők leszünk. Örültem amikor Yanzhiról kiderült, hogy nem vak, csak vakmerő.
Alig várom már a holnapi napot amikor újabb 2-3 részt meg tudok nézni.
Nagyon köszönöm az újabb részek fordítását. Mikor megláttam, hogy a 11. rész is kész
Az első négy részt tudtam megnézni és amit láttam nagyon tetszik. Talán majd a két ünnep
között tudok majd veletek haladni. Mire befejezzük a történetet, képzett felderítők és hír-
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
B.Marika írta:Szia Rita! Csatlakozom Krisztihez nagyon jó izgalmas részek voltak. A két lány már nagyon utálja egymást. Manna kiképzésén kicsit kiakadtam, ezek a japánok nem semmik.
Szép hétvégét kívánok!
Szia Marika! Egyetértek, én is kiakadtam Manna kiképzésén. Normál körülmények között
biztosan nem ment volna bele ilyesmibe. De a bosszú nagy úr, az ő lelkét már teljesen
megfertőzte.
Nagyon szívesen ezeket a részeket is! Szeretném, ha megint péntekre összejönnének az
újak, már csak azért is, mert szombaton nem leszünk itthon.
Gyönyörű a fotó! Köszi!
De még holnap öt óra felé egy kis meglepetés is vár rátok! Igaz, hamarabb egy nappal,
de jön a Mikulás!
dolores953 írta:Szia Rita
Szia Dolores! Nem célzásnak szánom, de úgy örülök, hogy jelentkeztél! Hiányzol!
Egyébként igazad van, egyre többet megismerünk a korabeli felderítési módszerekből.
A maiak már lehet, hogy túl modernek lennének a számunkra.
Nagyon szeretném, ha minden héten négy, később akár öt rész is sikerülne. Remélem,
egyszer valóban utol tudsz érni majd bennünket!
Holnap várlak szeretettel a Mikulás zsákjánál!
- dolores953
Rita írta:Szia Dolores! Nem célzásnak szánom, de úgy örülök, hogy jelentkeztél! Hiányzol!
Tudom én Ritám, de most pendlizek a doktorok és a nyugdíjintézet között.
Még vár rám egy pár nehéz nap. Na de utána... annyi részt fogok nézni
amennyit a szemem csak bír.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
mögött hagytuk."
Kedves Rita!
Köszönöm a 4-11.részig a fordítást.Én még az elején vagyok,de nemsokára lehet,hogy utolérlek benneteket.Nehezen kezdtem neki,de eddig tetszik,amit láttam.
Sok szép képet is kitettetek.Köszönet érte.Nálunk is jönnek a madarak az etetőhöz.Jó őket nézegetni.
További szép estét kívánok.
Köszönöm a 4-11.részig a fordítást.Én még az elején vagyok,de nemsokára lehet,hogy utolérlek benneteket.Nehezen kezdtem neki,de eddig tetszik,amit láttam.
Sok szép képet is kitettetek.Köszönet érte.Nálunk is jönnek a madarak az etetőhöz.Jó őket nézegetni.
Szia Rita..nem férek a rövidfilmjeidhez, mert azt írja nem vagyok jogosult, pedig látod be vagyok jelentkezve, különben nem tudnék írni sem..
Jó éjszakát mindenkinek...majd jövök...!
láttam, hogy volt volna egy üzenet, de ahhoz sem fértem hozzá...
dolores953 írta: Tudom én Ritám, de most pendlizek a doktorok és a nyugdíjintézet között.
Még vár rám egy pár nehéz nap. Na de utána... annyi részt fogok nézni
amennyit a szemem csak bír.
Dolores! A nyugdíjintézet oké! A doktorok nagyon nem! Minél hamarabb
essél túl a nehéz napokon, és légy szabad, mint a madár! De jó lesz!
Jó éjt!
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Kedves Ica! Nagyon-nagyon örülök, annak is, hogy elkezdted, és annak is,
hogy eddig tetszik! Ilyen sorozatot még nem fordítottam, de rettentően örülök,
hogy belevágtam, bár sejtettem, hogy be fog jönni, már csak a korszak miatt
is. A SSSS hiába ebben a korszakban játszódik, az sokkal inkább családsorozat,
mint történelmi. Ebben nagy szerepet játszik a második kínai-japán háború. Ha
előre tudom, hogy ennyire, talán nem kezdtem volna bele, mert nem szeretem
a háborús filmeket, sorozatokat. Szerencsére nem tudtam előre, így részese
lehetel ennek a nagyon klassz sorinak.
Már alig várom, hogy minden fehér legyen, mert havas képeim még nincsenek.
De a legjobban annak örülök, hogy februárban meglesz az új fényképezőgépem.
Nagyon szívesen a feliratokat! Szép hetet kívánok! jó éjt!
Kata58 írta:Szia Rita..nem férek a rövidfilmjeidhez, mert azt írja nem vagyok jogosult, pedig látod be vagyok jelentkezve, különben nem tudnék írni sem..
Kata! Holnap négy rövid animációs filmet hoz a Mikulás. A fiam nem fog ráérni,
ezért előre megcsináltam mindegyiknek a helyét, ő meg "láthatatlanná" tette
őket. Azt, amit láttál, véletlenül kifelejtette, de azóta már azt is eltüntette,
mert megkértem rá. Azt szeretném, ha holnap bontanánk ki a Mikulás zsákját,
és néznénk meg, mi van benne.
Négy-öt körül fog érkezni a Miku!
Jó éjt!
Köszönöm Rita! Kellemes hetet, és készülődést! Itt nagyon hideg van, éppen csak hó nincs...brrr. Milyen hálás lehet az ember, hogy van fedél a feje felett és fűtött lakás!
...Kedves Rita megnézztem tegnap az uj részeket és nagyon jokat mosolyogtam a 14 rész végén....és rettenetesen várom a 15 részt de bevallom most volt kukucskálás mert a kiváncsiság nagy ur ám...de csak kicsit kukucskáltam elore hiszen ugy sem értem a szoveget,.......Ritám valamit elnyomogathattam éjszaka mikor befejeztem az uj részeket ma látom ám hogy email jott toled ....kovetem hozzászolásokat vagy valami hasonlo....ijedtemben ahogy végig olvastam ki is iktatam ....hogy nem kérek mindig emailt rola....hogy ezt hogy csináltam hogy értesitést kaptam az számomra rejtély....remélem minden visszakerul a rendes kerékvágásba hiszen én minden nap benézzek hozzád és mindig elolvason az uj hsz at......Nálunk itt a Sajo parton nagyon hider zimankos ido van .....pont jo a diopucolásra ...a felével kész is vagyok ,jo paloc szokás szerint nem kapkodom el megvár az a csonthélyas engem és a diotorot....
Szia Rita!
Köszönöm az újabb részeket, most neki is állok megnézni. Nagyon izgi.
Szép hetet, és nagy puttonyos télapót kívánok.
Kata58 írta:Köszönöm Rita! Kellemes hetet, és készülődést! Itt nagyon hideg van, éppen csak hó nincs...brrr. Milyen hálás lehet az ember, hogy van fedél a feje felett és fűtött lakás!
Kata! Nálunk is szörnyen hideg volt egész nap! Eddig legalább nappal sütött a nap,
és melegedett valamennyit a levegő, de ma csak a nagy hideg köd volt:
A jázminbokron lévő pici termések, nagy jégkristályokkal:
Megérkezett a Mikulás!
Ezek az aranyos rövidfilmek találhatóak a puttonyában
(a fórum tetején a "Frissek"-ben is láthatóak):
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=56&t=115
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=80&t=113
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=79&t=114
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=56&t=116
Jó szórakozást kívánok!
Ezek az aranyos rövidfilmek találhatóak a puttonyában
(a fórum tetején a "Frissek"-ben is láthatóak):
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=56&t=115
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=80&t=113
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=79&t=114
http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=56&t=116
Jó szórakozást kívánok!
annamama írta:...Kedves Rita megnézztem tegnap az uj részeket és nagyon jokat mosolyogtam a 14 rész végén....és rettenetesen várom a 15 részt de bevallom most volt kukucskálás mert a kiváncsiság nagy ur ám...de csak kicsit kukucskáltam elore hiszen ugy sem értem a szoveget,.......Ritám valamit elnyomogathattam éjszaka mikor befejeztem az uj részeket ma látom ám hogy email jott toled ....kovetem hozzászolásokat vagy valami hasonlo....ijedtemben ahogy végig olvastam ki is iktatam ....hogy nem kérek mindig emailt rola....hogy ezt hogy csináltam hogy értesitést kaptam az számomra rejtély....remélem minden visszakerul a rendes kerékvágásba hiszen én minden nap benézzek hozzád és mindig elolvason az uj hsz at......Nálunk itt a Sajo parton nagyon hider zimankos ido van .....pont jo a diopucolásra ...a felével kész is vagyok ,jo paloc szokás szerint nem kapkodom el megvár az a csonthélyas engem és a diotorot....
Szia Anna! Én meg azon mosolygok, hogy előrébb jársz, mint én! Én még a 14. részt sem láttam!
Eddig tudtam magamnak parancsolni, remélem, így is marad! Örülök a kukucskának, szoktam mondani,
hogy ez jót jelent.
Én, amikor megcsinálom az új sorozat topikját, azonnal feliratkozok értesítésre. Én szeretem, hogy
jelez a gépem, és a tabletem is, hogy újabb hozzászólás érkezett valamelyik filmhez vagy sorozathoz.
Ha feltekersz legfelülre, baloldalon, a bordó színű "Válasz küldése" gomb mellett található egy apró
csavarkulcs. Ráklikkelek, lenyílik egy ablak, és a legfelső "Feliratkozás a témára"-ra kattintok. Ezután
semmit sem kell csinálnod, minden alkalommal, ha valaki írt ahhoz a sorihoz, kapsz egy emilt, amiben
elolvashatod, hogy melyik topikba, ki írt hozzászólást. Ez nem rossz dolog, én szeretem. Ha már unod
az emileket, akkor ugyanitt le is lehet iratkozni a témáról.
Ha esetleg nem csak az itteni, hanem más topikokba írt hsz.-ket is szívesen elolvasnád, az is jó lehet,
ha belépéskor a bal felső sarokban található három vizszintes vonalkára klikkelsz, és a lenyíló ablakban
az "Aktív témák"-ra rákattintasz. Akkor kidobódik neked az összes téma, ahová azóta írtak, amióta
az utolsót elolvastad. Azt is nagyon szeretem!
Ahogy Katának írtam, nálunk is rettentő hideg volt! Igazad! Hol van még a karácsony!
A szomszédom aranyvesszőjén még mindig van virág:
Ancsa46 írta:Szia Rita!
Szia Ancsa! Tényleg nagyon izgi! És egyre inkább az lesz, ahogy látom a 12.
és a 13. részt.
Nagyon szívesen az újabb részeket!
Ezek a lányok még nagyobb ellenségek lesznek:
Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.
Csak most tudom vinni,mert PC dokira vártam és ma délelőtt ért rá a nagy fiam.Szerencsére még nem kell a gépet kidobni,hogy el ne kiabáljam.
Négy nap eléggé kikapcsolt a mindennapokból.Ráadásul valami fertőző virussal küzdünk a párommal mind a ketten. Remek történelmi regényt kezdtem el olvasni.A XVII századi lengyel történelmet,Sienkiewicztől.Mit ne mondjak,van olyan,mint bármelyik koreai történelmi sorozat.Ráadásul csak a polcról kellett levennem.
Köszönöm a négyeket és az előző sejtéseimet sietek tisztázni a történésekkel kapcsolatban.Üdv;Nagyi
Csak most tudom vinni,mert PC dokira vártam és ma délelőtt ért rá a nagy fiam.Szerencsére még nem kell a gépet kidobni,hogy el ne kiabáljam.
Négy nap eléggé kikapcsolt a mindennapokból.Ráadásul valami fertőző virussal küzdünk a párommal mind a ketten. Remek történelmi regényt kezdtem el olvasni.A XVII századi lengyel történelmet,Sienkiewicztől.Mit ne mondjak,van olyan,mint bármelyik koreai történelmi sorozat.Ráadásul csak a polcról kellett levennem.
Spoiler: mutasd
Köszönöm a négyeket és az előző sejtéseimet sietek tisztázni a történésekkel kapcsolatban.Üdv;Nagyi
Köszönöm az újabb részeket!!!
Magdimama írta:Kedves Rita!
Négy nap eléggé kikapcsolt a mindennapokból.Ráadásul valami fertőző virussal küzdünk a párommal mind a ketten. Remek történelmi regényt kezdtem el olvasni.A XVII századi lengyel történelmet,Sienkiewicztől.Mit ne mondjak,van olyan,mint bármelyik koreai történelmi sorozat.Ráadásul csak a polcról kellett levennem.Spoiler: mutasd
Szia Nagyi! És mi lett a külső winchestereddel? Vagy nem te írtad, hogy meghibásodott?
Mielőbbi jobbulást kívánok Nektek!
Hidd el, tőlem kevesen töltenek le többet és nem szokott vírusos lenni a gépem.
A Malwarebytes Anti-Malware Home (Premium) vírusírtót tette fel a kisebbik fiam,
nem akadályoz semmiben, de meg is véd. A torrentoldalak viszonylag biztonságosak
ha lehet onnan szedd le a sorozatokat, filmeket. A megától sem kaphatsz semmit,
tőlem is nyugodtan letöltheted a videókat.
Csak nyugodtan kukucskálj! Nem baj, ha elszólod magad, én is szoktam ebbe a hibába
esni, ha előrébb járok a fordítással.
Jó olvasást! Kezdesz telítődni a sorikkal, azért esik jól egy kicsit elfordulni ázsiától,
és olvasni.
Nagyon szívesen a feliratokat!
Forgatási szünetben:
Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!!
Nagyon szívesen a feliratokat!