További kellemes pihizést az extra munkaszüneti napokra mindenkinek!

nildiko írta:Nagyon köszönöm a 3 rész feliratot.
Korán ébredtem, és jöttem érte. Jó korán keltél Rita, pedig neked is munkaszünet van.
Jól néz ki az ügyvéd úr.
annamama írta:...Nagyon szépen koszonom az uj részek feliratát.
dolores953 írta:Szia Rita
Nagyon köszönöm az újabb hármas csomagot ,ha megnéztem jövök.
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 13-15. részek feliratait.
Kellemes pihenést kívánok Mindenkinek a "hosszú hétvége" maradék 2 napjára.
nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm a 13-15. részek fordítását. Úgy látom, mások is kipattantak az ágyból, hogy minél hamarabb nézhessékKrisztinek is nagyon köszönöm a munkáját. Szóljatok bátran, ha nem bírtok a szépfiúkkal, én is nagyon szívesen segítek ám
![]()
További kellemes pihizést az extra munkaszüneti napokra mindenkinek!
Magdimama írta:Kedves Rita,kedves Kriszti!
Az este belenéztem,miután letöltöttem pár a videót a MEGA ról. Még korán volt aludni,aztán azt vettem észre,hogy már alig maradt valami az éjszakából.Rita egy újabb gyöngyszemet találtál.Töltöm és nézem tovább.Kellett már egy ilyen sorozat.hű,de jó történet.Köszönöm szépen a megbízható folyamatos feliratozást.A hátralévő két napban enyhe napos időt ,jó pihenést kívánok.Nagyi
VuVej írta:Nagyon köszönöm az újabb részeket.
Vaskica06 írta:Kedves Rita és Kriszti!
Köszönöm az újabb részeket.
dori19 írta:Kedves Rita!
Koszonet az ujabb reszekert!:)
Szep napot!:)
Emma11 írta:Köszönöm az újabb hármast!Egyre jobban tetszik ez a sorozat.
novcsi6 írta:Köszönöm szépen az újabb részeket
Kata58 írta:Sziasztok! Nagyszerű volt ez a 3-s csomag! Sok minden történt! Szakítás, barátkozás ,félreértések,...csak kapkodta a fejét az ember!![]()
WT,re igencsak rájárt a rúd fel kellett mondania a cégnél és még gyermeke apja is félreérti. De aztán csak rájön a tévedésére. Nagyon szerettem ahogy egyre jobban kezd figyelni WT:-re de még nem teljesen világosak az érzelmei, főleg hogy D. átverte a hazugságaival! Utána WT-t téveszti meg, mintha még mindig minden rendben lenne náluk!Minden esélyt el akar szakítani WT-nél, hogy TT miatt egymásra találjanak ..hiába a női féltékenység ott sem habos torta, de saját magának kereste a bajt!TT. aranyos, mindenkiben meglátja a jót! Kiderült a két barátnő mélyebb kapcsolata miben rejtőzik. Kevés ember vállalna fel ilyesmit egy idegenért, még rokonért is ritkán.Űgyvédűnk meg mindent megmozgat, hogy valahogy WT közelébe kerülhessen. Kapóra jött neki, a munkanélküliség! És barátnője férjének munkanehézségei! Ki is használ minden lehetőséget.
...A szárított hal esete nagyon tetszett...Utána rögtön megnézte WT képét a telefonon...
na hagyok mást is szóhoz jutni.
![]()
![]()
Carmi írta:Itt a folytatás, hurrá!!! Köszi Ritám!!!![]()
És jövő héten jön a tizenhatodik, és a sok szép érzés meg sem áll a huszadik részig, dupla hurrá!!! És még a nap is süt, és a mai nap is,és a holnapi is szabad!!! Tripla hurrá!!!
zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita és Kriszti ! Bevallom nehezen kezdtemhozzá a sorozathoz de én is úgy jártam itt maradtam maratonban ..nagyon szépen köszönöm a ennek a bűbájos sorozatnak a fordítását ..( hát ZM ajándék halas és babos .vagy mogyorós jelenet haláli volt ) ..
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég