Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindnyájunknak!

Kriszti007 írta:
Már nem is annyira vicc.Teljesen magaménak érzem. Ezt választottam:
Rita írta:Kriszti! jól választottál megint! Jómadár lettél!
Gabóci5 írta:Rita! A nagy készülődésben majdnem lemaradt, hogy köszönetet mondjak az újabb négyesért.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindnyájunknak!
Kata58 írta:Nahát hogy már kint is van az újabb csomag...köszönet érte Rita! Jövök majd referálni...jó éjszakát mindenkinek!![]()
![]()
![]()
![]()
Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Köszönöm Az újabb 4 részt ! Sajnos igazat kell adnom neked Mannával kapcsolatban .Az előző 4 részben teljesen ki vetkőzött önmagából
,mintha elfelejtette volna a származását ,már csak a bosszú élteti !Nagyon bízom benne hogy lesz még valami fordulat ,mert nem akarom hinni hogy
ilyen emberré válik !
Szeretnék neked és családodnak Békés Boldog Karácsonyt kívánni Szeretettel Erzsébet !
gyomar írta:Szia Rita!
Már meg is néztem a négy részt.Nagyon jó volt.Izgalmas, pörgős, hihetetlen ez a világ.Tudom, hogy nem egy angyal egyik oldal sem, de a Japánok az valami borzalmas, mind ezt a 30-as években, jó formán rabszolgaságba szeretnék hajtani a Kínaiakat.Az ár nem számít.Manna valóban eszelős lett.Nagyon sajnáltam Yanzhi-t a kínzások, lelki terror nem volt semmi amit végig kellett szenvednie, de a védő angyal vigyázott rá rendesen.
Yanhzi meg tényleg egy zseni, a "sógornő" arcán krémmel, jól megoldotta, majd ahogy átcsempészte a filmet,ügyes volt. A romantika is megérkezett, igaz kézfogásként, de én már ezzel is nagyon megvoltam elégedve, mert tudom, hogy vigyázz rá.![]()
A pulykavágás nem nehezebb (no ez így nem igaz, mert 20-25 kg) mint egy csirkevágás csak jóval nagyobb.
Kriszti!nagyon szuper az avatarod.![]()
Szép estét kívánok.Marcsi
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az újabb részeket majd megnézés után...................irok.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok neked és családodnak.
További szép hetet.
![]()
![]()
![]()
csilla0602 írta:Kedves Rita! Este gyorsan végignéztem a részeket. Nem tudtam volna elaludni addig, míg nem láttam őket. Teljesen magával ragad ez a sorozat. Érdekes látni Yanzhi leleményességét, a kibontakozó remélem szerelmi kapcsolatot. Azt nagyon sajnálom, hogy Manna ennyire negatív szereplő lett, pedig nagyon kedveltem az elején a mosolygós, és kedves énjét. Nagyon reménykedek a két lány barátságában még mindig, bár a szerelmi háromszög? lehet hogy jobban ront az amúgy is rossz kapcsolaton. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!♥♥♥
csabamama2 írta:Drága Rita!
Először is nagyon szépen köszönöm a 20-23. rész feliratait.
Másodszor az egész évi munkádat köszönöm szépen, Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok Neked és a családodnak is szeretettel ölellek: Ildikó![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég