gyomar írta:Kedves Rita!
Most értem a végére a négy résznek. A téma nagyon izgalmas, és borzalmas is egyben. Bai Jin Xi nyomozónő most még erősen lehetne akár ellenszenves is, mert nagyképű,és nagy egóval rendelkezik, nekem nagyon fura, hogy mindenki a nevén köszönti, de ő zsebre dugott kézzel nem is viszonozza még egy fejbólintással sem.
A beosztottja viszont aranyos ahogy mint egy tyúkanyó vigyázz rá.
Han Chen viszont az elején nagyon szimpatikus, erős egyéniség, de látszik, hogy egy kedves jó lelkű ember. Ő kell ahhoz, hogy megregulázza törpikét.
Hálásan köszönöm neked az első négy rész feliratának a fordítását.
Szeretnék Békés,boldog karácsonyi ünnepeket kívánni.Marcsi
Kedves Marcsi! A téma még izgalmasabb és borzalmasabb lesz, hasonlóan a Love Me-hez. Ott sem
az első részekben mutatott bűnügyek voltak a legszörnyűbbek, hanem a háttérben húzódó több
éves "nagy ügy", ami áthatotta az egész sztorit, és ami csak szép lassan tárult fel a szemünk előtt.
Érdekes, hogy itt az elején még kevésbé, de a 12.-13. résztől nagyon is érezni, hogy ugyanaz írta
a két sorozatot. Szóval lesz még itt haddelhadd!
Én is elgondolkodtam már azon, hogy miért olyan Jin Xi, amilyen. Biztos, hogy szörnyű lehet azt
megélni, hogy fogalma sincs az öt évvel azelőtti életéről. Talán ezzel a külvilág felé megnyilvánuló
keménységgel védi saját magát. Egyébként ki fog derülni róla, hogy igazi rendőr, aki komolyan veszi
a hivatását, és akár az életét is feláldozza, hogy ártatlanokat mentsen meg.
Han Chennel olyanok, mint két dudás egy csárdában. De szerencsére csak ebben a négy részben
nem akarnak megférni egymás mellett. Van Han Chenben is egy kisebb fokú fellengzősség a lánnyal
szemben. Ahol csak teheti leszólja a hivatását, pedig nincs jobb profilalkotó Jin Xinél. Na, de várjuk
ki a végét! Lesz itt még összecsiszolódás!
Mindent nagyon szívesen! Neked is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!