Kedves Virág! Ez igen! Ahogy beléptem a fórumba, és megláttam a hozzászólásod terjedelmét,
rögtön tudtam, hogy téged is megnyert magának a sori! Jó volt olvasni nagyon, amit írtál róla!Mielőtt hozzákezdtem volna a válaszadáshoz, akkor néztem végig a ma kitett részek fényképeit,
hogy pontosan tudjam, miről is szól ez a négy epizód. Megállapítottam, hogy bizony a 8. résszel
beindul egy kis komolyodás, a 10.-kel pedig a félreértések sorozata, ami a Koronaherceg és a
Koronahercegnő közti normális viszonyt - a közeledést meg főleg - lehetetlenné teszi egy időre.
Ugyanakkor a humor éppúgy jelen van a soriban, mint eddig. A legkomolyabb jeleneteken is
lehetni nagyokat nevetni, mintha ez lenne a természetes a drámákban. Olyan jól megoldották
ezt a kettősséget! A nagy sikerhez tuti, hogy ez is hozzájárult!
Ha felmész a mega oldalára, tudsz magadnak csinálni egy megafiókot, és akkor a letöltések
helyett az importálást választva, egy pillanat alatt a saját fiókodban találod a videókat, onnan
meg már annyit töltesz le, amennyit akarsz. Ha egyedül nem megy, a fiatalok ügyesek, ők tudnak
segíteni.
https://mega.nz/Hogy lehet, hogy látod a vikin a videókat? És én miért nem?
Van, aki azt mondja, hogy nem nézi meg a feldolgozásokat, mert már úgyis tudja, hogy mire
számíthat, nincs benne izgalom. Én meg meg pont fordítva vagyok vele. Imádom összehasonlítani
az eredetit és a feldolgozást, keresni a hasonlóságokat és a különbségeket. A jó feldolgozás
elfeledteti az emberrel, hogy ő azt a sorit már ismeri. A Kiss Me is, de a Full House főleg nagyban
különbözött az általam ismert koreai verzióktól. Azt is mondhatnám, hogy egy teljesen új sorit
láttam, amikor néztem őket.
Köszönöm szépen a gratulációdat! Nagyon szívesen a sorozatot!
Szép napot kívánok!A 7. részben a Kilencedik herceg elraboltatja, és magához viteti a Hercegnőt, mert az nem akart
magától menni. Füleske volt a segítségére. Nagyon sokat nevettem az emberrabláson, viszont a
Kilencedik akciója egyáltalán nem tetszett: