Szia Éva! Megint jókat somolygok az írásodon! Az történt, amire számítottam, hogy Te is ugyanazokat
a dolgokat érzed említésre méltónak, amiket mi is, ott bosszankodsz, ahol mi is, ugyanazt nem érted,
amit mi sem értettünk.
Én is úgy gondolom, hogy ha Xiang Jun tiszta szívvel szerette volna WT-ot, akkor nem használta volna
ki/fel. És te még nem is láttad az összes "szerelemből" elkövetett tettét!
Yue Qi még gyerekkorában beleesett az ügyvédbe, és azóta is utána áhítozik, de észre fogja venni, amit
észre kell vennie Xiang Junnal kapcsolatban is és a titkárral kapcsolatban is.
ZM anyját se és apját se tudtam sajnálni. Meg sem mozdult értük a szívem. Mindkettő alkalmatlan a
szülői feladatok ellátására. Én is szánalmasnak tartom az asszony 30 éven át tartó sóvárgását ZM apja
után, főleg úgy, hogy még őt is a fia elé helyezte, pedig köze sem volt hozzá, nem is látta, nem is
beszélt vele 30 évig. A kórházban sem a fia ágya mellett ücsörgött, hanem a szerelméé mellett. Ha
kiderül, hogy került kerekes székbe, akkor sem fog megváltozni a véleményed róla.
WT szüleiről is megvan a véleményem, őket mostanában láthatod.
Én is, és aki szereti olvasni a véleményeket szintén örülünk neki, hogy Te is megírod a magadét! Egy
fórumot a hozzászólások éltetnek, tartanak fent. Attól lesz pörgős, olvasmányos, vonzó mások számára,
és a magunk számára is, akkor érezzük, "hogy de jó volt ma is benézni", ha írunk bele. Ezért külön nagyon
hálás vagyok a "hozzászólós" társaimnak. Mivel ők rendszeresen írnak, ezért jobban ismerem őket, mint
a többieket, és hozzájárulnak ahhoz, hogy érdemes legyen ide betérni. Ha jársz más topikokban, láthatod, hogy mennyi mindenről szót ejtünk, aminek látszólag semmi köze
nincs Ázsiához, de mégis van, mert ő hozott össze, és tart együtt bennünket. ha van kedved, bármikor,
bármelyikbe kapcsolódj be! Ha nincs, az sem baj!
Nem tudom, tudod-e, hogy ha a bal felső sarokban látható három vízszintes csíkra klikkelsz, és a
legördülő ablakban ismét ráklikkelsz az "Aktív témák"-ra, akkor az összes olyan hsz.-t láthatod, amit
még nem olvastál.
Kellemes hétvégét Mindannyiunknak!Rátaláltam a virágmandalákra. Olyan csodaszépek, hogy egy ideig ezeket fogom kipakolgatni: