[
Szia drusza Eva!
Befejeztem a Down with love-t,megegyszer koszonom,hogy felhivtad ra a figyelmemet.
Tetszett nagyon,remek a 2 szinesz jateka(JJ& EC),jokat lehetett nevetni a sorozat nezese kozben.
A belsoepitesz nem nyerte el a tetszesemet,nehez elkepzelnem,hogy eloszor kihasznalja a lanyt,aztan kozli,hogy beleszeretett.Engem egyaltalan nem gyozott meg,hogy oszinte lenne.Ja es anyukaja!Mindennek lehordja,aztan meg "draga kislanyom".Ugy futnek el az ilyentol,hogy csak porcsik maradna utanam.
[/quote]
Szia boszorkány!
Örülök, hogy tetszett a sori. Először nagyon rendes volt a belsőépítész, de ahogy feltűnt a színen a szinésznő, onnantól kezdve bármi aljasságra képes volt, mert igazából őt szerette. Na ezt nem tudom még megérteni, hogy érdemtelenbe hogy lehet szerelmesnek lenni. Tehát, ha menet közben kiderül, hogy szerelmünk tárgya alávaló, gerinctelen, hazudozós, kétszínű vagy hisztérika, ha nő, akkor hogy tudják még szeretni, szerelmesnek lenni bele? A lányok apját nagyon utáltam még. Általánosságban sem, de konkrétan itt sem bírom felfogni, hogy szülők hogy képesek magára hagyni a gyerekeiket. Tehát jön valami nehézség és ázsiában otthagyják egyedül a gyerekeket, hogy onnantól kezdve éljenek meg maguk, ahogy tudnak. Számos sorozatban értetlenkedtem már ezen. Nem gondol bele a gyerek nehézségeibe, csak a saját érdekét nézi. Aztán ha előkerül évek netán évtizedek múlva, elvárná, hogy a gyerek töretlenül szeresse, felnézzen rá, mintha mi sem történt volna és egészen addig, felelősségteljes, jó szülőként gondoskodott volna róla. Ez teljességgel érthetetlen, elképesztő és elfogadhatatlan számomra. Itt is az apa nem elég, hogy dobbantott, de még hazug, csaló és a saját lányaitól is lop. Lányai meg elnézik neki, szeretik. Agyrém.
A lányok nagyon szerették egymást dacára, hogy mindig veszekedtek, a tetteikben csak szeretet volt egymás iránt. Olyan olaszos temperamentumuk volt. A gyerekek is kedvenceim voltak, ahogy megvezették a dadákat.
Nekem az az 1 dolog nem tetszik a tajvaniaknál, hogy az elején mindig elárulják a végét. Tehát minden rész elején amikor felsorolják a szereplőket, ez alatt mindig spoilereznek. Már akkor megtudom, hogy majd ki kivel jön össze. Nem figyeltétek még? Máshol nem, de a tajvaniaknál rendszeresen látom.
Köszi, hogy megnézted, jó volt egy kicsit kibeszélni.
Éva