dolores953 írta:Szia
Rita Tényleg nem csalódtam ezekben a részekben sem, sőt...
Ha lehet mondani ilyet, még jobbak is mint a legelsők.
Koronahercegünk egyre jobb, egyre szerelmesebb,sűrűn látogatja felesége pavilonját.
Na vajon mit akarhat...? Azon nevettem , mennyire érdekli őt
Peng Peng férfiideálja.
A 9. herceg megnyilvánulásai pedig - akármilyen szépfiú -, nem nagyon tetszenek, mert igazán tudhatná
mi jár a felségárulásért,és nem kellene
Peng Penget bajba sodorni.
Annak azért örülök, hogy a nem Koronaherceg az értelmi szerzője a gyilkossági kísérletnek.
Koronahercegünkből előtör a tulajdonos: Ő aztán megmutatja a 9. hercegnek kié a nő!
Kígyó kisasszony megjelenése a császár mellett nagyon felborzolta az idegeimet, de úgy látom
Peng Penget nem különösebben érdekelte. Biztos azt gondolta addig is nyugta van.
Az aranyháromszög szerződés miatt lesznek még bonyodalmak.
Szia Dolores! Nem mertem mondani, megvártam, hogy ti írjátok le először, de szerintem is
egyre jobb a sori. Már megy a kavarás minden szinten. Mindenki változik, alakul valamerre.
És ahogy a hétfői részeket látom, nincs megállás.
A Koronaherceget egyre inkább sajnálom. Őt is megértem, és PP-et is megértem. Látszik, hogy
nem tud mit kezdeni PP-gel, nem érti, hogy kéne közelednie felé, hogy ne kudarc legyen a vége.
Többet gondol a felesége és a 9. kapcsolatáról, mint ami valójában van köztük, szerintem azt
hiszi, hogy ott kell keresgélnie az okot, amiért PP nem vonzódik hozzá. Sajnáltam egy kicsit,
amikor megkérdezte, hogy PP mit gondol róla, PP meg jól megmondta neki az igazat, mert hogy
a Koronaherceg ezt kérte. Gondoltam is magamban, "hapsikám, helybe mentél a pofonért".
Szerinted ki akarta eltenni láb alól a Hercegnőt? Én nem tudom. Csak a 9. herceg elbeszéléséből
tudjuk, hogy a Koronaherceg volt. De ezt olyan furának találom, mert már kezdett vonzódni a
Hercegnőhöz, és a Kígyót is kezdte kiismerni. Ha korábban lett volna ilyen, még jobban elfogadtam
volna, de pont most? Mi oka lett volna rá? És amikor a harcban eltűnt a Hercegnő, utánament
megkeresni. Aggódott, hogy nem tud úszni.... szóval nem tudom.
Volt ott egy másik gyilkossági kísérlet is, Zhao hercegé, de az egyértelmű volt. Ő csak testvérét
akarta megölni, senki mást.
Igen, PP állandóan konspirál, hogy "nyugta" legyen. Nem ismeri azt a mondást, hogy "hagyd
magad, hamarabb szabadulsz". Annyit röhögök azokon a jeleneteken is. Ugyanakkor sajnálom is
a férjét.