Gyorsan megnéztem. Eddig teljesen jó a sorozat a többi meg majd.............
Persze miért kell ennyire tesze-toszának beállitani főszereplőnket aki gyerekként sokkal magabiztosabb volt, azt még nem derült ki. Ha van egy gyerekkori tesója miért nem tanította meg normálisan öltözni ez is kérdés, persze akkor a "csinosabb " nem marad annak. Miért gondolják, hogy a göndör hajtól a ronda szemüvegtől valaki csúnya lenne. Jó persze kellenek az ellentétek.
Irod, hogy Dilraba Dimurat Újgur. Róluk annyit kell tudni, hogy a legközelebbi rokonnépnek a magyarokat tartják. A Tészta uton filmben is volt róluk szó, tehát nem kinaiak meg lehet nézni róluk képeket. Nagyon szépek a nők, némelyik kék szemű.
A felkapott színészekről meg az a véleményem nem érdekel ki mit mond vagy ír. Én más szemüvegen látom Őket.
Vagy számomra megkapó vagy nem. Azokat szeretem akik a különböző sorozatokban, filmekben új oldalukat tudják megmutatni és azonosulni tudnak a szereppel. Van olyan sorozat amiről ódákat zengenek de a főszereplő számomra nem szimpi igy bele se néztem. Vagy másik szokásom megnézem az elejét és a végét és eldöntöm érdemes e időt fordítanom a sorozatra kiváncsi vagyok -e a színészek játékára.
Tehát köszönet ez rendben van.