cicus írta:Na már itt is vagyok,megnéztem és imádom,nem csalódtam senkiben és semmiben.
Nagyon aranyosak és jól játszanak a fiatalok is és a felnőttek is.Tiffanyt már több
sorozatban láttam,most is fordítanak egy történelmi sorozatát,amiben ha jól vettem ki
a férjével játszik és most fordítják a Daimond-ot is.Ő igazán jó szinésznő, Wallace Chung-ról
nem is beszélve
A történet is tetszik a helyszínek is szóval izgalmas nagyon és
örülök,hogy 32 részes,nem csak16 vagy 20
Annak is örülök,hogy 3 részt lehet megnézni
akár egyhuzamban is.Nekem biztos a kedvencem lesz.A képekért és a gifekért is köszönet,
nagyon jók lettek!
Jó éjszakát Mindenkinek
Szia Cicus! De jó volt olvasni a te véleményedet is! Még csak most rázódunk bele, de én már
nem tudok elvonatkoztatni a sorozat egészétől, mert kétszer is láttam, szóval nem tudom
megítélni objektíven, hogy mennyire érdekes, vagy izgalmas ez az első három rész. Ezért is
örülök, ha azt írjátok, hogy máris tetszik a sori. Bár biztosan engem is magával ragadott a
kezdetektől, különben nem töltöttem volna le újra és újra.
A következő lesz az a rész, amiről az ismertetőben írtam, ahol a vitaverseny lesz.
Jót mosolyogtam magamban. Nagyon ritka, ha valaki örül, hogy nem 16, hanem 32 részben
nézhet meg egy sorit. A Napfénynél én is kifejezetten örültem. 16 rész nem elégített volna ki,
olyan jól tudják fokozni a feszültséget.
A gifeket is és a képeket is az egyik oldalon találtam, egy fan készítette őket. Minden részhez
csinált párat.
Nagyon szívesen!Nehéz elhinni, hogy Yichen így fog egyszer nézni Moshengre, hiszen a 3. rész végén határozottan
kiadta az útját: