Oh, My Emperor 1.-2. évad (online is nézhető)
Re: Oh, My Emperor 2. évad (12/21)
Köszönöm az újabb részeket.
A humor megint aranyos volt. Udvarlók könyve hogy mindegyik ezt tanulja..... 108 böntetés a szolgáknak és .............
Köszönöm.
A humor megint aranyos volt. Udvarlók könyve hogy mindegyik ezt tanulja..... 108 böntetés a szolgáknak és .............
Köszönöm.
-
Cicus, valszeg tudod, de ha még sem, akkor egy kis infó. A férfi a klippedből a Boss and me férfi főszereplője: Zhang Han.
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
-
Re: Oh, My Emperor 2. évad (8/21)
Rita írta:Kedves Macilaci! Épp főzök, csak egy gyors választ írok. Ott van az első rész is, csak más a neve
mert az nem az AvistaZról van leszedve, hanem a yt-ról. A sor alján látható a 6. és a 19. résszel
együtt. Ennél a három résznél csak a yt-on lévő videóhoz passzolt a felirat.
Köszönöm szépen, közben magam is rájöttem, amikor figyelmesebben megnéztem.
Üdv.
Köszönöm szépen a 9-12.részek feliratait.
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 9-12.-ik részek feliratainak a fordítását.
Nagyon édi volt, ahogy különböző módon szerette volna elcsábítani a császárt.
A mérgezés esetét pedig nem volt egyszerű megoldani, lesz itt még sok dolog amit a mestereknek megkel oldani.
Marcsi
A mérgezés esetét pedig nem volt egyszerű megoldani, lesz itt még sok dolog amit a mestereknek megkel oldani.
Marcsi
-
Kedves Rita ! ...köszönöm a 9-12 részt továbbra is lenyűgöznek a szereplők ..csak valaki fejezze már le a Billiant a méreg keverőt
Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen az újabb részeket. Nellinek is köszönöm a közvetlenül nézhető sorozatot.Újranézős,kedves történet.Telefonon is tudom nézni ha arra van kedvem.Nem kell a számítógép előtt sokat ücsörögnöm. Nagy előnye,hogy a felírat nem takarja el a szereplőket. üdvözlettel Nagyi Jól jönne már egy kis enyhülés,de persze vihar nélkül!
Kedves Nagyi! Hozzád hasonlóan sokan örülnek az online nézhetőségnek. Én is hálás vagyok
érte Nellinek. Örülök nagyon, hogy szívesen nézed a sorit!
Mindent nagyon szívesen! Holnap jönnek az újabb részek!
Orsix írta:Köszönöm az újabb részeket.
Szívesen!
Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm az újabb csomagot. Ezekben a részekben is volt érdekes, vicces és meglepő dolog. is.
Nagyon szívesen, Gabi! Örülök, hogy tetszett!
Re: Oh, My Emperor 2. évad (4/21)
dolores953 írta:
Rita, megnézve az ominózus esetet, annyira sajnáltam Fei-Feit.
Nagyot nevettem, amikor császárunk csak az arcfestést kultiválta.
Ilyen nehézfejű és hidegvérű embert talán csak a Go Princess Gó-ban
láttam, de még ott is előfordult egy kis " lamúr "
Fei Feinek nagyon meg kell dolgoznia a sikerért.
Szia Dolores! Nagyot nyerítettem én is, amikor megláttam FF agyonfirkált - és mérhetetlenül
elégedetlen - arcát. Ez a fiatal kislány! El sem hiszem, hogy még nincs 20 éves! Fantasztikus
lehetőség van benne.
Általában a férfiak eléggé esetlenek ebben a soriban, ha a férfiasságról van szó, és most nem
a csatatérre gondolok. Wu Csen is bajban volt mindaddig, amíg Da Li be nem vetette a kungfu
tudományát. Holnap lesz látható:
cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb 4 részt és első dolgom az volt,hogy benéztem
hozzád és meg is néztem a 4 részt kis szünetekkel.Fei Fei humora megint
vitte nálam a pálmát.."csak bámulni fogsz,vagy mást is tervezel,"
Lehet,hogy volt egy terve,de már soha nem tudjuk meg mi volt az,mert közbe
jött az orrvérzés.Ezen már többször elgondolkodtam,lehet,hogy ez kóreai és
kínai specialitás,mert máshol nem tapasztaltam,vagy csak a film iparban dívik
ez a szokás Viszont a szép szavakkal történő költögetésre nagyon kíváncsi
lennék császárunk részéről valahogy nehezen tudom róla elképzelni,de a
remény hal meg utóljára.
Azon pedig,hogy ilyen társaid lettek itt az oldalon,nem csodálkoztam,hiszen a
hasonló a hasonlót vonzza.Örülök nekik nagyon
Gyönyörű napot Mindenkinek.
Ez a dal és ez a hang pedig most a nagy kedvencem
Nagyon szívesen, Cicus! Ez az orrvérzés rejtély. Nekem úgy tűnik, hogy a kínaiak a koreai sorozatokat
figurázzák ki általa. Azért gondolom ezt, mert én csak a két vicces kínaimban (GPG és ez) láttam
ezt a jelenséget, és ezekben amúgy is szerettek utalgatni a koreai drámákra.
Képzeld el a szép szavakkal való romantikus keltegetést császárka módra, majd szorozd meg hárommal!
A végeredményt ezt is jóval felül fogja múlni. Holnap ezzel a jelenettel kezdünk. Mondom, hogy FF-nek
mostanában nem úgy válnak be az ötletei, ahogy ő szeretné. Nagyon nevettem!
Köszi a videót! Valóban nagyon szép. Hogy ez a Janine Cheng nem változik! A 2013-as Li Jun Kaiban
láttam először és utoljára. Biz' isten ugyanígy nézett ki! Mondjuk Zhang Han se kutya!
Doloreshez szántam, ezt a képet, végül mást tettem oda. Viszont muszáj kitennem, mert szenzációs:
virag1 írta:Köszönöm az újabb részeket.
Köszönöm.
Szia Virág! Nagyon szívesen! Nem valami hatásos az az Udvarlók könyve! A lányok nem is
olvashatják, mégis ügyesebben udvarolnak, mint a férfiak.
chain írta:Üdv.
Szia! Szívesen!
gyomar írta:Kedves Rita!
Marcsi
Kedves Marcsi! Most, hogy ideérek hozzád, jutott eszembe, hogy súlyos mérgezések voltak ezekben
a részekben, de még meg sem említettünk egyet sem. Győzött a humor! Hamar átlépünk a rosszon,
valószínűleg azért, mert mindennek ellenére az Emperor egy vérbő poénokkal ellátott vígjáték. Persze
kell a tragédia is, hogy újra és újra tudjunk örülni a vidám jeleneteknek.
Nem volt jó így látni a császárt és FF-t:
zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! ...köszönöm a 9-12 részt továbbra is lenyűgöznek a szereplők ..csak valaki fejezze már le a Billiant a méreg keverőt
Kedves Zsuzsi! Ismét nagyon szívesen! Kérésed parancs! Ha nem is fejezik le, de kiírják Biliant
a sorozatból. Holnap láthatod. Aztán lassan az újabb tragédiára is fel kell készülnünk.
Nagyon mocsok volt Bilian. Képes lett volna kihasználni a császár tehetetlenségét! Ettól lejjebb,
már nincs is:
-
Kedves Ritám! Sikerült végre megnéznem az újabb adagot. Igen sokat derültem rajta. A kártyás jelenet mindent vitt. Mekkora egy balfék fiúkák vannak ebben a sorozatban!!!!! Őket kellene elvinni a bordélyba, hogy végre tanuljanak . Bilian megérett a kiírásra!!!! Amikor rámászott az eszméletlen császárkánkra, hát megállt bennem is az ütő. Aljas, szégyentelen dög.
... lám, lám: madarakat értő barátunk a fiúkat szereti. Talán bizony Mo Rant?
... lám, lám: madarakat értő barátunk a fiúkat szereti. Talán bizony Mo Rant?
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
Szia Rita!
Tegnap belenéztem ebbe a kis soriba. Eléggé félve, mert ugye nekem nem jött be a GPG. Hát nem bírtam abbahagyni. 16 részt egyben megnéztem. Imádom. Már csak az lenne jobb, ha hosszabbak lennének a részek. Nettó 20 percesek. Nem győzök felugrálni és indítani a következőt. Annyira gyorsan a végére érek a résznek. Próbálkoztam a Sex és newyorkkal, a Go Princessel meg a Dodóval is és egyik sem tetszett. Abbahagytam. De ennek a humora megvett kilóra. Azok a koreai utalások, kifeküdtem rajtuk. Amíg láttam addig elolvastam a hsz-eket, de nem akarok spoilert. Úgyhogy tovább nem nézem őket egyenlőre. Én is a császárkának drukkolok. De másik 2 fiú tetszik. Az egyik a gyönyörű nagybácsi a másik pedig az állati beszédet értő. Na ők is csak hosszú hajjal és kosztümben. Néztem a képeket az együttesről és alig bírom beazonosítani a szereplőket. Rövid hajjal teljesen máshogy néznek ki, pláne sminkben. Rövid hajjal a császárka tetszik. Egészen más úgy az arca. Na nálam is csak plátói a dolog, mert a fiam idősebb mint ők. De miért is tetszenének a csúnya, pocakos idős pasik. Ezekre a szépfiúkra öröm nézni. De hát éppen ezért szerepelnek ők a sorikban és nem a szürke egérkék. A lány is tetszik. Szeretem az ilyen tapraesett és humoros nőket. Tényleg élvezet látni a játékát. Tetszik nagyon, hogy a háromszögben nem a féltékenységen van a hangsúly. Ja és a legeslegjobb ötlet az a fejben harcoló. Tele volt egyébként poénokkal és ez gondolom a fordításodnak is köszönhető, hogy így ülnek a poénok. Köszönöm, hogy megtaláltad ezt a sorit, hogy fordítod és hogy feltettétek online. Most gyorsan nézem tovább, csak még a képesbe benézek.
Köszönöm és további szép estét.
Tegnap belenéztem ebbe a kis soriba. Eléggé félve, mert ugye nekem nem jött be a GPG. Hát nem bírtam abbahagyni. 16 részt egyben megnéztem. Imádom. Már csak az lenne jobb, ha hosszabbak lennének a részek. Nettó 20 percesek. Nem győzök felugrálni és indítani a következőt. Annyira gyorsan a végére érek a résznek. Próbálkoztam a Sex és newyorkkal, a Go Princessel meg a Dodóval is és egyik sem tetszett. Abbahagytam. De ennek a humora megvett kilóra. Azok a koreai utalások, kifeküdtem rajtuk. Amíg láttam addig elolvastam a hsz-eket, de nem akarok spoilert. Úgyhogy tovább nem nézem őket egyenlőre. Én is a császárkának drukkolok. De másik 2 fiú tetszik. Az egyik a gyönyörű nagybácsi a másik pedig az állati beszédet értő. Na ők is csak hosszú hajjal és kosztümben. Néztem a képeket az együttesről és alig bírom beazonosítani a szereplőket. Rövid hajjal teljesen máshogy néznek ki, pláne sminkben. Rövid hajjal a császárka tetszik. Egészen más úgy az arca. Na nálam is csak plátói a dolog, mert a fiam idősebb mint ők. De miért is tetszenének a csúnya, pocakos idős pasik. Ezekre a szépfiúkra öröm nézni. De hát éppen ezért szerepelnek ők a sorikban és nem a szürke egérkék. A lány is tetszik. Szeretem az ilyen tapraesett és humoros nőket. Tényleg élvezet látni a játékát. Tetszik nagyon, hogy a háromszögben nem a féltékenységen van a hangsúly. Ja és a legeslegjobb ötlet az a fejben harcoló. Tele volt egyébként poénokkal és ez gondolom a fordításodnak is köszönhető, hogy így ülnek a poénok. Köszönöm, hogy megtaláltad ezt a sorit, hogy fordítod és hogy feltettétek online. Most gyorsan nézem tovább, csak még a képesbe benézek.
Köszönöm és további szép estét.
Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat.Fantasztikus gyors voltál. Megyek gyorsan és nézem.
További kellemes estét kívánok.
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat.Fantasztikus gyors voltál. Megyek gyorsan és nézem.
További kellemes estét kívánok.
Szia Rita! Itt vagyok, Pamacs meggyógyult! Köszönöm szépen az eddig lefordított részeket! Sajnos még nem tudtam elkezdeni, de már belenéztünk Krisztivel. Hamarosan jövök!
Örülök, hogy szerencsésen haza értél, láttam a képeket, szépek!
Örülök, hogy szerencsésen haza értél, láttam a képeket, szépek!
Jó szórakozást kívánok a 13.-16. részekhez is!
- racznemagdi
Re: Oh, My Emperor 2. évad (16/21)
Köszönöm szépen, kedves szebszisz, olyan gyorsan haladsz vele, hogy azt hiszem, nyugodtan elkezdhetem nézni, nem kell majd várni a végére.
Köszönöm Rita, ezt is nagyon gyorsan hoztad. Ellopva egy kis időt a teendőimtől, igyekszem megnézni még most reggel. Tüneményes ez a lány, a mosolyától még a nap is kisüt. Igaz most nagyon kellemes hűvös szellő fújdogál, nem nagyon hiányzik a forróság.
Rita! Továbbra is nagyon élveztem a humorát a sorinak.
Üdv.
Köszönöm szépen a 13-16.részek feliratait.
Köszönöm szépen a 13-16.részek feliratait.
Köszönöm szépen az újabb 4 részt.Este meg is nézem