milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon szépen köszönöm az ujjabb részeket nem is megyk aludni míg meg nem néztem![]()
![]()
Unni2011 írta:Rita, szuper!!! Köszi az újabb 6-os csomagot!![]()
![]()
![]()
![]()
...milyen átalakulásról tettél be képeket???Ez a csavar is benne lesz a történetben... Húúú, jól megfűszerezték, ezek szerint továbbra sem fogunk unatkozni.
![]()
Gabóci5 írta:Csak most látom, hogy már kint van a következő adag.
Köszönöm Rita a sorozat fordítását és Krisztinek a gyönyörű dalok magyar szövegét.
A többször emlegetett Armor versíró versenyből.
annamama írta:... Kedves Rita koszonom az uj felirat csokrot..és nézem is
...
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az újabb részeket!Krisztikémnek is köszönöm a dal fordítását!
dolores953 írta:Szia Rita
Köszönöm az újabb csomagot.![]()
![]()
![]()
A dalok fordításáért pedig Krisztinek vagyok hálás.![]()
Délután jövök lelkendezni, csak először befőzöm a paradicsomot.
jutka írta:Köszönöm szépen a sorozat fordítását.
csip írta:Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását!
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 11-16.részek fordítását.
Kellemes hetet kívánok Mindenkinek.
f.ági írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen a következő adagot! Nagyon igyekszem a 90 részes történelmim végével, hogy minél hamarabb csatlakozzam hozzátok, akár vége, akár nincs. Hatalmas a csábitás, mert olyan dolgokat irtok, hogy nehéz ellenállni, pedig kettőt nem s zoktam egyszerre vinni.
Ha nem lenne ennyire jó, amit nézek, isten bizony most belekezdtem volna.Most pedig robogás, mert vár a paradicsom, meg az üvegek. Minden évben ezt várom, mert a paradicsommal letudom a befőzés, eltevés művészetét. Ma lemértem: 6 kg, 6 üveg, 3,5 óra az én módszeremmel. Ebből még lesz öt ilyen nap, belegondolni is rossz.
Gabinak és Kriszitnek is köszönöm a munkájukat, nincs elfelejtve, majd ha nézem a sorozatot az sem.
zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita és Kriszti ! Köszönöm a 11-16 részek fordítását ..továbbra is remek kis történet egyre izgalmasabbak a bonyodalmak ..de bevallom a fonalam ott elszakadt mikor a reklámot... írói versenynek indították ..nem értettem a rozsaszin bogyó a Armor ? ..
...De a Áspiskígyó meg rendesen elkapálta magát ..
Gabika gifein meg jót vigyorgok ...Köszönöm szépen ..( továbbra is lógok a következő részeken
..)
Emma11 írta:A 11-16 részeket is köszönöm!!!!
Rita írta:
Már ilyen is van! A Go Princess Go összehozza a nemzeteket!
Japán Pikachu kínai kerettel. Haláli!
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az újabb részek forditását, biztos nagyon jó mert eddig.............szuper.
Köszönöm a két zene forditását is nagyon jó a zene.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég