Nyekk írta:Kedves Rita! Az újabb hatos csomagot is beszereztem az oldaladról, amit hálásan köszönök!
Kedves Nyekk! A hétfői adagot is nagyon szívesen!
Csütörtökön is gyere!
Nyekk írta:Kedves Rita! Az újabb hatos csomagot is beszereztem az oldaladról, amit hálásan köszönök!
szilagyongyi írta:Drága Rita!
Köszönöm az újabb hatos csomagot. Jópofa sorozat, megnevettet.
csilla0602 írta:Kedves Rita! Elkezdtem nézni unatkozásból ezt a sorozatot, és azon kaptam magam, hogy végignéztem az összes részét. Mondanom sem kell, hogy végignevettem az egészet. Szegény párom nem sokat tudott mellettem pihenni. Isteni sorozatot választottál. Nagyon csípem a császárnét és persze a császárt is, ahogy kiáll mindig a felesége mellett. Igaz az elején még nem, de hát ha az ember szerelmes lesz? Már nagyon várom azt a rész, mikor a feleség behódol neki. Remélem azért nem mindig fog férfiként gondolkodni ezen a téren. Nagyon aranyos a császárné szolgálója is. Még egyszer köszönöm az eddigi feliratokat.
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nekem is nagyon tetszik a díszlet.Szép színes és vidám.Jó,hogy mindig lengenek a függönyök.Én nem hiányolom a más sorozatban megszokott sok díszes tárgyat.Ha nem tudnám,hogy a szűk költségvetés miatt van ,fel se tűnne.
Felirattal sok dolog új értelmet nyert számomra. PP bizalmatlanságának is értem az okát.A császár eddig nem állt ki a felesége mellett,sőt a tettei azt bizonyították,hogy a legfontosabb számára az Áspiskígyó.A focimeccsen az elhamarkodott pofon,a merénylőnél nem mentette meg,ahogy a folyóból sem mentette ki az első PPt.PP császárnő lett,de csak annak fejében,hogy a Kígyó a palotába költözzön.A látszat szerint őt többet látogatja,mint a feleségét.A festmény ügy is üzenet,PPnek :Rajtam múlik,mi történik veled.Kígyó:Bármit megtehetsz.PP ezért is nem érzi magát biztonságban.A "legszebb" beszólás az volt,amikor a császár azt mondta,hogy ő is gondolt rá,hogy nem kellene PPnek megszülnie a gyereket.Bennem felvetődött a kérdés,hogy MIÉRT? Erre mikor gondolt,amikor még azt hitte,hogy a Kígyó is terhes és óvni akarta azt a gyereket e másik gyerek elhajtásával,vagy máskor amikor már tudta,hogy csak hazugság az egész.
Igaz a császár rögtön javított,hogy nagyon boldog a terhesség miatt.Bennem bujkált a kisördög ,aki azt súgta ekkor:Persze.Örökösre szüksége van és már csak ez az egy van.A császárné pedig segítséget kérhet a belügyminisztériumtól.Nem a férjétől. PP úgy érzi,hogy csak a 9. hercegre számíthat,akinek igaz nem teljesen tiszták az eszközei,de a császárnét szívből szereti.
További szép estét kívánok.
milomartin írta:Kedves Rita!Mindjárt csütörtök és én már rajtra kész vagyok .Remélem a jövöben is ilyen gyöngyszemeket nézhetünk mint ez.Tudom hogy ha te választod akkor biztos nem fogunk csalódni Hálás köszönet az eddigiekért már végig néztem egy párszor de még mindig ott tarok hogy nemtudok betelni vele
vercsike1 írta:Szia Ritám ! ! !
Hálásan köszönöm a 3.csomag érkezését.Szép napot.
Rita írta:Unni! Nem mondod! Borocs? Van ilyen név? Kicsit szlovénos a hangzása. A Hubertusz meg az ókori
római férfi nevekre emlékeztet. Mondjuk a Hubi, nem is lenne rossz! Qi Hu Bi!
De már hiába találgatunk, megvan a Kisherceg neve. Csütörtökön ti is meg fogjátok tudni.
Fogalmam sincs, hogy az ezer évvel ezelőtti Kínában milyen vallás, vagy filozófia volt a elterjedőben,
de hogy nem a keresztény vallás, az biztos. Nagyot röhögtem, hogy PP Szűz Máriához könyörög,
amikor lelöki a Dávid szobrot. De láttam már angyalkás kelléket is, csak most nem találom.
Boldog szülinapot a Hugidnak! Remélem, meglepődik majd a meglepetés bulin, és jól szórakoztok
majd!
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 35 vendég