Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Jöttem,láttam,vittem és néztem.Nagyon jó volt.Nagyon szeretem ezt a sorozatot,mert ha nem mélyedek el benne ,akkor jókat lehet rajta nevetni.Ha pedig gondolkodni támad az embernek kedve,akkor lehet teóriákat felállítani és várni,mi válik be és mi nem.Szóval,nagyon jól szórakozom rajta.Fényévekre tűnik a hétfő.Nehéz lesz kivárni.Felirattal minden más értelmet nyer.A folyóparti csóknál nekem a kiskutya jutott az eszembe,aki kijelöli a határait.Nem gondoltam,hogy igazam lesz.Felmerült bennem megint az a bizonyos miért.Miért akarta megöletni,hiszen már megváltozott a császárné? Ez volt a császár második húzása.Először az első PPt hagyta volna meghalni,most meg meg akarta öletni.Nehéz neki megbocsátani.Tetszett,amikor PP azt mondta,hogy csak azt lehet utálni,aki iránt érzünk valamit.De a dolgok jó irányba haladnak,hiszen PP nőiesedik,a császár meg egyre féltékenyebb.A szülésnél aranyos volt,ahogy aggódott.Zhao herceg,ha nem részeg nagyon szeretni való.
Köszönöm a fordítást.További szép estét kívánok.
.D
Kedves Ica! Én is pontosan ezt gondolom, amit az első mondatodban írtál. Ezért fantasztikus ez a sori!
Én akkor sem vagyok szomorú, ha "csak" nevetni lehet egy sorin, vagy filmen, de az még érdekesebb,
ha a sok sületlenség mögött komoly tartalom is van. Ebben a soriban nagyon jó arányban van a vicces,
és az egyáltalán nem vicces tartalom. Ez az egyensúly rettentő jót tesz a sorinak, és nekünk nézőknek
is. Jó érzést kelt bennünk. Ugyanakkor érzem, hogy a komoly részek nagyobb hangsúlyt kapnak, ahogy
haladunk előre. Egyre többször sajnálom a Császárt, egyre inkább nem akarom, hogy PP szövetkezzen
ellene, és egyre jobban várom, hogy megkapja PP szívét. Én még mindig reménykedem benne, hogy
mégsem a Császár akarta PP-t megöletni! Noooormális?
Bár még nem gondolkodtam a végén, de szomorúvá tesz, ha eszembe jut, hogy Qi Shenget és PP-t
igazából ezer év választja el egymástól, és ezt a tényt nem lehet elmismásolni. Szóval félek egy kicsit
a végétől. Hős vagyok, még nem kukucskáltam!
Nagyon szívesen a fordítást!