Go Princess Go (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Go Princess Go (2015-2016) (20/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 18. 19:16

Kata58 írta:Olvasgatlak titokban benneteket itt is...háta vonítós gif.... :)) =))

Kata! Látod mennyien szeretjük! Te is imádsz jókat nevetni! Kezdd el titokban, ne
is szólj nekünk, csak ha tetszik! Nem kell komolyan venni, csak nevetni, nevetni!

Itt is vannak képek, amik még a mi kedvenc fotós oldalunkra is elmennének.
Naplemente a Palotában:

Kép
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2016. augusztus 18. 20:26

Köszönöm az új részeket!!! :flower1: :flower1: :flower1:
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2016. augusztus 18. 21:04

Kedves Rita ! Köszönöm szépen a 17.-20. fordítását..Imádtam minden percét . :-bd ...imádtam a gyengédségét a császárnak a felesége felé ..szerelmes de nagyon . :x .(és hát aˇ.....még szerencse hogy rám hasonlít a szeme mert vihettük volna Koreába ...na ott annyira nevettem.. :D ) ..Köszönöm szépen
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2016. augusztus 18. 21:27

Kedves Rita!
Jöttem,láttam,vittem és néztem.Nagyon jó volt.Nagyon szeretem ezt a sorozatot,mert ha nem mélyedek el benne ,akkor jókat lehet rajta nevetni.Ha pedig gondolkodni támad az embernek kedve,akkor lehet teóriákat felállítani és várni,mi válik be és mi nem.Szóval,nagyon jól szórakozom rajta.Fényévekre tűnik a hétfő.Nehéz lesz kivárni.Felirattal minden más értelmet nyer.A folyóparti csóknál nekem a kiskutya jutott az eszembe,aki kijelöli a határait.Nem gondoltam,hogy igazam lesz.Felmerült bennem megint az a bizonyos miért.Miért akarta megöletni,hiszen már megváltozott a császárné? Ez volt a császár második húzása.Először az első PPt hagyta volna meghalni,most meg meg akarta öletni.Nehéz neki megbocsátani.Tetszett,amikor PP azt mondta,hogy csak azt lehet utálni,aki iránt érzünk valamit.De a dolgok jó irányba haladnak,hiszen PP nőiesedik,a császár meg egyre féltékenyebb.A szülésnél aranyos volt,ahogy aggódott.Zhao herceg,ha nem részeg nagyon szeretni való.
Köszönöm a fordítást.További szép estét kívánok. :D :D .D
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. augusztus 19. 9:26

szia Rita! Aranyos vagy, hogy biztatsz, de változatlanul nem bírom magam rávenni, dacára annak, hogy jókat szórakozom a hozzászólásokon és a giffeken! ;;) ....
De majd a következő sorozatnál nem fogok hiányozni...szerencsére 95%-ban ha csak a sorozat számokat nézem, mind tetszett amit választottál, nem egy sőt fordítva csak egy kettő nem lett kedvenc. Úgyhogy ez nem olyan nagy hiba részemről. Addig meg ott van nekem a másik helyen írt koreai történelmi...úgyhogy nem vagyok sorozat híján, sőt a gongot is kedvem lett újranézni... :))
Nyekk

HozzászólásSzerző: Nyekk » 2016. augusztus 19. 11:11

Kedves Rita! Ezt nevezem! :-bd Ezen a héten ez már a második adag! Nagyon szépen köszönöm a 17-20. részek feliratait! :YMHUG:
vercsike1

HozzászólásSzerző: vercsike1 » 2016. augusztus 19. 13:05

Szia Ritám ! ! !

Hálásan köszönöm a 4.csomag feliratait.Szép és kellemes hétvégét. ^:)^
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 19. 13:09

Emma11 írta:Köszönöm az új részeket!!! :flower1: :flower1: :flower1:

Nagyon szívesen az új feliratokat!

:littlehearth: :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 19. 13:22

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm szépen a 17.-20. fordítását..Imádtam minden percét . :-bd ...imádtam a gyengédségét a császárnak a felesége felé ..szerelmes de nagyon . :x .(és hát aˇ.....még szerencse hogy rám hasonlít a szeme mert vihettük volna Koreába ...na ott annyira nevettem.. :D ) ..Köszönöm szépen

Kedves Zsuzsi! Igen, a Császár részéről már szabad a pálya, de PP férfiból nővé válása,
úgy, hogy nem is szabad akaratából történik, nagyon lassan megy. Nagy utat kell bejárnia.

A hétfői, 21. részben lesz majd, hogy a Császár újra maga mellé veszi Áspiskígyót, hogy
féltékennyé tegye PP-t. Most azt fogom figyelni árgus szemmel, hogy mikor lesz féltékeny,
mert akkor végre nyert ügyünk van.

A koreás utalások tényleg nagyon jók, én is sokat nevetek rajtuk.

Nagyon szívesen a feliratokat!

PP ruhái nagy érdeklődést keltettek:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 19. 13:40

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Jöttem,láttam,vittem és néztem.Nagyon jó volt.Nagyon szeretem ezt a sorozatot,mert ha nem mélyedek el benne ,akkor jókat lehet rajta nevetni.Ha pedig gondolkodni támad az embernek kedve,akkor lehet teóriákat felállítani és várni,mi válik be és mi nem.Szóval,nagyon jól szórakozom rajta.Fényévekre tűnik a hétfő.Nehéz lesz kivárni.Felirattal minden más értelmet nyer.A folyóparti csóknál nekem a kiskutya jutott az eszembe,aki kijelöli a határait.Nem gondoltam,hogy igazam lesz.Felmerült bennem megint az a bizonyos miért.Miért akarta megöletni,hiszen már megváltozott a császárné? Ez volt a császár második húzása.Először az első PPt hagyta volna meghalni,most meg meg akarta öletni.Nehéz neki megbocsátani.Tetszett,amikor PP azt mondta,hogy csak azt lehet utálni,aki iránt érzünk valamit.De a dolgok jó irányba haladnak,hiszen PP nőiesedik,a császár meg egyre féltékenyebb.A szülésnél aranyos volt,ahogy aggódott.Zhao herceg,ha nem részeg nagyon szeretni való.
Köszönöm a fordítást.További szép estét kívánok. :D :D .D

Kedves Ica! Én is pontosan ezt gondolom, amit az első mondatodban írtál. Ezért fantasztikus ez a sori!
Én akkor sem vagyok szomorú, ha "csak" nevetni lehet egy sorin, vagy filmen, de az még érdekesebb,
ha a sok sületlenség mögött komoly tartalom is van. Ebben a soriban nagyon jó arányban van a vicces,
és az egyáltalán nem vicces tartalom. Ez az egyensúly rettentő jót tesz a sorinak, és nekünk nézőknek
is. Jó érzést kelt bennünk. Ugyanakkor érzem, hogy a komoly részek nagyobb hangsúlyt kapnak, ahogy
haladunk előre. Egyre többször sajnálom a Császárt, egyre inkább nem akarom, hogy PP szövetkezzen
ellene, és egyre jobban várom, hogy megkapja PP szívét. Én még mindig reménykedem benne, hogy
mégsem a Császár akarta PP-t megöletni! Noooormális?

Bár még nem gondolkodtam a végén, de szomorúvá tesz, ha eszembe jut, hogy Qi Shenget és PP-t
igazából ezer év választja el egymástól, és ezt a tényt nem lehet elmismásolni. Szóval félek egy kicsit
a végétől. Hős vagyok, még nem kukucskáltam!

Nagyon szívesen a fordítást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 19. 13:45

Kata58 írta:szia Rita! Aranyos vagy, hogy biztatsz, de változatlanul nem bírom magam rávenni, dacára annak, hogy jókat szórakozom a hozzászólásokon és a giffeken! ;;) ....
De majd a következő sorozatnál nem fogok hiányozni...szerencsére 95%-ban ha csak a sorozat számokat nézem, mind tetszett amit választottál, nem egy sőt fordítva csak egy kettő nem lett kedvenc. Úgyhogy ez nem olyan nagy hiba részemről. Addig meg ott van nekem a másik helyen írt koreai történelmi...úgyhogy nem vagyok sorozat híján, sőt a gongot is kedvem lett újranézni... :))

Szia Kata! Semmi gond! Csak egy vicces próba volt, semmi több. Nézzél csak
azt, amihez kedved van!
Jól teszed, hogy időnként itt is bejelentkezel, így nem hiányzol annyira. Olyan,
mintha itt lennél velünk!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 19. 13:53

Nyekk írta:Kedves Rita! Ezt nevezem! :-bd Ezen a héten ez már a második adag! Nagyon szépen köszönöm a 17-20. részek feliratait! :YMHUG:

Kedves Nyekk! Igyekszem, amíg szabad vagyok, mint a madár. Ezért van az,
hogy két hét alatt 20 részt tudtam kitenni. Hétfőtől már kevesebb időm lesz,
szeptember 1.-től meg még kevesebb.

Nagyon szívesen az összes eddigi feliratot!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 19. 13:57

vercsike1 írta:Szia Ritám ! ! !
Hálásan köszönöm a 4.csomag feliratait.Szép és kellemes hétvégét. ^:)^

Szia Vercsike! Örömmel készítettem ezt a csomagot is!

Neked is kellemes hétvégét kívánok!

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 19. 14:11

Szia Rita

Újra elolvastam a rengeteg hozzászólást és nagyon jól szórakoztam. :)
Legalább annyira mintha újra megnéztem volna az eddigi húsz részt.
Nekem ez a sorozat ebben a műfajban az eddigi legjobb, és nagyon örülök,
hogy általad megnézhettem. :movingflower: :littlehearth: :movingflower:
Nemsokára itt a hétfő... \:D/ \:D/ \:D/
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
picike

HozzászólásSzerző: picike » 2016. augusztus 19. 14:42

Hogy te milyen gyors vagy Rita! Köszi az újabb részeket. Megyek nevetgélni.
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. augusztus 19. 18:08

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 17-18-19-20.részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Ismét nagyon jókat kuncogtam, de én is elkezdtem sajnálni a császárt, olyan sokat tesz ezért a kapcsolatért, de mit tegyünk PP még mindig férfi nagy részben.Vannak már icipici jelek, de messze vagyunk attól hogy rózsaszínben lássa világot.Gondolom, ahogy a császár meglátja 9.-en a talizmánt elindul a had-el had.
Nem volt semmi még az alvási sorrend sem. de nem jött be a taktika, mert nem kellett egyik ágyas sem.
Köszönöm szépen és nagyon szép hétvégét kívánok.
Marcsi :)
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. augusztus 19. 21:55

...Kedves Rita amilyen gyorsan kapjuk toled a feliratokat olyan sebességel meg is nézzuk ...:)...a koreai plasztikai sebészekre valo utalás telitalálat nem hiszem hogy kozulunk lenne valaki aki az elso meglepetés után nem kezd el hahotázni a baba szemének emlitésére és a koreai koregálására....nagyon jo a sori és csatlakozom a felirat várok táborához....Szép estét kivánok és békés álmokat..... i-)
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2016. augusztus 19. 22:35

Kedves Rita!Nagyon várom màr a hétföt szinte függö lettem ennek a sorozatnak annyira bejön :) :littlehearth: Imádom a császárnét meg a herceget és még yang yan-is kis bohokàs nagyon szerethetö.Mégegyszer kôszönöm az eddigi részeket,én nagyon kiváncsi voltam és belekukkantottam mindegyik részbe és már mostalig vàrom hogy láthassam magyarfelirattal :) :) Kellemes hétvêgét kívánok nekedés mindenkinek
szvakneildi

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2016. augusztus 20. 10:19

Szia kedves Rita! Köszönöm az újabb részeket! ^:)^ Éjjel meg is néztem és jókat nevettem időnként, máskor meg izgultam a két főszereplőért. A kilencedik herceget még nem döntöttem el, hogy szeressem,sajnáljam, vagy haragudjak rá. :-?? Fülig bele esetem ebbe a sorozatba. :) :) Élvezem a színészek bohókás, bár lassan komolyodó játékát! Egyenlőre Ok Taec Yeon a kedvencem, az ő összetett karaktere áll hozzám legközelebb, de Song Ha Yoon is lubickol a szerepében ( megjegyzem néha meg tudnám rázni, ha ott lennék). Valószínűleg én vagyok csak így vele. :ymblushing: Rita nagyon köszönöm , hogy fordítod ezt a sorozatot! Mosolyt (és néha) könnyeket is csal a napjaimba. ÉLEK tőle! :ymapplause: :-bd
verony73

HozzászólásSzerző: verony73 » 2016. augusztus 20. 11:05

Szia Rita!

Köszönöm az új sorozat eddigi részeit.

Vera
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 20. 19:58

picike írta:Hogy te milyen gyors vagy Rita! Köszi az újabb részeket. Megyek nevetgélni.

Szia Picike! Jó nevetgélést!

:) :flower1: :D :littlehearth: :)) :flower1: :) :littlehearth: :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 20. 20:08

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 17-18-19-20.részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Ismét nagyon jókat kuncogtam, de én is elkezdtem sajnálni a császárt, olyan sokat tesz ezért a kapcsolatért, de mit tegyünk PP még mindig férfi nagy részben.Vannak már icipici jelek, de messze vagyunk attól hogy rózsaszínben lássa világot.Gondolom, ahogy a császár meglátja 9.-en a talizmánt elindul a had-el had.
Nem volt semmi még az alvási sorrend sem. de nem jött be a taktika, mert nem kellett egyik ágyas sem.
Köszönöm szépen és nagyon szép hétvégét kívánok.
Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nem tudok annyit írni, mint szeretnék, mert még mindig
vendégek vannak nálam, de annyit mondhatok, hogy a hétfői részekben
- ami csak öt lesz sajnos :( - már még több előrelépés történik, és a 24.
epizódtól határozottan komolyodik a sztori.

A Császár nagyon türelmes. Némán szemlélődik, de nem csinál semmit
a talizmán miatt.

Neked is nagyon szép hétvégét kívánok!

Már ezt a jelenetet (Gabi gifjét) is megfestették:

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 20. 20:15

annamama írta:...Kedves Rita amilyen gyorsan kapjuk toled a feliratokat olyan sebességel meg is nézzuk ...:)...a koreai plasztikai sebészekre valo utalás telitalálat nem hiszem hogy kozulunk lenne valaki aki az elso meglepetés után nem kezd el hahotázni a baba szemének emlitésére és a koreai koregálására....nagyon jo a sori és csatlakozom a felirat várok táborához....Szép estét kivánok és békés álmokat..... i-)

Kedves Anna! Ismét újabb nagyszerű részek jönnek hétfőn. Fogunk nevetni is,
és gondolkodni is. Kiderül, hogy a csendben, türelmesen figyelő Császár többet
tud, mint gondolnánk, vagy ahogy Peng Peng gondolná. Kíváncsi leszek ebből mi
fog kikerekedni.

Kellemes hétvégét kívánok!

Yang Yan feleségjelöltje már régi motoros. Lehet, hogy ő a legtapasztaltabb a
színészek között? Egyáltalán nem látszik:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 20. 20:24

milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon várom màr a hétföt szinte függö lettem ennek a sorozatnak annyira bejön :) :littlehearth: Imádom a császárnét meg a herceget és még yang yan-is kis bohokàs nagyon szerethetö.Mégegyszer kôszönöm az eddigi részeket,én nagyon kiváncsi voltam és belekukkantottam mindegyik részbe és már mostalig vàrom hogy láthassam magyarfelirattal :) :) Kellemes hétvêgét kívánok nekedés mindenkinek

Kedves Edit! Csütörtök délután óta nem volt időm fordítani, és már alig várom,
hogy belemélyedhessek, mert én is függő lettem, de csak a fordítással haladhatok.
Ha nektek válaszoltam, hozzá is látok, mert nem lesz meg még a hétfői öt sem.

Kis kukucskálós vagy te is? Én még meg tudtam állni, de ahogy írtam korábban,
félek is a végétől. Még nem láttam időutazós sorit, és el nem tudom elképzelni,
hogy tudják úgy csinálni a végét, hogy az én romantikus lelkemnek is jó legyen.

Kellemes hétvégét kívánok neked is!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 20. 20:33

szvakneildi írta:Szia kedves Rita! Köszönöm az újabb részeket! ^:)^ Éjjel meg is néztem és jókat nevettem időnként, máskor meg izgultam a két főszereplőért. A kilencedik herceget még nem döntöttem el, hogy szeressem,sajnáljam, vagy haragudjak rá. :-?? Fülig bele esetem ebbe a sorozatba. :) :) Élvezem a színészek bohókás, bár lassan komolyodó játékát! Egyenlőre Ok Taec Yeon a kedvencem, az ő összetett karaktere áll hozzám legközelebb, de Song Ha Yoon is lubickol a szerepében ( megjegyzem néha meg tudnám rázni, ha ott lennék). Valószínűleg én vagyok csak így vele. :ymblushing: Rita nagyon köszönöm , hogy fordítod ezt a sorozatot! Mosolyt (és néha) könnyeket is csal a napjaimba. ÉLEK tőle! :ymapplause: :-bd

Kedves Ildikó! Jót nevettem az írásodon, mert ki tudtam belőle olvasni, hogy több sorit
is nézel egyszerre, sőt azt is, hogy az egyik koreai, a szereplők neve ezt mutatja.
A Go Princess Go-t és a koreait is nagyon kedveled, ez jól kivehető a véleményedből.

Hála istennek sokan vagyunk, akik fülig beleestünk a GPG-ba! Én kezdetben sem kedveltem
a 9. herceget, és ahogy haladunk a sorival, egyre ellenszenvesebbé válik. Nem szeretem
az egy életen át tartó ragaszkodást a reménytelen, viszonzatlan fiatalkori szerelemhez.
Beteg dolognak tartom, és szánalmasnak.

Nagyon szívesen a feliratokat, és az élményt is!

Kép

Vissza: “Kína”