annamama írta:...Kedves Rita...felébredtem a gép bekapcs es elso utam ide hozzád vezetett ...hálás koszonetem a három uj részért ,és az utmutatásért ,ma délelotom a Lovingé ...Nagyon koszonom a munkádat nagyon sok általad forditott sorozatot láttam a Summers Desire ota lettek igazán nagy kedvenceim a kinai ,és a tajvani sorozatok ,én szeretem végig olvasni a kommenteket,eddig is igy volt csak nem igazán mertem hozzászolni ..... ....
Annamama! Te is korán kelő vagy, látom! Mindent nagyon szívesen! Majd együtt tanulunk! Mindig
megírom, ha eszembe jut valami, de összegyűjtve a Társalgóba is be fogom tenni, hogy egy helyen
legyenek. Erről majd értesítek mindenkit.
Azóta már meg is nézted a három részt. Remélem teszik a dolgok alakulása. Én bírom, hogy enyhül
a hidegháborús helyzet ZM és Wu Tong közt.
A Summer's Desire sokunk kedvence volt. Nagyon-nagyon szerettem én is. Fáj is a sok jó hozzászólásért
a szívem!! Igaz milyen jó, hogy te is kiléptél Koreából? Annyi jó sori van Koreán kívül is!
Én is azt szeretem, ha sokan olvasgatják a hozzászólásokat, sőt én is nagyon szívesen böngészem őket.
Félreérthető voltam, azt akartam írni, hogy az "Új hozzászólások" gombot használva, nem kell az egész
kezdőoldalt átnézni, hogy hol van újabb hsz. A "kezdő szó lemaradt az "oldal" mellől.
Még egy jó tanács jutott eszembe, aminek jó hasznát fogod venni:
Ha szeretnél értesítést kapni az új hozzászólásokról azokból a topikokból, ahová írsz (például innen),
akkor mielőtt elküldenéd a hsz.-dat, tégy egy pipát a szöveg doboz (ez az, amibe most én is írok) alatt
lévő "Email-küldése új hozzászólás érkezésekor" szöveg előtti kis négyzetbe!
Vagy egy másik lehetőség:
Minden topik tetején, a legfelső hsz. felett, találsz egy pici csavarkulcsot. Kattints rá, lenyílik egy ablak,
majd újból kattints egyet a "Feliratkozás a témára" szövegre. Ekkor folyamatosan, addig kapod az értesítéseket,
amíg le nem iratkozol a témáról, amit szintén itt kell megejteni.
Én is nagyon félve kezdtem hozzászólogatni, pedig akkor már fordítottam az A Gentleman's Dignityt, így
illet volna. Aztán látod, hogy belejöttem, le sem lehet lőni. Neked is menni fog! Végül is, két nap alatt
már két hsz.-od van!
Tong Tong játszószobát kap, ami az apja irodájából nyílik. Zhong Muo kezd apásodni: