Szilvia333 írta:Megnézve!!!
Eeeeeeeeeeeeeez aztán húúúúúúúúúúúú!!!!!!
Van egy ici-pici Betty a csúnya lány fílingje,de ettől függetlenül szupi jó!!!
Nagyon jól áthozták a mai modern kor munkahelyi farkastörvényekkel átszőtt világát,valamint a rangkórságos férfi udvarlók viselkedését!! A főszereplő férfiú(Péterke ha jól emlékszem) háááááááááááát, ... de ezen hiányosságot nagyon jól kompenzálja a két barátnő valódi őszinte barátsága!!
A Koreai változatnál nekem ez a szitu nem jött át,itt pótolva a hiányérzet!!!
A második részben az az irodai főnök manus tök gáz volt!!! Úgy beszélt szegény kislánnyal,hogy a szemeivel majd fel falta mint akinek életében nem volt nője,még óvodáskorában se,szóval nagyon jól hozta a figurát!! Aztán ott volt az a másik irodista srác akitől csak max 3 mondatot ha láthattunk,mikor megláttam egyből az ugrott be hogy őt jobban eltudtam volna képzelni a főszerepre,de aztán eszembe villant a háttér sztori miszerint ő gyerekként egy csúf kis béka volt;így aztán máris más szemmel néztem rá mint gazdag, első szerelmét nem felejtő hófehér királyfira!!!!!
Izgatottan várom a következő részeket!!!!
Most azért kicsit rácsapok a kezemre,mert nagyon bizsereg,de ígérem türelemmel viseltetek
Szia Szilvia! Jókat röhécseltem a hozzászólásodon! Ahogy írtam is, még semmilyen csúnya lányos
darabot nem láttam. Utálom is, hogy mindig csak a nőket akarják elcsúfítani. Bezzeg olyan még
nem volt, hogy "Petty a csúnya fiú" (ha már Peti Sheng a főszereplő).
A logisztikai osztály vezetőjének szerepformálása valóban túl nyálasra sikeredett. Pedig ő csak
Huizhen őszinteségébe "szeretett" bele, az már az interjún is látszott. Viszont az az örökös vigyor
a képén valóban taszító volt egy idő után.
Amint már írtam, én is várom a következő részeket. Bár még túl korai, de állandóan azon agyalok,
hogy ki kibe lesz szerelmes. Szépen vagyunk, mi?
Bírom a másodfiút is: