Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Pretty Li Hui Zhen (2/40)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 13. 6:07

Szilvia333 írta:Megnézve!!!
Eeeeeeeeeeeeeez aztán húúúúúúúúúúúú!!!!!!
Van egy ici-pici Betty a csúnya lány fílingje,de ettől függetlenül szupi jó!!!
Nagyon jól áthozták a mai modern kor munkahelyi farkastörvényekkel átszőtt világát,valamint a rangkórságos férfi udvarlók viselkedését!! A főszereplő férfiú(Péterke ha jól emlékszem) háááááááááááát, ... de ezen hiányosságot nagyon jól kompenzálja a két barátnő valódi őszinte barátsága!!
A Koreai változatnál nekem ez a szitu nem jött át,itt pótolva a hiányérzet!!!
A második részben az az irodai főnök manus tök gáz volt!!! Úgy beszélt szegény kislánnyal,hogy a szemeivel majd fel falta mint akinek életében nem volt nője,még óvodáskorában se,szóval nagyon jól hozta a figurát!! Aztán ott volt az a másik irodista srác akitől csak max 3 mondatot ha láthattunk,mikor megláttam egyből az ugrott be hogy őt jobban eltudtam volna képzelni a főszerepre,de aztán eszembe villant a háttér sztori miszerint ő gyerekként egy csúf kis béka volt;így aztán máris más szemmel néztem rá mint gazdag, első szerelmét nem felejtő hófehér királyfira!!!!! \m/ \m/ \m/ \m/
Izgatottan várom a következő részeket!!!! :-bd :-bd
Most azért kicsit rácsapok a kezemre,mert nagyon bizsereg,de ígérem türelemmel viseltetek ^:)^ ^:)^ ^:)^

Szia Szilvia! Jókat röhécseltem a hozzászólásodon! Ahogy írtam is, még semmilyen csúnya lányos
darabot nem láttam. Utálom is, hogy mindig csak a nőket akarják elcsúfítani. Bezzeg olyan még
nem volt, hogy "Petty a csúnya fiú" (ha már Peti Sheng a főszereplő).

A logisztikai osztály vezetőjének szerepformálása valóban túl nyálasra sikeredett. Pedig ő csak
Huizhen őszinteségébe "szeretett" bele, az már az interjún is látszott. Viszont az az örökös vigyor
a képén valóban taszító volt egy idő után.

Amint már írtam, én is várom a következő részeket. Bár még túl korai, de állandóan azon agyalok,
hogy ki kibe lesz szerelmes. Szépen vagyunk, mi?

Bírom a másodfiút is:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 13. 6:16

annamama írta:Kedves Rita orulok az uj sorozat inditásának ,már nagyon vártam naponta benézzem most mielott ki akartam kapcsolni a gépet gondoltam még megnézem...:)...En láttam a koreai verziot nekem tetszett ,és most kiváncsi vagyok nagyon a kinai verziora.a doramax rol toltom a filmet .Szép estét és nyugodt éjszakát kivánok mindnyájunknak....Szép álmokat ...Anna i-)

Kedves Anna! Örülök, hogy újra együtt sorozatolunk! Mielőtt belekezdtem volna ebbe
a soriba, mindenféleképpen be akartam fejezni a dokumentum sorozatomat, mert az
is nagyon érdekelt, és többen vártuk az utolsó két részét.

De most már itt vagyok, és bizony még jó sokáig, majd három hónapig együtt is maradunk!

A doramax 720p videókhoz jó a felirat, azt tudom, mert a harmadik részt onnan szedtem le.
Remélem az 540p és a 480p verziókhoz is!

Szép hetet kívánok!

Ez a mondat a harmadik részben nyer értelmet. Itt elég idétlenül hangzik:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 13. 6:29

Unni2011 írta:
Rita írta: Azért szöget ütött a fejembe,
hogy egy 16 részes soriból, hogy tudtak 40 részeset csinálni, de a kínaiak már csak ilyenek!

Kedves Rita, én is nagyon köszönöm az első kettő feliratot! :x Kíváncsian várom ám Peter Sheng szereplését a Go Princess után, ahol első számú kedvencem volt. :) A sztorit ismerve az az érzésem, hogy Bai Haoyu karakterét tökéletesen fogja hozni. :x
Ez a 40 rész tényleg izgalmas kérdés... Bár, úgy nézem, hogy a hosszát tekintve rövidebb 1-1 epizód, mint a koreaié, de mégis többlet tartalomra számíthatunk.

Kata, én is mielőbbi jobbulást kívánok mindkettőtöknek!

Mindenkinek szép hetet kívánok!

Szia Unni! Tudom, hogy Petert nagyon kedvelted a GPG-ban! Nekem is miatta akadt meg
a szemem ezen a sorozaton. Ha azt mondod, hogy illik rá a szerep, akkor én ezt készséggel
el is hiszem. Érdekes, hogy egyáltalán nem volt fura a mai korban látni őt.

A kínaiak a 45 perces műsoridőre vannak beállítva. Úgy tudom azért, mert bizonyos csatornák
hetente nem két, hanem három részt adnak le az épp futó sorikból. Szerencséjükre a tajvani
sorozatok másfél órás részeit is két 45 percesre tudják szétszedni.

Nagyon örülök, hogy újra van közös sorozatunk! Remélem jó kikapcsolódást jelentenek majd
az epizódok!

Szép hetet kívánok!

A legtöbb fotót a két barátnőről készítettem. Mint már írtam, nagyon kedvelem őket és a
barátságukat. Szeretném, ha végig meg is maradnának ilyennek:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 13. 6:49

Kedves Erika és Ica! Mennem kell, de tőletek folytatom a válaszadást,
ha hazajöttem!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. március 13. 9:05

Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked az első két rész feliratának a fordítását. :-bd
Véleményem szerint ismét jó választottál, én is láttam a másik sorozatot, az is tetszett, de szerintem nem ez sem lesz rossz.Most még a főszereplő srác nagyon karót nyelt típust hozza, csak a vélt barátnőjével nagyon lágy és kedves.A másik srác már elhelyezkedett a dobogón, nagyon édes ahogy körbevette a lányt és bókolt neki. :littlehearth:
Örülök, hogy ismét együtt van utunk, kívánok neked sok-sok örömet ehhez a fordításodhoz is. :-bd
Szép hetet kívánok.Marcsi :)
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. március 13. 9:27

Rita! Az első két rész megnézése után meggyőződésem, hogy valami többletet fogunk kapni ettől a feldolgozástól, és nem csak a 40 részes hossza miatt. :D

Kép
Darinka

HozzászólásSzerző: Darinka » 2017. március 13. 11:14

Köszönöm szépen.:)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 13. 12:34

Sziasztok! végre megnéztem a két részt, igaz kétszerre, mert egyenlőre ennyi telt az erőmből. tudom rettentő kíváncsiak vagytok a véleményemre, úgyhogy nem is csigázlak benneteket tovább. Bár tetszik a kínai verzió, nálam még mindig a koreai változat szereplői vezetnek a történet elején, de ez még változhat, mert csak hajszál választja el a kettőt egymástól. :) .A két lány barátságát rendkívül jól megoldották mindkét részen, szerintem jól lettek kiválasztva a szerepek. :D .
Majd a 3. rész talán többet mutat magából...egyenlőre még semmi különbség nincs a vonalvezetésben. Mindennek ellenére nagyon szeretem magát a történetet, úgyhogy izgatottan várom majd a többit is! Az biztos, akár jobb lesz majd, akár nem mint a koreai változat, biztosan ugyanúgy izgatottan fogom várni, mint eddig! Mindenkinek jó szórakozást! Áh! Amúgy nem túl szerencsés párhuzamosan nézni a két változatot., mert valahogy mindegyiknek más a kisugárzása, és ütköznek, ami ront az élvezhetőségen..../de ez csak a magán véleményem/ Azért látom így mert a Prettyt is rongyosra néztem...főleg a két férfi vetélkedését a lányért! :)) ...Hú mikor már ott tartunk... :)) =)) :-bd .
A munkamániából és a kizsákmányolásból is megkapjuk a mértéken felüli bevállalást. A Továbbiakban is jövök majd, csak legyek túl legyünk túl már ezen a nyavaján! :ymhug: :-h :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Rita, ne aggódj a sori miatt leszünk jó páran akik hálásak leszünk a fordításért! Köszönettel! :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
sipaer

HozzászólásSzerző: sipaer » 2017. március 13. 17:23

Szia Rita!
Megnéztem én is a két részt, lehet,hogy sokan megköveznek érte, de nekem még a koreai verzió szimpatikusabb,de azért kíváncsian várom a folytatást. Nagyon tetszett viszont a lányok barátságának a története, de nem értem, hogy a főhősnőnknek miért kell ennyire butácskának lenni. Kislányként szép volt és okos, ahogy elszegényedtek a szülők, ő csúnyább és "butább" lett, a koreai verzióban legalább az "eszét" megtartotta. Egyetértek Kata58-al nem érdemes párhuzamosan nézni a két sorit, ha elvonatkoztatok a másik verziótól, akkor egy nagyon aranyos, szórakoztató sorozatnak nézünk elébe.
csilla0602

HozzászólásSzerző: csilla0602 » 2017. március 13. 18:13

Kedves Rita! Már nagyon vártam ezt a sorozatot. Tetszett a koreai verzió is , de szerintem ebben sem fogunk csalódni. Persze a férfi főszereplőket is nagyon szeretem! :x A barátnőt is láttam már sorozatban, abban is ilyen karaktert játszott. A főszereplő lánnyal viszont még nem találkoztam, kíváncsi vagyok az átalakulására. További kitartó munkát kívánok!♥♥♥ :ympeace:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 13. 18:18

sipaer írta:Kedves Rita!
Nagyon régen nem voltam már itt a fórumon, ezért először is szeretném megköszönni a sok munkádat, nem egyenként a filmeknél. Talán , ha jól emlékszem a Balerinó volt az utolsó amit meg tudtam nézni. Azért igyekeztem kb kéthetente benézni hozzád, és általában vittem is az újakat, de a megnézésükre nem volt időm. Megpróbálom majd apránként bepótolni vagy majd tartok egy hosszú maratont, ha máskor nem, akkor a nyári szünetben.
Nagyon várom a pretty részeit, örültem, mikor olvastam, hogy ezt a sorit választottad, mert nagyon szerettem a koreai verziót. Kíváncsian várom, hogy mit tettek hozzá a kínaiak, márcsak a hossza miatt is. Most gyorsan viszem a részeket. és megpróbálom majd a fordításoddal időben nézni, remélem sikerül.
Még egyszer köszönöm a sok mundkádat.

sipaer írta:Szia Rita!
Megnéztem én is a két részt, lehet,hogy sokan megköveznek érte, de nekem még a koreai verzió szimpatikusabb,de azért kíváncsian várom a folytatást. Nagyon tetszett viszont a lányok barátságának a története, de nem értem, hogy a főhősnőnknek miért kell ennyire butácskának lenni. Kislányként szép volt és okos, ahogy elszegényedtek a szülők, ő csúnyább és "butább" lett, a koreai verzióban legalább az "eszét" megtartotta. Egyetértek Kata58-al nem érdemes párhuzamosan nézni a két sorit, ha elvonatkoztatok a másik verziótól, akkor egy nagyon aranyos, szórakoztató sorozatnak nézünk elébe.

Kedves Erika! Minden ezután látott fordításomat nagyon szívesen! Úgy látom Te is a nyári szünetre
tartogatod a nagy dolgokat. Nekem fűtésszerelés jutott osztályrészül. Rögtön ezzel fogom kezdeni
a szünetet, hogy utána nyugodtan utazhassak a gyerekekhez Angliába.

Erika, csak nyugodtan írd le, amit gondolsz, senki nem fog megkövezni érte! Úgysem mi tehetünk
róla, hogy milyen a sorozat, azt nézzük, amit kapunk, szóval senki nem sértődhet meg a véleményedtől.

Az nem baj, ha jó a kínai, de jobb volt a koreai. Az lenne gond, ha azt mondanátok, hogy a koreai
jó volt, a kínai meg rossz. Amint írtam korábban 40 rész 80-nak tűnhet egy rossz soriból.

Annyira nem buta, mert a munkahelyén jól végzi a munkáját. Bár ma néztem meg a 3. részt, és
kétszer jól ledorongolja őt Hauyo, amiatt, hogy nem végzi tökéletesen a munkáját. Hiuzhen nagyon
neki keseredik. Remélem megrázza magát, és elkezd szárnyalni.

Nagyon szívesen a fordítást! Jó úton haladok, hogy a hétvégén három részt hozzak!

Bírom a másodpasit:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 13. 18:26

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon örülök,hogy elkezdted fordítani ezt a kedves sorozatot.Úgy látszik én vagyok az egyetlen,aki mind a két verziót látta már.Szívesen újra nézem,mert nagyon tetszett és külön öröm,hogy nem kell a feliratot bűvölve görcsölnöm a fordításon,hanem szépen kényelmesen a fotelben hátra dőlve csak élvezni a filmet.Nagyon szépen köszönöm az első két rész fordítását.Nálam a kínai volt a nyerő.

Kedves Ica! Ez az igazi meglepetés! Tényleg nem mondta még senki, hogy mindkettőt
látta volna! Boldog vagyok, hogy nagyon tetszett a kínai is, sőt nálad ő került a dobogó
tetejére! Hiszek neked! Bízom benned! Nyugodtan fordítok tovább!

Csak kényelmesen helyezkedj el a fotelben, mert hétvégére jönnek az újabb részek!

Ez a jelenet a 3. részből van. Huizhen bujkál Haoyu elől:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 13. 18:44

gyomar írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked az első két rész feliratának a fordítását. :-bd
Véleményem szerint ismét jó választottál, én is láttam a másik sorozatot, az is tetszett, de szerintem nem ez sem lesz rossz.Most még a főszereplő srác nagyon karót nyelt típust hozza, csak a vélt barátnőjével nagyon lágy és kedves.A másik srác már elhelyezkedett a dobogón, nagyon édes ahogy körbevette a lányt és bókolt neki. :littlehearth:
Örülök, hogy ismét együtt van utunk, kívánok neked sok-sok örömet ehhez a fordításodhoz is. :-bd
Szép hetet kívánok.Marcsi :)

Szia Marcsi! Minden szavaddal egyetértek! Ez a Peter igen szigorú, már-már kegyetlen
a munkában, míg rá sem lehet ismerni, ha Qiao-val van. Írtam fentebb, hogy én is bírom
Yimu-t, de ahogy az a drámákban lenni szokott, mindig ez a típus a vesztes, vagyis nem
az övé lesz a lány a végén. Bár Ti ezt tőlem jobban tudjátok. Addig is élvezem a játékát.

Nagyon szívesen a feliratokat!

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 13. 18:49

Darinka írta:Köszönöm szépen.:)

Nagyon szívesen!

:flower1: %%- :D %%- :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 13. 19:02

Kata58 írta:Sziasztok! végre megnéztem a két részt, igaz kétszerre, mert egyenlőre ennyi telt az erőmből. tudom rettentő kíváncsiak vagytok a véleményemre, úgyhogy nem is csigázlak benneteket tovább. Bár tetszik a kínai verzió, nálam még mindig a koreai változat szereplői vezetnek a történet elején, de ez még változhat, mert csak hajszál választja el a kettőt egymástól. :) .A két lány barátságát rendkívül jól megoldották mindkét részen, szerintem jól lettek kiválasztva a szerepek. :D .
Majd a 3. rész talán többet mutat magából...egyenlőre még semmi különbség nincs a vonalvezetésben. Mindennek ellenére nagyon szeretem magát a történetet, úgyhogy izgatottan várom majd a többit is! Az biztos, akár jobb lesz majd, akár nem mint a koreai változat, biztosan ugyanúgy izgatottan fogom várni, mint eddig! Mindenkinek jó szórakozást! Áh! Amúgy nem túl szerencsés párhuzamosan nézni a két változatot., mert valahogy mindegyiknek más a kisugárzása, és ütköznek, ami ront az élvezhetőségen..../de ez csak a magán véleményem/ Azért látom így mert a Prettyt is rongyosra néztem...főleg a két férfi vetélkedését a lányért! :)) ...Hú mikor már ott tartunk... :)) =)) :-bd .
A munkamániából és a kizsákmányolásból is megkapjuk a mértéken felüli bevállalást. A Továbbiakban is jövök majd, csak legyek túl legyünk túl már ezen a nyavaján! :ymhug: :-h :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Köszi az összehasonlítást! Ha csak hajszál választja el a kettőt, akkor jó a helyzet!

Eddig én is meg vagyok elégedve vele. Olyan, amilyennek egy romantikus komédiának lennie
kell. Vidám és szórakoztató. A két komoly sorozatom után ilyenre vágytam, megkaptam.
Egyelőre a két barátnő, és Yimu játékát élvezem, és jókat szórakozom a jeleneteiken.

A hozzászólásodból arra következtetek, hogy már egy kicsit jobban vagy! Örülök neki! Innen
már csak hamar sikerül megszabadulnotok ettől a ronda kórságtól!

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 13. 19:11

csilla0602 írta:Kedves Rita! Már nagyon vártam ezt a sorozatot. Tetszett a koreai verzió is , de szerintem ebben sem fogunk csalódni. Persze a férfi főszereplőket is nagyon szeretem! :x A barátnőt is láttam már sorozatban, abban is ilyen karaktert játszott. A főszereplő lánnyal viszont még nem találkoztam, kíváncsi vagyok az átalakulására. További kitartó munkát kívánok!♥♥♥ :ympeace:

Kedves Csilla! Igazán örülök, hogy téged is megörvendeztettelek a Pretty-vel!
Mindenki, én is nagyon bízom benne, hogy jól fogunk szórakozni!

Jó sok kínai sorozatot nézhetsz, ha ennyi szereplőt ismersz. Én csak Peter Shenget
láttam eddig, a többiekről nem is hallottam, de ezt minden kínai sorozatomnál el
tudom mondani. Valahogy mindig úgy hozza a sors, hogy újabb és újabb nagyszerű
színésszel ismerkedem meg a fordításaim során. Két kezemen meg tudnám számolni
azokat a tajvani és kínai színészeket, akikkel kétszer hozott össze a sors.

A kitartással nem lesz gond, inkább a szabadidővel. A fordítás bele fog lógni a tanév
végébe, az meg mindig húzós.

Kép Kép
ranna

HozzászólásSzerző: ranna » 2017. március 14. 1:34

Kedves Rita! Köszönöm a fordítást. A koreai verziót láttam, és nem is volt rossz. A kínai változatot Peter Sheng miatt kezdtem el nézni, és nem okozott csalódást! A történet eddig, emlékezetem szerint, követi az eredetit, de arra azért kiváncsi vagyok,hogyan alakulnak majd az események negyven részben.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 14. 9:34

Nagy kedvencem pont ez a motoros pillanat jelenet...kár hogy ilyen rövid....Úgy várom az ő kettős jeleneteit! :)) :)) :))
Ritám Sajnos még hullámvasúton ülünk, de már jó lenne tartósan hegynek felfelé tartani....de már legalább egy -két részt láttam már...
De lemenni még nem merek én sem...de lesz ez majd jobb is! ;;) ~o) .az már jó jel, hogy kívánom a kávét! Megyek iszom is még egyet...addig megkeresem ezt a klassz jelenetet újra... :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 14. 17:21

ranna írta:Kedves Rita! Köszönöm a fordítást. A koreai verziót láttam, és nem is volt rossz. A kínai változatot Peter Sheng miatt kezdtem el nézni, és nem okozott csalódást! A történet eddig, emlékezetem szerint, követi az eredetit, de arra azért kiváncsi vagyok,hogyan alakulnak majd az események negyven részben.

Kedves ranna! Örülök, hogy ismét van egy közös sorozatunk! Peter Sheng egyelőre nem
sok újat mutatott meg magából. Remélem nem lesz végig karót nyelt!

A harmadik részt, és a negyedik felét látva azt mondhatom, hogy a negyven rész arra
lesz jó, hogy többet beszéltessék a szereplőket, ezáltal jobban megismerjük őket.

Nagyon szívesen a fordítást! Jó szórakozást kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 14. 17:28

Kata58 írta:Nagy kedvencem pont ez a motoros pillanat jelenet...kár hogy ilyen rövid....Úgy várom az ő kettős jeleneteit! :)) :)) :))
Ritám Sajnos még hullámvasúton ülünk, de már jó lenne tartósan hegynek felfelé tartani....de már legalább egy -két részt láttam már...
De lemenni még nem merek én sem...de lesz ez majd jobb is! ;;) ~o) .az már jó jel, hogy kívánom a kávét! Megyek iszom is még egyet...addig megkeresem ezt a klassz jelenetet újra... :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kata! Megmosolyogtattál! Mikor még dohányoztam, nálam is az volt a gyógyulás jele,
ha újra rá tudtam gyújtani. Szerencsére már jó régen leszoktam róla, se így, se úgy
nem esne jól már pöfékelni.

Nem kifejezetten a motoros jelenetre gondoltam, hogy tetszenek, hanem általában a
két barátnő együttes és Huizhen és Yimu együttes jelenetei.

Akkor további gyógyulást kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 15. 8:06

Spoiler: mutasd
Rita! Majd meglátod, milyen aranyos kis románc alakul ki kettejük között, bár a lány szívét nem fogja tudni elhódítani...de olyan édes ez az első közös jelenetük..arra gondoltam, na és majd a pártfogásai /megzabálom már előre is/

H olyan lesz mint a koreai oda vissza leszünk az örömtől :)) :)) :)) ....belesegetek, hogy hátha jönnek újabb részek, vagy fordítások...tudom nem is vagyok telhetetlen... :)) :)) :ymhug: :movingflower: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 15. 20:10

Kata! Túl korán mondtál fontos információt a két fiatal kapcsolatáról! Ne feledd, hogy páran
nem láttuk a koreait. Izgulni szeretnénk. Spoilerbe tettem!

A feliratok biztos, hogy hétvégén fognak jönni. Igaz, hogy nálam ez lehet péntek, szombat
és vasárnap is. Azt hiszem, az újabb hármas csomag péntek este érkezik! Ki szoktam írni
a Doramamajomra is!

Szép estét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Pretty Li Hui Zhen (5/40)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 16. 19:15

Jó szórakozást kívánok a 3.-4.-5. részekhez!

Most lettem készen az 5. rész ellenőrzésével, úgy gondoltam, nem várok
péntekig, hátha még nincs késő nekiállni megnézni!

Ilyen egy munkamániás főnök. Kávé helyett "rózsavizet" iszik:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. március 16. 19:21

Rita, ha már olyan kedves voltál, hogy nem vártál holnapig, akkor én is gyorsan töltöm le az elkészült újabb három rész feliratát, és vacsi után meg is nézem. :) Hálásan köszönöm a fordítást. ^:)^ :) :-bd
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 16. 19:34

Gabóci5 írta:Rita, ha már olyan kedves voltál, hogy nem vártál holnapig, akkor én is gyorsan töltöm le az elkészült újabb három rész feliratát, és vacsi után meg is nézem. :) Hálásan köszönöm a fordítást. ^:)^ :) :-bd

Szia Gabi! Csak nem első voltál megint! De jó, hogy kitettem! Kellemes estéd lesz!

Azon döbbentem meg leginkább, hogy e három rész alatt mennyit alakult a főszereplők
egymáshoz való viszonya. Mi lesz még a többi 35-ben?

Nagyon szívesen az új részeket!

Huizhen először bujkál, majd szerencsétlenkedik, majd gyűlölködik, ha Haoyu-ra gondol:

Kép
Kép
Kép

Vissza: “Kína”