bori írta:Végére értem, annyira nem is lepődtem meg - valahogy éreztem, hogy a "sógornak" több feladata van itt....
Viszont amit tegnap említettem, hogy nem tudom, Bo hogyan mentette ki a barátnőjét - azt így a végére sem tudtam meg. Láttam, de nem tudom, mikor és hogy csinálta??? Az őrült nem volt jelen abban az elhagyatott üzemcsarnokban (vagy miben)??? Csak kamerán keresztül figyelte az áldozatát? És fel is robbant a végén a gyár, de aztán mégsem mert az utolsó részben Bo-t megint ott láncolta meg a sógorjelölt .... vagy nem???
Én amondó vagyok, hogy nem véletlenül mutatták a végén Bo-t ahogy egyedül a teraszon áll - miközben a felesége bent főz..... Ennek csak akkor volt ezzel a beállítással értelme, ha azt akarják érzékeltetni, hogy két énje van... Miért mosolygott volna olyan elégedetten ott magában??? Az nem a boldogság mosolya volt - fantasztikusan csinálta ez a színész....
Újra kéne néznem a végét ahhoz, hogy visszaemlékezzem, mit is gondoltam ezekről a jelenetekről,
amikor fordítottam a sorit.
Igen, az nekem is fura volt, hogy a végén már minden ment, mint a karikacsapás, de olyan gyorsan
történtek egymás után az események, és én annyira imádtam ezt a sorozatot, hogy nem törődtem
ilyen "semmiségekkel".
Voltak olyanok, akik szintén pedzették, hogy Bo Jinyan beteg, kettős személyisége van, de én ezt
annyira nem szeretném, hogy abba a hitbe ringattam magam akkor is, és most is, hogy az utolsó
pillanatban megejtett titokzatos-félmosolyos nézése, csak a második évad sejtetése volt. De azóta
sincs második évad. Én inkább homokba dugom a fejem, nekem jobb így.
Nagyon örülök, hogy megnézted ezt a klassz sorozatot! Választottál már másik néznivalót, vagy más,
nem kínai vizekre evezel most?