gyomar írta:Szép jó reggelt Rita!
Hálásan köszönöm neked az első három rész feliratát.
Nagyon tetszett ez a három rész, szépen elkezdték kibontani a múltat.Most még mindenki sebzett, megbántott, de az már látszódik, hogy a fiatal, egyetemi szerelem nagy naggyá és méllyé nőtte ki magát. Tiffany Tang-ot nagyon kedvelem már több sorozatban láttam.Wallace Chungot még nem láttam semmiben, de nagyon helyes, jó kiállású pasi, jót fog tenni a szememnek.
Köszönöm szépen, Örömmel tartok ismét veled. Marcsi
Szia Marcsi! Ezért is volt nekem már fordíthatnékom, hogy találkozzam a "csapattal", akikkel olyan
jól tudunk együtt sorozatolni!
Boldog vagyok, hogy eddig csak jót olvasok a soriról, és még a java csak ezután jön. Ahogy írtad,
elkezdték bontogatnia múltat. Nagyszerűen eltalálták a múlt és a jelen történéseinek adagolását.
Semmit nem értünk meg egyszerre, de szép lassan mindenre fény derül, és összeáll a teljes kép.
Wallace karaktere szuper, és ahogy alakítja, még szuperebbé teszi. Imádom azokat a színészeket,
akik úgy játszanak, hogy mindent érzek, amit ők akarnak, hogy érezzek. Tiffany szerepe, ahogy a
neve, a Mosheng is mutatja, a "csendesség", ő meg pont ezzel tud hatni.
Nagyon szívesen!
Wallace Chung hongkongi színész-énekes sztár. Hihetetlen mennyi filmben, sorozatban szerepelt,
és mennyi lemezt adott el. Hogy bírja?: