The Sweet Girl (online is nézhető)
Re: The Sweet Girl (első évad 5/12)
Köszönöm szépen a fordítást, köszönöm az első 5 részt !
Külön köszönet a videókért !
Volt már, hogy eloldalogtam , egy-egy sorozat nézéstől, mert nem boldogultam a videók letöltésével .
(Nem itt nálatok ) Itt sok segítséget kaptam a letöltéshez tőletek ,és ezért is külön hálás vagyok !
Volt már, hogy eloldalogtam , egy-egy sorozat nézéstől, mert nem boldogultam a videók letöltésével .
(Nem itt nálatok ) Itt sok segítséget kaptam a letöltéshez tőletek ,és ezért is külön hálás vagyok !
Drága Rita, végre hogy van újra gépem, itt most gyorsan le is töltöttem a két újabb részt is amit ezúttal köszönök! Nekem tetszik a kezdeti csetlés botlás, hiszen akaratán kívül cseppent ebbe a helyzetbe, de ügyesen és egyre ügyesebben lavíroz.
Na megyek, irány a konyha!
Spoiler: mutasd
szilagyongyi írta:Sziasztok! Ritám, nagyon szépen köszönöm a negyedik-ötödik részek fordítását. Csodaszépek a képek, giffek a forumon. Tüneményes ez sorozat!Spoiler: mutasd
Szia Gyöngyi! Köszönöm szépen!
Nagyon szívesen a fordítást! A mai részeken nagyon-nagyon sokat nevettem fordítás közben is.
A kakasok elkezdik a végéig tartó kakaskodásukat:
mara55 írta:Köszönöm szépen a fordítást, köszönöm az első 5 részt !
Nagyon szívesen! Nelli teszi fel a videára a sorozatokat. Én is hálás vagyok érte.
Mindent nagyon szívesen! Este újabb két résszel várlak benneteket!
Kata58 írta:Drága Rita, végre hogy van újra gépem, itt most gyorsan le is töltöttem a két újabb részt is amit ezúttal köszönök! Nekem tetszik a kezdeti csetlés botlás, hiszen akaratán kívül cseppent ebbe a helyzetbe, de ügyesen és egyre ügyesebben lavíroz.Spoiler: mutasd
Szia Kata! De jó, hogy új géped van! Használd egészséggel!
Gonosz ott a férj is! Csak azt nézik, hogy tudnák kigolyózni Luo Yinrant az üzleti életből.
Jui'erben bele fog tanulni a munkájába, de addig...! Fogunk sokat nevetni rajta is.
Re: The Sweet Girl (első évad 7/12)
Meghoztam a 6.-7. részek magyar feliratát is! Jó szórakozást kívánok!
Köszönöm szépen az újabb részeket, megyek is értük...
viszont SOS nem tudok rendesen belépni a DA-ra és az Az Avista sincs jóban megint nem tudom mit akar...
Az igazgatótanács regisztrációt és bejelentkezést igényel az új hozzászólások megtekintéséhez az utolsó látogatása óta. ezt írja ki a marhája...a DA-n
azért az jó hogy egy terra + m lett most hirtelen...
viszont SOS nem tudok rendesen belépni a DA-ra és az Az Avista sincs jóban megint nem tudom mit akar...
Az igazgatótanács regisztrációt és bejelentkezést igényel az új hozzászólások megtekintéséhez az utolsó látogatása óta. ezt írja ki a marhája...a DA-n
Kedves Ritánk koszonom az ujabb részek feliratait,ma este én is elkezdem nézzni ,csak még kicsit szátnézek mi ujság a nagyvilágban,......Most keveredtem be az udvarol,nálunk most hosszu hétvége jon gondoltam én balga milyen jo akkor hurrá filmezhetek 1000- rel,erre ma bejelenteték a fiatalabak ... holnap szalonnasutés ,és ok bizony grillezni is fognak és Matyit kitudja hányszor kell majd lerimánkodni a diofárol.......na ennyit a filmezésrol ......de rovidek a részek igy ma ,most lassan elkezdem és johet mind a 7 rész egymás után......Pihenteto szép hétvégét kivánok Neked is és nekunk is.. Anna.....
- DoramaLove
Köszönöm szépen kedve RITA ! Szerettem volna már egy vidám sorozatot,miközben töltögetem a kínai gyönyörűséges ám igen hosszú sorozatokat,bár a feliratok sajnos vékonyka apró betűsek kissé vaksi vagyok
Zsuzsi
Köszönöm szépen örülök hogy újra forditasz. Sok sikert a nagymamasághoz. Az unokák nekem olyanok mint az elemek folyamatosan feltöltenek.
Kata58 írta:Köszönöm szépen az újabb részeket, megyek is értük...
Nagyon szívesen, Kata! Többen nem tudnak belépni a D-A-ra, én se, de én nem is akarok,
ezért nem foglalkoztam vele eddig. Viszont valamelyik fb csoportban azt írták, hogy az a
megoldás, ha a cookiekat kitörlöd az előzményekből. Nem tudom, hogy kell, de ha a fb-on
valamelyik csopiban megkérdezed, válaszolni fognak neked.
Az avistazzal nekem nincs problémám, abban nem tudok segíteni. Valószínűleg csak átmeneti
gond lehet.
Nagyon röhögtem! Luo Yinran mindent bevet, hogy megkapja a Divatkönyv második kötetét:
annamama írta:Kedves Ritánk koszonom az ujabb részek feliratait,ma este én is elkezdem nézzni ,csak még kicsit szátnézek mi ujság a nagyvilágban,......Most keveredtem be az udvarol,nálunk most hosszu hétvége jon gondoltam én balga milyen jo akkor hurrá filmezhetek 1000- rel,erre ma bejelenteték a fiatalabak ... holnap szalonnasutés ,és ok bizony grillezni is fognak és Matyit kitudja hányszor kell majd lerimánkodni a diofárol.......na ennyit a filmezésrol ......de rovidek a részek igy ma ,most lassan elkezdem és johet mind a 7 rész egymás után......Pihenteto szép hétvégét kivánok Neked is és nekunk is.. Anna.....
Kedves Anna! Jót mosolyogtam azon, hogy "szép lassan" elkezded nézni a sorit. Nem biztos, hogy
tudod tartani a lassú tempót. Be fog szippantani, készülj föl.
Jó régen beszéltünk Matyiról. Mennyi idős már? Nagyon jó időt jósolnak egész hétvégére, jó lesz
kicsit sütögetni. Matyi meg hadd másszon egy kicsit a diófára.
Jó családi bulizást kívánok! És jó szórakozást az első hét részhez!
Közben nekem is megszületett az első unokám. Tegnap volt 5 hetes.
Spoiler: mutasd
DoramaLove írta:Köszönöm szépen kedve RITA ! Szerettem volna már egy vidám sorozatot,miközben töltögetem a kínai gyönyörűséges ám igen hosszú sorozatokat,bár a feliratok sajnos vékonyka apró betűsek kissé vaksi vagyok
Nagyon szívesen, Zsuzsi!
Ha VLC lejátszód van, akkor tudsz a betűnagyságon állítani.
Beindítasz egy videót, majd megállítod. A legfelső sorban találsz egy olyan fület, hogy "Eszközök"
ráklikkelsz, majd a legördülő ablakban --> "Beállítások" -> "Feliratok és OSD" -> Betűméret
Jó szórakozást kívánok!
Jóbi Éva írta:Köszönöm szépen örülök hogy újra forditasz. Sok sikert a nagymamasághoz. Az unokák nekem olyanok mint az elemek folyamatosan feltöltenek.
Nagyon szívesen, Éva! Köszönöm szépen!
Arra nagyon jó a karantén, hogy sokat láthassam az unokámat. Amikor épp egy kis ideje van a
lányomnak, élőzünk egyet. De hogy mikor utazhatok Angliába, hogy élőben is lássam, arról
fogalmam sincs. De ebbe most nem gondolok bele.
Fentebb tettem be képet annamama hozzászólásánál.
Sziasztok! Gyönyörű napsütéses idő van itt, A székely hegyeken meg havazott. Holnaputánra 28 fokot igérnek aztán 14-et. Most komolyan...ilyen kergebirka időt a hatalmas szelekkel. Na mindegy, úgysem megyünk sehova..csak éppen fél órája keltem fel akkorát aludtam.
A DA nem javult..A Windos frissitéssel jött be ez a gond!
Kicsi unoka tényleg szemlátomást nől, és milyen édesen alszik.
Jó volt ez a két rész is, még este megnéztem mégis..mert mára akartam tartalékolni pihenésképpen .
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Jó volt ez a két rész is, még este megnéztem mégis..mert mára akartam tartalékolni pihenésképpen .
Szia Rita!
Köszönöm szépen az új részeket,persze meg is néztem és jókat nevettem rajta
Most kiderült,hogy csere történt és már nagyon kíváncsi vagyok tényleg megölték-e
az igazgatót.
Gratulálok a tündéri kis unokádhoz,láttam a fotóját nagyon aranyos baba és a neve
is nagyon tetszik.Ilyenkor jön rá az ember,hogy miért is nagyon jó az internet.
Azért reméljük hamarosan látni is fogod személyesen.
Gyönyörű hétvégét
Most kiderült,hogy csere történt és már nagyon kíváncsi vagyok tényleg megölték-e
az igazgatót.
Gratulálok a tündéri kis unokádhoz,láttam a fotóját nagyon aranyos baba és a neve
Gyönyörű hétvégét
Nagyon szépen köszönöm tagja lehetek ennek az oldalnak.Kedves Rita köszönöm a szép fordítást, nagyon élvezem ezt a kis bolondos filmet.Nagyon jó esténként egy kis vidámság a nehéz munka után.Örömmel nézem a többi részt amit felteszel.Elnézést kérek de nem tudtam fotómat feltenni az oldalra , remélem legközelebb sikerül. Üdvözlettel Ilona
Kata58 írta:Sziasztok! Gyönyörű napsütéses idő van itt, A székely hegyeken meg havazott. Holnaputánra 28 fokot igérnek aztán 14-et. Most komolyan...ilyen kergebirka időt a hatalmas szelekkel. Na mindegy, úgysem megyünk sehova..csak éppen fél órája keltem fel akkorát aludtam.
Szia Kata! Örülök, hogy tetszett az utolsó két rész! Ma is lesz kettő, nemsokára teszem ki őket.
A jó időt kihasználva egy nagy(obbacska) takarításba kezdtem.
Kellemes hétvégét neked is!
Ezen a jeleneten is nagyon nevettem:
cicus írta:Szia Rita!
az igazgatót.
Gyönyörű hétvégét
Szia Cicus!
Hogy mi történt az igazi Lu igazgatónővel azt nem mondhatom el. De azt igen, hogy a szerelmesek
egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és ezt nagyon jó nézni. Igaz, hogy ebbe a szerelembe két
oldalról is igyekeznek beletolakodni, ezt viszont nagyon nem jó nézni.
Köszönöm szépen! Nagy öröm a családban az első unoka érkezése. De remélem, hogy hamarosan
érkezik a második is. Legalábbis a menyem is elkezdett ráhangolódni a témára.
Ezen is röhögtem:
ilona1959 írta:Nagyon szépen köszönöm tagja lehetek ennek az oldalnak.Kedves Rita köszönöm a szép fordítást, nagyon élvezem ezt a kis bolondos filmet.Nagyon jó esténként egy kis vidámság a nehéz munka után.Örömmel nézem a többi részt amit felteszel.Elnézést kérek de nem tudtam fotómat feltenni az oldalra , remélem legközelebb sikerül. Üdvözlettel Ilona
Kedves Ilona! Örülünk, hogy beregisztráltál! Érezd nagyon jól magad közöttünk!
De jó, hogy neked is ennyire tetszik ez a sori! Ezen nem kell sokat agyalni, csak leülni és jókat
nevetgélni rajta. Lesznek komolyabb részek is benne, de a humora akkor is megmarad.
Milyen képet és hová nem tudtál feltenni? Avatar képet? Vagy a hozzászólásba szerettél volna
képet beszúrni? Ha ez utóbbiról van szó, ahhoz tudok adni segítséget:
https://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=41&t=238
Hangosan vihogtam, amíg ezt a két őrültet néztem:
Re: The Sweet Girl (első évad 9/12)
Meghoztam a 6.-7. részek magyar feliratát is! Jó szórakozást kívánok!
Hétfőn újabb két felirat várható!
Hétfőn újabb két felirat várható!
Re: The Sweet Girl (első évad 9/12)
Szia Rita!
Nagyon köszönöm az új részeket ,már meg is néztem és igen,
van aminek örülünk,de mindig ott van a sok undok,írígy és ezért
bármire képes nő és persze férfi.Ez a kettő meg mindig leissza
magát,pedig általában a koreaiak viszik a pálmát a lerészegedésben
Na de aranyosak és tényleg egyformák
Neked jó takarítást és gyönyörű hétvégét
Nagyon köszönöm az új részeket ,már meg is néztem és igen,
van aminek örülünk,de mindig ott van a sok undok,írígy és ezért