dolores953 írta:Ritám, már itt is vagyok lelkendezni.
Megnézve az első hat részt, nagyon jók voltak az első benyomásaim.
A színészek aranyosak, fiatalok ,tehetségesek. Az hogy nem volt egy zsáknyi pénzük a sorozat
elkészítéséhez, nem von le semmit a sikeréből, vagy az érdekességéből. A kosztümök ugyan egy kicsit
szürreálisak, mert ugyan a császári udvarban aligha táncoltak tüllszoknyában, vagy muszlinruhában, de
simán eltudtam hinni, ilyen ruhákat használtak.
Én már el is döntöttem, nekem a blazirt arccal járkáló koronaherceg lesz a kedvencem, mert neki nagyon
sokat kell változnia, bele kell szeretnie a feleségébe.
Ez elég hamar be is következik, szerintem akkor, amikor meglátja a koronahercegnőt táncolni a szolgálólányával.
Na de addig Peng Peng férfi lelkének ugyancsak fel kell kötnie a szoknya korcát.
( tudtam, hogy a kínaiak
fedezték fel a szárnyas betétet.
)
A koronaherceg nem tudja, mi változott meg
Peng Pengnél. , mi az, ami miatt a figyelme a felesége felé
fordul. Pedig csak a férfi lélek a ludas.
A hatodik részben a feleség jól belegyalogolt a férje lelkivilágába mert nem emlékezett az éjszaka történtekre.
A 9.herceg nagyon kell a történet szempontjából, legalább a koronaherceg küzd majd a felesége szerelméért.
Jókat nevetek
Peng Peng férfi beszólásaiért.
Vélemény egyetlen szóval:
Imádom A dalok és zenék pedig csodálatosak.
Dolores! Milyen öröm volt olvasni, amit írtál! Te vagy az első, aki erről a hat részről
véleményt mond, ezért nagyon fontos a lelkes hozzászólásod!Minden mondatoddal egyetértek! A ruhákon egyrészt látszik, hogy nagyon egyszerűek,
másrészt a rendezőnek az volt a koncepciója, hogy ha már a TaoBaon kell megvenni a
lábbeliket is, akkor a ruhák is legyenek rendhagyóak.
A ruhákhoz innen is vették az inspirációkat. Öt oldala van, alul lehet lapozni:
http://www.ipctu.com/m/view.php?aid=22573A szárnyas betét poénon jót nevettem! De tényleg! Hogy lelehet tollból csinálni? Vagy
azzal tömték meg azokat a selyem csíkocskákat?
Jófélék ezek a hercegek is! A Koronaherceg, aki a harmadik báty, szereti a második
báty feleségét, a kilencedik meg a harmadikét. Jó kis szerelmi ötszög! Ehhez kell is
36 rész, amíg kibogozzák. Én is úgy látom, hogy a Koronahercegben kezd megindulni
valami, amikor a feleségét és Lu Li-t táncolni látja.
Nagyon kellenek, és nagyon jókor jönnek Peng Peng benyögései. A férfihang eszembe
juttatja, hogy ő férfi valójában, mert bizony hajlamos vagyok elfelejteni, és másként
ítélem meg a cselekedeteit.
Nekem is a karót nyelt, szobor merev arcú, és viselkedésű, tőmondatokban beszélő
Koronaherceg a favoritom. Annyira érdekes lesz látni, ahogy a feleségével egymásra
hangolódnak, ha egyáltalán... Ez egyelőre olyan távolinak tűnik, hogy el sem látok
addig, és nem a Koronaherceg miatt, hanem Peng Peng miatt. Neki el kéne felejtenie,
hogy férfi! Ezt hogy fogják megcsinálni?
Egyelőre PP még ott tart, hogy amikor a Koronaherceg kihúzza a lábát a palotából,
férfiruhába öltözve a bordélyba megy, és a férfi vécébe botorkál be: