sipaer írta:Kedves Rita!
Én is köszönöm szépen az újabb részeket, gyorsan hozzá is fogok, én a konyhát tegnap már elintéztem, ebben a két napban csak evésre használjuk.Rom eltakarítás majd kedden. Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre, még kibírtam, hogy nem leskelődök előre.
Kellemes ünnepeket, "sok locsolót" azoknak akik várják, és jó pihenést mindenkinek.
Erika
sipaer írta:Ezek a részek tényleg nagyon szépek voltak, nagyon élveztem. Gondolom az igazi bonyodalom csak most fog kezdődni a hárpia mama nem kap gutaütést? Nagyon várom az új részeket, de azért se nézek előre bele! Mégegyszer mindenkinek szép húsvétot!
Kedves Erika! Én is így intéztem, hogy ma már ne legyen semmire sem gondom.
Erős voltál, nem engedtél a kísértésnek, meg is lett a jutalmad! Három szép romantikus rész!
Még nem tudom, mit fog szólni ZM anyja, de anélkül is kiakasztott a 21. részben. Nem csak
hideg, de számító, bosszúálló is. A volt szerelmének haja szála sem görbülhet, de a fiát lehet
bántani, akár tönkre is tenni. Hogy gondolkodhat így egy anya más gyerekéről? Normális ez?
És hogy sakkozik a saját fia életével, érzelmeivel. Milyen szépen kigondolta, hogy miért pont
Yue Qit kell elvennie ZM-nak. És milyen pocsékul beszél a fia WT-hoz való vonzalmáról...!
Egy nappal tovább kell megállnod, hogy ne leskelődj, mert visszatérünk hétfőre. Akkor jön az
újabb adag. De te megint ügyes leszel!
Nektek is Kellemes Ünnepeket!