Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (35/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 13. 19:19

B.Marika írta:Szia Rita! Kéz és láb törés nélkül haza értem! Reggel Egerben szakadt a hó, Tiszafüredig lépésben haladtunk. Debrecenig esett az eső. Ilyen hamar még nem végeztem az infúzióval, gondoltam hamar otthon leszünk. Tévedtem a haza út katasztrofális volt, 4 óráig tartott.
Most kezdem nézni az új részeket! Majd jövök!

Szia Marika! Hála istennek! Nagyon szörnyűek voltak az utak, azt hittem,
hogy hozzánk a dombra nem is fog kijönni a busz. Sokszor volt már ilyen.
Aztán gondolkodhatok, hogy hogyan jussak el a munkahelyemre. De aztán
szerencsém volt (mint péntek 13-án mindig), és gond nélkül beértem.

Nálunk egész nap esett a hó. Nem nagy pelyhekben, de esett megállás nélkül.
Kb. 6-7 cm vastag a hótakaró.

Jó szórakozást az új részekhez! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 13. 19:27

dolores953 írta:Szia Rita

Köszönöm az újabb feliratcsomagot. :) Olyan tempóban fordítasz,hogy nem
győzlek követni. :ymapplause:
Mivel ma a hólapátolással voltam elfoglalva, csak holnap jövök a beszámolóval. :-h
:movingflower: :littlehearth: :movingflower:

Szia Dolores!

Nekem is kijutott a hólapátolásból, de nem sokáig, mert hamar hazajött a fiam,
és ő folytatta tovább.

Nagyon szívesen az újakat! Épp azon gondolkodom, hogy gyorsan befejezem a
hátralévő tíz részt, és majd csak utána folytatom a Lovas karavánutat. Akkor
nyugodtabban tudom azt is csinálni majd.

Kíváncsian várom a véleményedet! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 13. 19:52

Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm ezt a négy nagyon izgalmas részt. Kicsit sok volt az áldozat, de a háború ilyen, sok, főleg ártatlan áldozattal jár. Wolframnak a "télapó" akcióján előre nevettem amikor eltervezte, és bejött. Nem láttam még kéménybe leereszkedő kémet. Yanhzi ügyesen meg tudta oldani a klisék megszerzését, de ha nem lett volna ott Wolfram, lehet bajba került volna, jól jött a segítsége.
Aranyosak voltak az álrandis jelenetek, jól néztek ki együtt, Mannát meg ehette a penész.
Van két férfi aki nagyon irtál már kinézetre is.Az egyik a Tábornok, a másik meg az örökké vigyorgó Zhu igazgató. Nem sírnék ha nem látnám őket a jövőben.
Sajnáltam Song őrnagy önkéntes áldozatát -ilyen a kémek sorsa-, és Tiamot akit csak belekevertek a harcba.

Csak azért mert szeretted az 1980-as születésű Feng Ye 叶峰 játékát.

Szia Gabi! Köszönöm szépen a Ye Feng kollázst! Szerettem, hogy még meg sem
szólalt, de az arcjátékával már mindent elmondott. Tetszett a japán hacukában,
abban a nadrágszoknya szerűségben. Utánanéztem, "hakama" a neve. Tetszett
a különböző színű mellényekkel, és a bakanccsal. Hiányozni fog! Viszont nagyon
könnyen el tudtam engedni Watanabét. Kevés rosszabb színészt láttam tőle, és
az sem derült ki, miért törölgette magát állandóan a zsebkendőjével.

Zhu és Manna pont összeillenek, azért értik meg fél szavakból egymást. Mindkettő
élvezi, hogy hatalmaskodhat, hogy félelmet kelthet, hogy kínozhat, és ha úgy
dönt, véget is vethet valaki életének. Mindkettő a pokolra jut majd. Ki ne hagyjam
Oshimát, azt a férget! Hárman jutnak a pokolra.

Milyen érdekes, hogy Manna is, de én is azt gondoltam eddig, hogy Tianmo nem való
kémnek, de miután a férje feláldozta magát a hazáért, úgy gondolom, lesz benne
annyi erő és bátorság, hogy újraszervezze a sanghaji Megmentési Szövetséget.
Először a plecsnit sem akarta, de ahogy a tiszt kiejtette a száján, hogy a férje is
azt szeretné, hogy szervezze meg az új irodát, lehetett látni, hogy máris döntésre
jutott.

Nagyon szívesen a heti négyest! Kellemes hétvégét kívánok!

Ez egy esküvői hakama:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 13. 20:16

Szilvia333 írta:Egy aljas alaptomos torokfájós,szemkifolyós nátha lezajlása után,köszönettel viszem az újabb felirat csomagot,és ott folytatom ahol abbahagytam,kukucskálás nélkül,pedig nagyon izgalmas képkockákat látok))
(Feng Ye nekem is bejön,olyan marconán férfias!!! :littlehearth: :littlehearth: )
További kellemes Péntek 13-mat mindenkinek!!!

Szia Szilvia! Már megint betegség! A kutyafáját! Szerintem én azért nem kapok el
semmit, mert állandóan gyerekek között vagyok. Biztos, hogy immunis vagyok sokféle
bacira, vírusra. Jobbulást kívánok!

Izgalmasak lesznek az új részek is! Szeretem ezt az egyedi hangulatú sorozatot, ahol
még keresve sem találok kliséket. Nem tudok semmit előre kiszámítani, mert ahogy
a háború, úgy a kémek élete is kiszámíthatatlan. Minden módszer, taktika, stratégia
új a számomra, és ez fokozza az érdeklődésemet, és az izgalmamat is. Úgy örülök,
hogy lett egy ilyen sorozatom is!

A színészi játéka mellett, szeretem, hogy jókötésű, tagbaszakadt legény Ye Feng.
Bírom, ha egy férfin van hús.

Még soha nem ért szerencsétlenség péntek 13-án, ezért szeretem ezt a napot!

Nagyon szívesen az újabb csomagot! Kellemes hétvégét!

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 13. 20:28

Szia Ritám!!
Igen,lehet igazad van ezzel a betegség ellenállós elmélettel,sőt biztos!!
Azt kell mondjam nálunk összefogás van családi téren,ha egyvalaki beteg egy-két nap eltéréssel mindenki az lesz ... most is így van(( :ymblushing:
Így a hatodik rész végén,nem tudom megállni szó nélkül,de ez a kémtelenítés,nem épp TESCO takarékos megoldás ha az emberéleteket nézzük.Igaz hogy sokan vannak a Kínaiak,de azért legyünk emberek ... valahol(( [-x ...Ha jól láttam,akkor a Japánok sem estek kétségbe pár 10 alkalmazott halálától,sőt köszönik a lehetőséget,és már jött is a mustár gáz :( :( ..virsli meg sehol 8-| ...ja hogy az az ellenséges kommandó??? Nekik sem kell a szomszédba menni némi kegyetlenkedésért sajnos. :( :(
Folyt köv,hosszú még az este,lapátolni való hó meg nincs,mert esik az eső,Reggel meg korcsolyával megyünk kenyérért :D :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 13. 21:03

Szilvia! Igen, a sori elején még azt látni, hogy japánok harcolnak a kínaiak ellen.
Aztán nagyon hamar fordul a kocka, és már csak azt lehet látni, hogy a japánok
szépen befogják, és különféle szervekbe tömörítik a hazaáruló kínaiakat, akik
ilyen-olyan indokkal szívesen dolgoznak nekik, és azokkal gyilkoltatják le a nem
hazaáruló kínaiakat. Annyira szörnyű ez az egész! Majd meglátod!

Akkor most ott jársz, hogy Yanzhi és az Álshadow összeismerkedik:

Kép Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 13. 21:18

Igen,itt tartok,és nehogy már ez is egyszerű szitu legyen!! :-w
Szoci kém,beáll Japónak ... Lassan nem tudom ki kivel van :-ss
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 14. 7:05

Szilvia333 írta:Igen,itt tartok,és nehogy már ez is egyszerű szitu legyen!! :-w
Szoci kém,beáll Japónak ... Lassan nem tudom ki kivel van :-ss

Később még bonyolultabb lesz a szitu! Sok a kettős kém, és nemcsak az Álshadow
lesz ilyen. Mondjuk ők nem hazaárulók, ők pont azért épülnek be az ellenséghez,
hogy a hazájukat megvédjék. Kezdetben az is bonyolítja a történetet, hogy nemcsak
a hazaáruló kínaiak, hanem a kínai kommunisták és a kínai nacionalisták is nyírják
egymást, a japánok meg dörzsölik a tenyerüket. Japán katona alig fogy, mert ezek
a bolond kínaiak önként pusztítják egymást.

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. január 14. 9:29

Szia Rita! Valóban "csuda jó részek voltak", volt izgalom bőven! W.és Y. most is aranyosak voltak, Manna azt hittem szívbajt kap a látványtól. A 35. rész szomorú volt, rengeteg áldozattal, de a /vén szemüveges kecske/ még életben van!
Köszönöm a fordítást! A részeket látva még izgatottabb vagyok! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kellemes hétvégét kívánok!

Nálunk már 30 centis hó van és még mindig esik!
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. január 14. 9:36

Szia Kata! Köszi, hogy gondoltál rám!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 14. 10:47

Nagyon szívesen Marika! Remélem felétek is lehet közlekedni, a tegnapi nap után az erős szél mindent felszárított, gyorsan le is futottam kenyérért! Mindenkinek kellemes hétvégét...
Valaki említette a vén szeműveges kecskét.....azóta is azon nevetek....hú de találó =)) =)) =)) =)) =)) =))
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. január 14. 11:12

Kata58 írta:Nagyon szívesen Marika! Remélem felétek is lehet közlekedni, a tegnapi nap után az erős szél mindent felszárított, gyorsan le is futottam kenyérért! Mindenkinek kellemes hétvégét...
Valaki említette a vén szeműveges kecskét.....azóta is azon nevetek....hú de találó =)) =)) =)) =)) =)) =))

Én voltam! Nem olyan mint egy vén kecske!!!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 14. 13:33

Szia Marika! Osimára gondoltam a hivatkozásodnál... :)) ..már alig várom eltűnjön a pikszisből...
itt most kezdett szakadni a hó...további szép napot!
:-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 14. 17:03

B.Marika írta:Szia Rita! Valóban "csuda jó részek voltak", volt izgalom bőven! W.és Y. most is aranyosak voltak, Manna azt hittem szívbajt kap a látványtól. A 35. rész szomorú volt, rengeteg áldozattal, de a /vén szemüveges kecske/ még életben van!
Köszönöm a fordítást! A részeket látva még izgatottabb vagyok! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kellemes hétvégét kívánok!

Nálunk már 30 centis hó van és még mindig esik!

Szia Marika! Tudtam, hogy tetszeni fognak az újabb részek is!

Van rá bizonyítékom, hogy ki a vén kecske, mert van neki kecskeszakállkája.
Igaz kicsike, az ázsiaiaknak nem olyan könnyű szakállt növeszteni.

Kép

Nálunk is volt 30 cm hó, de amikor dél felé abbamaradt a hóesés, és kisütött
a nap, a fákról, bokrokról szinte mind leolvadt.

Ez volt délelőtt fél tízkor:

Kép
Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 14. 18:43

Kellemes hétvégét mindenkinek!!
A hó helyzet nálunk igen változatos:Tegnap még kapuig érő,aztán mire ma délelőtt apum ellapátolta,megjött az eső,és elolvadt az egész hóbelevanc)))Most jég van.A Népliget kis Miska az utcákhoz képest!!
Újfent letudva pár rész,és nem tetszik amit látok!! Szegény Manát ide oda rángatják,és egyenes arányban háborgok a Japánokra,és a szoci kémre,mert ha békén hagyják,akkor nem lesz belőle Japán ügynök!! Ráadásul a Japánokra hatványozottan haragszom!! Ott van szegény kis Mana,és egyfolytában azt suttogják a fülébe hogy bosszút kell álljon a szüleiért!! Hol vannak a nemes szamuráj erények?! Zálogházban?? :-q :-q
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 14. 18:56

Szilvia333 írta:Kellemes hétvégét mindenkinek!!
A hó helyzet nálunk igen változatos:Tegnap még kapuig érő,aztán mire ma délelőtt apum ellapátolta,megjött az eső,és elolvadt az egész hóbelevanc)))Most jég van.A Népliget kis Miska az utcákhoz képest!!
Újfent letudva pár rész,és nem tetszik amit látok!! Szegény Manát ide oda rángatják,és egyenes arányban háborgok a Japánokra,és a szoci kémre,mert ha békén hagyják,akkor nem lesz belőle Japán ügynök!! Ráadásul a Japánokra hatványozottan haragszom!! Ott van szegény kis Mana,és egyfolytában azt suttogják a fülébe hogy bosszút kell álljon a szüleiért!! Hol vannak a nemes szamuráj erények?! Zálogházban?? :-q :-q

Szilvia olyan jókat írsz, hogy egyszerre mérgelődsz és humort sem veted meg..már fáj az oldalam a visszafojtott nevetéstől...pedig kemény részek ezek is... :))
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. január 14. 20:56

Szia Rita

Végre ideértem, ahogy ígértem :-h

Szilvia333 írta: Ráadásul a Japánokra hatványozottan haragszom!! Ott van szegény kis Manna,és egyfolytában azt suttogják a fülébe hogy bosszút kell hogy álljon a szüleiért!!

Ez a gondolatot én is megfogalmaztam magamban, és szerintem is ennek köszönhető Manna ügynökké válása.
Sajnos emiatt, hogy minden megmozdulását a bosszú vezérli, egyre rosszabb és rosszabb lesz mint felderítő.
Képes elferdíteni az igazságot, és igazi áldozatot kreálni - más emberből. Kétségtelen, hogy a klisé ügy nagyon
sokat rontott a helyzetén : már csak ledorongolást kap cserébe. ( Hol van már a kitüntetés!) Yanzhi pedig igazi tüske
a köröm alatt Manna számára.
Nagy "kedvencem" Oshima tábornok, főleg mióta tudom, hogy nagy lepkegyűjtő őkelme.
Végre Manna is megtudta kiknek is árulta el hazáját. :-o
Csodáltam ezeknek az embereknek a haza szeretetét, akik képesek feláldozni magukat, pedig még az
eredmény sem biztos.
Már csak arra vagyok kíváncsi vajon milyen újabb akciót fognak még kitalálni.
Köszönöm újfent a fordítását.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 14. 21:06

Ó,a 13 -mas rész!!
Itt lehetünk kissé büszkék arra hogy magyarok vagyunk,mikor egy Ásziai sorozatban Magyar dallamokkal szembesülünk: .. Lehár Imre,Vígy özvegyéből az Álom keringő!! :ymapplause:
(Nem dicsekvésből mert ismerem,de egész családom a múltban nagy operett rajongó volt,én meg még ma is ... \m/ )
Bár itt a sorozat készítőinek felrónék némi kronológiai hiányosságot,lévén az operett az első világháború után íródott ... :ymhug:
Esetleg én tévedek,és ez itt a második világ égés??? ... Mert akkor oksa)) :-w
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2017. január 14. 21:24

Üdv.
Köszönöm szépen a 32-35.részek fordítását.
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 14. 22:54

Mára végeztem,de ezért itt és most benyújtom a kárpótlási igényemet hozzád!!!!!
A következő sorozatodnak kosztümösnek,és habos babos romantikusnak kell lennie,mindegy ha Kínai,vagy Japán,vagy Koreai is!!!!
Alapból ember barát vagyok,és megvetem az erőszak bármely formáját,ezért is óckodom olyan filmeket nézni amiben komoly kínzások vannak,de így lefekvéshez,a korbács,meg az áram, :-ss ... hallani is rossz,át is ugrom szíves engedelmeddel((( x_x [-x
Előre is kellemes vasárnapot mindenkinek))) :ympeace:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 15. 9:27

Szia Szilvia! Hidd el meg lehet érteni reakciódat... én is lehalkítom, vagy leveszem fejhallgatót, ha Samu is nézi velem...nem kommentelem miket mond ilyenkor...fiú létére igencsak cifra a szótára...amikor a kisebbség itt kiabál ő hallja és mint a szivacs...de csak ha dühös és verekedést lát a képernyőn...de ugyanezt kiváltja bármilyen mese is ha hallja hogy bántják egymást a történetben. :( . A szótárának nem örülök ilyenkor
Pedig nem szólal meg gyakran.
Visszatérve a témára...szerencsére csak "annyit" mutatnak belőle amennyi a történés megértéséhez feltétlenül szükséges..és innen is látszik, mennyi mindent átvett japán anno a németektől. Szerencsénkre most már egyre közelebb kerülünk a japánok vereségéhez, de addig még Yanzinak és Wolframnak még sokszor kell ügyesebbnek lenniük. Kíváncsi vagyok hogy fog megsemmisülni az a fránya kutatólabor...Kecsekszakállnak szívesen beadnék egykét adagot... :-w tövig szúrva a tűt had érezze azt is..."na most előjött a gonosz énem...
nagyon utálom, mikor nem normális harcban, hanem kémiai anyagok miatt tudnak kihozni emberekből olyant, amit soha nem tennének meg.
Hiszen ezért kellet Yanzi főnökének és bajtársának is meghalnia, hogy még az esélye se legyen meg az ellenfélnek bármilyen kompromittáló adatokhoz hozzájutni. Ehhez is nagy bátorság kellett. A jobb jövőért már most feláldozni az életet!
Lesz majd új sori, csak olyan nehezen indítják el azt amit annyira várunk többen is...addig meg legfeljebb "Teázunk"...ugye Rita?
Kellemes vasárnapot.
Á itt minden száraz, a hó után mindent elmosott az eső és a szél pedig felszárította! -1 fok van. :-h :ymhug:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 15. 12:13

Szilvis, Kata, Dolores! Annyi válaszolni valóm lenne, azt sem tudom, hol kezdjem.

Szilvia, milyen ügyes vagy! Anyukám volt nagy operett rajongó, de egyik gyermeke sem
örökölte tőle. Tudatlan vagyok operett témában. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet!
1937-ben játszódik a történet, akkor már ismert volt, mert 1905-ben mutatták be először.
A Wikipédiából okosodtam.

Manna egyedül volt, amikor a szülei meghaltak. Nem tudott senkire támaszkodni, csak
az Álshadowra, és a japánokra. A nacionalisták szóba sem jöhettek, mert miattuk haltak
meg a szülei. Álshadow épp beépült a japánokhoz, Manna számára sem nem maradt más
kiút.

Szilvia, elfogadom a kárigényedet, de nem akarnak jönni a romantikus betervezettjeim!
Igaz, az Ősi Tea és Lovas karavánban semmi romantikus nincs, de szuper sorozat, ha ennek
vége, azt fogom befejezni. De már én is vágyódom egy "gondtalan" sztorira.

Dolores, igazad van! Manna hibát-hibára halmoz elvakultságában. Most már nem is azért,
hogy bosszút álljon, hanem azért, hogy a bőrét mentse. Írod, hogy "hol van már a kitüntetés",
nekem meg az jutott eszembe, hol van már amikor Wolfram át akarta vinni a komm.-hoz.

Oshimának hiába van nagy esze, ha csak a rosszra használja. Gusztustalan ember.

Tegnap elkezdtem a 36. részt és most mindenki a hamis pénzekkel akarja megsemmisíteni
a másik gazdaságát. Itt tartunk.

Kata! Így van, teázni fogunk, meg sózni, mert az is lesz. Azt hiszem, a tervezettjeimből
soha nem fog megvalósulni semmi, úgyhogy másikak után kell néznem.

Szép napot kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 15. 12:19

:ymhug: \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth: Rita kedves! Addig még folyik le víz a Dunán, aztán hátha történik valami csoda...Addig meg szívesen teázom...A só is jöhet..elvégre van himalája sóm is... :)) :)) .további szép vasárnapot!
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 15. 12:51

Szép vasárnapot mindenkinek!!! :ymhug:
Ebéd előtt mivel van időm,beterveztem még pár részt,és szépen haladok.Igaz,most nem kicsit,a főszereplő kis Mata Hari -ra vagyok kiakadva!! Jól lett megfogalmazva a szöveg,valóban öntelt,nem is kicsit,ami mint látom igen sok ember életet követel,és ilyenkor kívánom azt,hogy egy picit neki is megszorongassák a gigáját,hogy észhez térjen!! :-w De inkább mégse,mert ha szívbéli hajdan volt barátnője kezei közé talál kerülni,hát ott már talán az isteni közbeavatkozás is kevés lenne((( :-?
Folyt.köv. ...
(Jó ebédhez szól a stukker ...Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 15. 14:41

Így legyen ötösöm a lottón!! \m/ (Ami ugye sosem lesz :-?? )
Csak megemlítem hogy mi lenne ha,és tessék,máris újra együtt a két kém lady!! Manának nagyon eltorzították a lelkét a "kedves,gondoskodó" Japán felettesei.Az a bizonyos kanál vízben való fojtogatás részemről átminősül harmat cseppé,mert kár beléjük annyi víz!! :-q

Vissza: “Kína”