Kata, Gabi, annamama, Anita és Nagyi!
Jöttetek, láttatok, vittetek, én meg örülök! Nagyon szívesen a feliratokat!
Jó szórakozást!
A bizonyíték, hogy a sorozatban is tavasz van:

mara55 írta:Kedves Rita!![]()
Nagyon szépen köszönöm a 22-27. részig a feliratokat és a letöltési lehetőséget !
Legyen nagyon szép hetünk !
nildiko írta:Kedves Rita!
Köszönöm a 3 új feliratot. Nagyon örülök, hogy ma minden jó.
/Ha tudod töröld ki az előzőm két hsz-emet./
Szép napot!
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 25-27. részek feliratait.
csip írta:Nagyon szépen köszönöm a 25--27.rész feliratát!
mamoca13 írta:Szia Rita!!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm az újabb felirat csomagot.![]()
Nem csalódtam mikor először írtam, hogy elvarázsolt ez a sorozat, mert alig várom az újabb részeket és még mindig tart a varázslat. Már előre sajnálom ha vége lesz és ez hamar eljön.
Hálás köszönettel mamoca
csabamama2 írta:Szervusz Rita Kedves!
Köszönöm szépen a Loving...25-27. részének a feliratát. Üdv.szeretettel: Ildikó
Kata58 írta:Mire végigolvastam a másik két fórum hozzászólásait, meg letöltöttem amit Mikaz kitett, addigra ide is megérkezett a felirat, és közben a legénykém is felébredt.![]()
Köszönet az újabb részekért! Nem tudom Rita, hogy hol tartasz most, a fordításnál...de el tudom képzelni, hogy sodrófát idővel eldugod fordítás közben... mert a fakanál itt nem lesz elég.na nem csigázlak benneteket....megyek a dolgomra, és utána jövök filmezni...
![]()
![]()
Itt is szép hetet mindenkinek!![]()
![]()
annamama írta:...Nagyon szépen koszonom az uj csomagot...de most a Good Wife varázsában élek igy a Loving... szinte biztos hogy keddre marad,most már harmadjára....
anime-fangirl írta:Köszönöm az újabb részeket!
Emma11 írta:Az új részeket nagyon köszönöm!
Magdimama írta:Kedves Rita! Nagyon szépen köszönöm a 25-27. részek fordítását.Őt nézném meg leghamarabb,de most a MEGA nagyon csúnya velem.
Kata58 írta:Két nekifutásra megnéztem a 3 részt...!/inkább nem mentem ma sehova/....bizony elég vegyes volt érzelmileg már ez a 3 rész is. Titkárunk is egyre jobban kiveszi részét a történésekből. Nagyon szeretem megfontoltságát és figyelmességét! Szegény WT.-n is egyre többet csattan az ostor, de ZM. még mindig nála talál menedéket. Nem értem miért kellett ilyen sokáig rejteni hogy igazából házasok, hiszen ZM. anyja most fog csak igazán betenni majd X.vel WTnek. Kíváncsi leszek kinek az ötlete volt...jaj majdnem spojlerkedtem...na majd a jövő héten megtudjuk.! Addig manikürözöm a körmömet..... A két testvér nehezen közeledik egymás felé, és nem is teljesen öszintén és önzetlenül.
De az apa nagyon szimpatikus volt, hogy igaz 3o évet kihagyott a másik fia életéből, mégis úgy szeretne mindent lezárni, hogy a testvérek ne gyülöljék egymást, hanem elfogadják.../jobb későn mint soha/. Szegény ZM. még ebben a szituban is többször hallgat a féltékenység kisördögére..igaz aztán megpróbál korrigálni...
De az majd csak az utolsó részben sikerül.
verony73 írta:Szia Rita!
Köszönöm az új részeket.
Vera
Anyecska írta:Szia Rita!
Köszönöm a heti hármast. Egyenlőre csak a fórumot tudtam elolvasni. Nagyon jól szórakoztam a fakanalas, sodrófás, csalános késztetéseken.
Az "előkukucskálásról" már rég leszoktam. Remélem, hogy a szereplők jól jönnek ki a problémákból, de nekem a sori címe szomorúságot sugall.
Majd kiderül. Még soha nem fordult elő velem, hogy előre izguljak egy történet befejezésén, de most drukkolok a főhősöknek.
dolores953 írta:Szia Rita
Nagyon köszönöm a frisseket.![]()
Kedvemre való részek voltak, bár van egy-két ember akit szívem szerint jól megcsapkodtam
volna, Úgy mint Liang leányzó aki olyan szekér után fut ami az istennek sem akarja felvenni.![]()
Komolyan nem értem, előtte van egy belevaló férfi, csak akarnia kéne, és boldog lehetne.
Wu Tong is csak vergődik a két férfi között. Pedig most már igazán tudnia kéne hova tartozik.
De azért tetszik a házaspár, ahogyan megpróbálnak együtt élni, megbeszélni a gondokat, vagy Wu Tong
igyekezetét, hogy elfogadtassa magát az anyósával. De azt hiszem ő reménytelen eset.
A titkár úr büntetése kicsit túlzó volt, látszott hogy ZM nem gondolta komolyan.
novcsi6 írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb részeket
VuVej írta:Rita,
Nagyon köszönöm az újabb 3 részt.
Ildi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég