Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)
Re: Pretty Li Hui Zhen (5/40)
Kedves Rita !
Köszi az újabb 3 rész feliratát pihenés képpen gyorsan megnézem és majd................irok.
Köszi az újabb 3 rész feliratát pihenés képpen gyorsan megnézem és majd................irok.
Üdv és jó estét.
Köszönöm szépen a 3-5.részek feliratait valamint a letöltési lehetőséget.
Köszönöm az újabb feliratokat!!!
köszöntem szépen az újabb részeket
- Szilvia333
Hálás nagy köszönettel vittem az újabb 3 feliratot!!
-
Köszönöm az újabb részek fordítását.
SZép estét kívánok!
SZép estét kívánok!
..Kedves Rita....koszonom az ujabb három rész feliratát elso két rész megnézzve egyenlore fej fej mellett halad a koreai és a mi verzionk de itt még sok minden torténhet ebben a 38 részben.....a koreai verzioban Shiwon volt a kedvencem mert valami fantasztikus jo alakitást láttam tole ,teljesen mást ,mindentol másabbat mint amit eddig láttam tole fantasztikusan jol formálta meg a karaktert ...ésssss lásss csodát itt sem fog másodhegedus fiucska csalodást okozni szinte biztos vagyok benne......és a kishercegem a GPG bol ....micsoda gyonyoru mosolya van hát én már itt az elején ...<3...mindkettot... ...Holnap jelenésem van a szemorvosnál csak azért nem kezdem el az uj részek nézzését mert tudom hogy ugysem tudnám abba hagyni ameddig meg nem nézzem mind hármat....a doktorno meg jol leteremtene mert ...mert...mert...kimélnem kéne a szemem de ez nekem ennyi gyonyoruség melett nem megy.......Szép estét kivánok és nyugodt pihenteto álmokat... ..és mégegyszer koszonom a feliratokat....Anna .
Kedves Rita!
Nagyon köszönöm az újabb részeket.Boldogan viszem,de majd csak holnap nézem meg,mert már késő van.Látom, rajtam kívül más is van,aki a másodhegedűs fiúnak szurkol,pedig tudjuk,hogy nem ő lesz a befutó.
Kellemes napos hétvégét kívánok.
Nagyon köszönöm az újabb részeket.Boldogan viszem,de majd csak holnap nézem meg,mert már késő van.Látom, rajtam kívül más is van,aki a másodhegedűs fiúnak szurkol,pedig tudjuk,hogy nem ő lesz a befutó.
virag1 írta:Kedves Rita !
Kedves Virág! Örömmel okoztam örömet! Nagyon szívesen!
Jó szórakozást a három részhez!
A főszereplők mellett bírom az extravagáns főszerkesztőnőt is:
chain írta:Üdv és jó estét.
Szia! Jó reggelt!
A videókat is, és a feliratokat is nagyon szívesen!
Emma11 írta:Köszönöm az újabb feliratokat!!!
Szívesen!
novcsi6 írta:köszöntem szépen az újabb részeket
Nagyon szívesen!
Szilvia333 írta:Hálás nagy köszönettel vittem az újabb 3 feliratot!!
Nagyon szívesen! Remélem, továbbra sem fog csalódást okozni!
blazsekeva írta:Köszönöm az újabb részek fordítását.
SZép estét kívánok!
Nagyon szívesen az újabb feliratokat!
Szép napot kívánok!
annamama írta:..Kedves Rita....koszonom az ujabb három rész feliratát elso két rész megnézzve egyenlore fej fej mellett halad a koreai és a mi verzionk de itt még sok minden torténhet ebben a 38 részben.....a koreai verzioban Shiwon volt a kedvencem mert valami fantasztikus jo alakitást láttam tole ,teljesen mást ,mindentol másabbat mint amit eddig láttam tole fantasztikusan jol formálta meg a karaktert ...ésssss lásss csodát itt sem fog másodhegedus fiucska csalodást okozni szinte biztos vagyok benne......és a kishercegem a GPG bol ....micsoda gyonyoru mosolya van hát én már itt az elején ...<3...mindkettot... ...Holnap jelenésem van a szemorvosnál csak azért nem kezdem el az uj részek nézzését mert tudom hogy ugysem tudnám abba hagyni ameddig meg nem nézzem mind hármat....a doktorno meg jol leteremtene mert ...mert...mert...kimélnem kéne a szemem de ez nekem ennyi gyonyoruség melett nem megy.......Szép estét kivánok és nyugodt pihenteto álmokat... ..és mégegyszer koszonom a feliratokat....Anna .
Kedves Anna! Örülök nagyon, hogy eddig a kínai változat is tetszik neked! Nagyon
szeretném, ha így is maradna!
Látom, a fiúk itt is elnyerték a tetszésedet. Péterünk nem sokat fog mosolyogni az
újabb részekben, inkább Huizhent cseszteti. Sok mindenben igaza van, de a stílusa,
nagyon fáj a lánynak, és a többieknek is.
Siwont csak egy sorozatban láttam, az Oh, My Lady-ben. Jó régen volt! A szép mosolyára
emlékszem leginkább. Az itteni másodhegedűs is jól elvan Huizhennel. Nagyon sokat
nevetek a közös jeleneteiken. A cukorkóstolós a legutóbbi kedvencem:
Igazán élvezem Qiao jeleneteit is. Abban fiatal színésznőben van lendület:
Remélem csak jókat mond majd a szemorvos! Hogy lehet ennyi sorozat közt szemet
pihentetni?
Szép napot kívánok!
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Kedves Ica! Nagy örömmel hoztam én is az újabb részeket! Nagyon szívesen!
Yi Munak sokkal könnyebb drukkolni, mint Haoyunak. Haoyu egyelőre csak az
ál-Huizhennel kedves, és figyelmes, nem csoda, hogy Qiao kezd érzéseket táplálni
iránta, amin maga is jól meglepődik.
Jó szórakozást, kellemes hétvégét kívánok!
Qiao érdekes hajba valóját, 4,18 dollárért lehet kapni a Taobao-n. Itt vásárolták
össze a Go Princess Go kellékeit is:
Szia Rita! Köszönöm az újabb részek fordítását!
Köszönet az újabb adagért, máris vittem...mivel ideértem
Kedves Rita!
Köszönöm a 3-5 feliratokat.
Na és persze a Megát! Nagyon élvezem a sorozatot.Minden karakter szórakoztató.Mit ki nem lehet hozni a félreértésekből,elhallgatásokból,vagy éppen az elhallgattatásokból.A kedves barátnő,már többször is be szerette volna vallani,hogy kicsit változott a felállás a történetükben,de nem sikerült.Imádom a másodhegedűs fiút."Hogy legyen energiád szomorkodni"szöveggel kínálja Huizhent. Na és a cukorka tesztek.Nagyon eredeti ötlet.
Várom a következő részeket.Igazán jó szövegeket kapnak általad a szereplők a szájukba. Üdv.Nagyi
Na és persze a Megát! Nagyon élvezem a sorozatot.Minden karakter szórakoztató.Mit ki nem lehet hozni a félreértésekből,elhallgatásokból,vagy éppen az elhallgattatásokból.A kedves barátnő,már többször is be szerette volna vallani,hogy kicsit változott a felállás a történetükben,de nem sikerült.Imádom a másodhegedűs fiút."Hogy legyen energiád szomorkodni"szöveggel kínálja Huizhent. Na és a cukorka tesztek.Nagyon eredeti ötlet.
Várom a következő részeket.Igazán jó szövegeket kapnak általad a szereplők a szájukba. Üdv.Nagyi
Kedves Rita !
Megnéztem az újabb részeket és aranyos volt.
Nekem különösen Yí Mu szerepét játszó szinész mosolygásának és humorának örülök, mivel most fordítanak egy sorozatot ahol szintén szerepel benne de ott fa arcú ( az élet fájdalmát viseli.)
Már látszik a a lányok barátsága nem fogja kiállni a próbát mert ha annyit tudok a barátnőm első szerelméről ami itt nyilvánvaló akkor a megkisértést elhesegetem, de sajnos a való életben is láttam ilyen ezt nem mindenki igy godnolja. Vagyis ha barátomnak tartok valakit nem okozok neki plusz fájdalmat.
De ilyenkor jön elő belölem, de akkor..........nem lenne sorozat.
A másik hogy Haoyun helyre rakja Li Huit az meg nem is baj mert a szegény Én kategória unalmas. Igy van esélye változni mégha " haragból " teszi is először. ( az igazi segítség nem mindíg a finomkodás mert van amikor az nem segít.)
A főszerkesztő nő itt számomra sokkal jobb mint a Kor. változatban.
Összességében tetszik a sorozat, kiváncsian várom mit találtak még ki ennyi részen keresztül.
Nekem különösen Yí Mu szerepét játszó szinész mosolygásának és humorának örülök, mivel most fordítanak egy sorozatot ahol szintén szerepel benne de ott fa arcú ( az élet fájdalmát viseli.)
Már látszik a a lányok barátsága nem fogja kiállni a próbát mert ha annyit tudok a barátnőm első szerelméről ami itt nyilvánvaló akkor a megkisértést elhesegetem, de sajnos a való életben is láttam ilyen ezt nem mindenki igy godnolja. Vagyis ha barátomnak tartok valakit nem okozok neki plusz fájdalmat.
A másik hogy Haoyun helyre rakja Li Huit az meg nem is baj mert a szegény Én kategória unalmas. Igy van esélye változni mégha " haragból " teszi is először. ( az igazi segítség nem mindíg a finomkodás mert van amikor az nem segít.)
Összességében tetszik a sorozat, kiváncsian várom mit találtak még ki ennyi részen keresztül.
Nagyon tetszett az újabb 3-as csomag...majdnem néztem is tovább . Édesek a másodhegedűssel.! eddig minden olyan mint a koreaiban....a monológokat nagyon bírom...nem is csodálom, hogy megcsinálták a saját verziójukat...imádnivalóak a különleges főszerkesztővel ..egyetemben...
Hú de várom mikor rájön az igazságra... ...Nem lesz könnyű a helyzeti előnyt lefaragni... ...
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Hú de várom mikor rájön az igazságra... ...Nem lesz könnyű a helyzeti előnyt lefaragni... ...
Kellemes hétvégét mindenkinek!
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az újabb részek fordítását!
Szia Marika! Nagyon szívesen!
Kellemes hétvégét!
Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked az új hármas csomag feliratot.
Marcsi
Nagyon szépen köszönöm neked az új hármas csomag feliratot.
Marcsi
Magdimama írta:Kedves Rita!
Kedves Nagyi! A megát is és a feliratot is nagyon szívesen! Úgy örülök, hogy élvezed
a sorozatot! Ennek így is kell maradnia! Ebben a három részben jöttem rá, hogy az
az egész szerkesztőségnek szerepe lesz a történetben. Tetszik az a "mellékvágány" is,
amikor az egyik kolléganő meghallotta, hogy a szerkesztőségben dolgozik az elnök fia,
és azonnal eldöntötte, hogy az az ő jövendőbelije lesz. Már csak azt kell kiderítenie,
hogy ki az a három férfi kolléga közül. Biztosan lesznek itt is humoros jelenetek.
Ahogy írtam, igazán jókat nevetgélek Yi Mu és Huizhen jelenetein. Az ilyen bolondozós,
civódós helyzetekben érzem leginkább elememben magam. Ilyenkor nagyon könnyen
jönnek az ujjaimra a jó szövegek. Köszönöm, hogy észrevetted, és megdicsérted!
Kellemes hétvégét!
Arra is kíváncsi leszek, hogy mi fog kisülni Qiao és a mostohaanyja konfliktusából:
virag1 írta:Kedves Rita !
Kedves Virág!
Minden jó vélemény muzsika a lelkemnek! Eddig én is nagyon meg vagyok elégedve! A színészekkel
semmi gond, a történet is tetszik, és még ha klisésnek is tartottam az elején, azt elfelejtettem
hozzátenni, hogy csúnya lányból-szép lány klisét még soha nem láttam, legalább ez új terület lesz
számomra.
Huizhen csúnyasága nem zavar, mert nem igazán látom annak, viszont a tehetetlensége, nyafogása
igen. Egyetértek, valakinek meg kell mondania neki, hogy változtatnia kell, és a harag néha jó
tanácsadó is tud lenni.
Qiao beleszeret Haoyuba, azt sejtem, és azt is, hogy csorbát fog szenvedni a barátságuk emiatt.
A csirája már felbukkant a hazugságnak, vagy még csak az igazság elhallgatásának, de ebből lesznek
még bajok. Azért azt nagyon szeretném, ha nem lenne vérre menő harc köztük, illetve, ha barátokból
nem válnának ellenségekké. Majd meglátjuk!
A főszerkesztőnő ruháit, kiegészítőit mindig kifotózom. Szeretek mindent szemrevételezni rajta,
bár az ő stílusa nem egyezik az enyémmel, de szeretem az extravaganciát... másnál: