My Girlfriend’s Boyfriend /A barátnőm barátja 1.-2. évad (online is nézhető)
Re: My Girlfriend’s Boyfriend /A barátnőm barátja
Szia Rita!
Gratulálok és vittem a lemaradtakkal együtt a végét is. Bármennyire igyekszem, nem birtam még elkezdeni, de fogok jönni... egyszercsak.
Köszönöm!
Gratulálok és vittem a lemaradtakkal együtt a végét is. Bármennyire igyekszem, nem birtam még elkezdeni, de fogok jönni... egyszercsak.
Köszönöm!
Köszönöm szépen.
Nagyon szépen köszönöm az utolsó rész és az összes többi feliratot mégegyszer is
Szia Rita!
Köszönöm szépen az utolsó részt is.
Jó éjszakát
Köszönöm szépen az utolsó részt is.
Jó éjszakát
Kedves Nagyi, Ági, Éva, Novcsi és Cicus!
Nagyon szívesen az utolsó részt és a teljes sorozat fordítását is! Köszönöm,
hogy velem tartottatok! Találkozunk a második évadnál!
Nagyon szívesen az utolsó részt és a teljes sorozat fordítását is! Köszönöm,
hogy velem tartottatok! Találkozunk a második évadnál!
- csabamama2
Szervusz Rita!
Nagyon szépen köszönöm a My Girlfriend's..... feliratait és a munkádat. Szeretettel: Ildikó
Nagyon szépen köszönöm a My Girlfriend's..... feliratait és a munkádat. Szeretettel: Ildikó
-
Kedves Rita ! Köszönöm ennek a mulatságos kis vigjátéknak a fordítását !
Kedves Ildikó és Zsuzsi!
Mindkettőtöknek nagyon szívesen a fordítást!
Mindkettőtöknek nagyon szívesen a fordítást!
Szia Rita! Kicsit későbben írok, befejeztem az első 16 részt és várom a folytatást. Köszönöm a fordításodat.
Szia Gabi! Neked is nagyon szívesen! Még soha nem örültem ennyire hsz.-nak!
Örülök, hogy várod a második évadot!!! Ma este bele is kezdek!
Örülök, hogy várod a második évadot!!! Ma este bele is kezdek!
Szia Rita!
Első benyomás: Majd megfulladtam, ahogy a defibrillátorhoz értem. Ugyanis totál leamortizálódva hazaérek az óráról, kieszem a hűtőt, hátha találok valami különlegeset, a végén még majszolnám a megpucolt körtét ellentétbe a nézeteimmel, hogy este nem eszünk gyümölcsöt...
Nekiülök az első résznek, és majdnem félrement a falat, ahogy küzdött a srácért.
Jajj, jól indul! Ez kell most nekem.
Na megyek is és folytatom.
Első benyomás: Majd megfulladtam, ahogy a defibrillátorhoz értem. Ugyanis totál leamortizálódva hazaérek az óráról, kieszem a hűtőt, hátha találok valami különlegeset, a végén még majszolnám a megpucolt körtét ellentétbe a nézeteimmel, hogy este nem eszünk gyümölcsöt...
Nekiülök az első résznek, és majdnem félrement a falat, ahogy küzdött a srácért.
Jajj, jól indul! Ez kell most nekem.
Na megyek is és folytatom.
Re: My Girlfriend’s Boyfriend /A barátnőm barátja 1.-2. évad (2/16)
Rita! Köszönöm a második évad első két részét.
Szia Ági! De örülök, hogy tetszik! Gondoltam, hogy így lesz! Különben ez pontosan olyan
alkalmakra való, ha az ember agyilag le van strapálva, és csak arra van ereje, hogy nézze
a képernyőt, és vigyázzon, hogy nevetés közben félre ne menjen a falat.
A ma kitett második évad első és második részén nem nevettem hangosan, kezdtem is
aggódni. Aztán az előbb belekezdtem a harmadik részbe, és megnyugodtam. Jókat nyerítek
rajta.
Jó szórakozást a többi epizódhoz is! Kellemes hétvégét!
alkalmakra való, ha az ember agyilag le van strapálva, és csak arra van ereje, hogy nézze
a képernyőt, és vigyázzon, hogy nevetés közben félre ne menjen a falat.
A ma kitett második évad első és második részén nem nevettem hangosan, kezdtem is
aggódni. Aztán az előbb belekezdtem a harmadik részbe, és megnyugodtam. Jókat nyerítek
rajta.
Jó szórakozást a többi epizódhoz is! Kellemes hétvégét!
Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm a második évad első két részét.
Nagyon szívesen, Gabi!
Kedes Rita !
Belenéztem de nem fogott meg ez a fajta humor, de majd lehet hogy egyszer........................majd.
Köszi azért.
Belenéztem de nem fogott meg ez a fajta humor, de majd lehet hogy egyszer........................majd.
Köszi azért.
-
Kedves Rita!
Köszönöm szépen az első évad fordítását! Tökéletes volt a múlt hetem kiheverésére. Illetve köszönöm szépen, hogy a 2.évadot is elkezdted lefordítani! Összegyűjtögetem és a végén nézem meg. Addig is nagyon köszönöm és jó mulatást kívánok neked is hozzá!
Köszönettel: Ildikó
Köszönöm szépen az első évad fordítását! Tökéletes volt a múlt hetem kiheverésére. Illetve köszönöm szépen, hogy a 2.évadot is elkezdted lefordítani! Összegyűjtögetem és a végén nézem meg. Addig is nagyon köszönöm és jó mulatást kívánok neked is hozzá!
virag1 írta:Kedes Rita !
Köszi azért.
Kedves Virág! Semmi gond! Valóban nem mindenkinek tetszik, és ami nem megy,
nem szabad erőltetni. Remélem a másik sorozatnál találkozunk majd!
Szép hetet kívánok!
Tetszik az emeletes házak hagyományosnak tűnő tetője:
szvakneildi írta:Kedves Rita!
Kedves Ildikó! Boldog vagyok, hogy kellemes gondűzésben részesített a Barátnőm barátja!
Erre való, erre készítették! Örülök nagyon, hogy neked is bejött!
Szívesen a második évadot is!
Mint már említettem a sori színei lenyűgöznek. Még a Milói Vénusz is hihetetlen kék:
Re: My Girlfriend’s Boyfriend /A barátnőm barátja 1.-2. évad (3/16)
Jó szórakozást kívánok a 3. részhez!
Végre kiderül, hogy milyen volt Eve a negyedik gazdájánál. Már láttuk gengszternőként,
szégyentelen nőként, és Madonnaként, most pedig....
És a fekete ruhás kilétére is fény derül:
Végre kiderül, hogy milyen volt Eve a negyedik gazdájánál. Már láttuk gengszternőként,
szégyentelen nőként, és Madonnaként, most pedig....
És a fekete ruhás kilétére is fény derül:
Kedves Rita! Köszönöm,hogy már a 2. évadból is lefordítottál 3 részt.
Nagyon kell a folytatás.Parádés megoldásokat látunk,szinte semmi témából.Ennyi újszerű ötlet ,ennyi jópofa gagyiság.Kell ez nagyon is.Bevallom,néha inkább fogósabb témát néznék,de amikor folytatom ,nem lehet abbahagyni.Mint most .Már töltöm is a következő videókat.Nem fér a fejembe,hogy lehetnek ennyire jó színészeik ezeknek a kínaiaknak.Bármelyik témában remekelnek.Történelmi,mai,gagyi,stb. Eszembe jutott,hogy egyszer néztem egy kínai sorozatot a színházi előadók őskorából.Meg fogom valahogy keresni.Az első színpadi énekesről szólt a történet,aki férfi volt és akkor természetesen női hangon énekelt. Jaj! Meg kell valahogy találnom.Ez egy életrajzi történet volt.Akkor nem igazán értékeltem,dehogy nem,csak azóta már jobban tudnám. Kicsit eltértem a mostani témától,de a Te honkongid is "annó" nagyon jó volt,szoktatónak ,talán a nyelvezet miatt is.
Üdvözlettel,Nagyi
Nagyon kell a folytatás.Parádés megoldásokat látunk,szinte semmi témából.Ennyi újszerű ötlet ,ennyi jópofa gagyiság.Kell ez nagyon is.Bevallom,néha inkább fogósabb témát néznék,de amikor folytatom ,nem lehet abbahagyni.Mint most .Már töltöm is a következő videókat.Nem fér a fejembe,hogy lehetnek ennyire jó színészeik ezeknek a kínaiaknak.Bármelyik témában remekelnek.Történelmi,mai,gagyi,stb. Eszembe jutott,hogy egyszer néztem egy kínai sorozatot a színházi előadók őskorából.Meg fogom valahogy keresni.Az első színpadi énekesről szólt a történet,aki férfi volt és akkor természetesen női hangon énekelt. Jaj! Meg kell valahogy találnom.Ez egy életrajzi történet volt.Akkor nem igazán értékeltem,dehogy nem,csak azóta már jobban tudnám. Kicsit eltértem a mostani témától,de a Te honkongid is "annó" nagyon jó volt,szoktatónak ,talán a nyelvezet miatt is.
Üdvözlettel,Nagyi
Rita! Köszi a 3. részt. Sejtésünk beigazolódott, hogy kit rejt a darth vader jelmez. Hiába minden igyekezet Eva személyiségének a helyrehozatalára, főhősünk ritka szerencsétlen alak, mindig mindent elront. A mostanival sincs megelégedve, valami bibi mindig van.
Második nekifutásra ennyi sikerült. Mostanában nagyon sokszor kimarad a net, most is ez történt és elszállt a megírt hozzászólásom.
Második nekifutásra ennyi sikerült. Mostanában nagyon sokszor kimarad a net, most is ez történt és elszállt a megírt hozzászólásom.
Kedves Nagyi! Igazad van, lassan én is vágyom már valami fogósabbra, de most még olyan jól
szórakozom ezen a lüke sorozaton. Ha ilyet kellene néznem állandóan nyilván túl sok lenne, de
drámaibb sorozatok után nagyon jól esik kikapcsolódásnak.
Nagyon jólesik olvasnom, hogy te is jól elvagy ezzel a kis bugyutasággal. Most érzem csak igazán,
amiről időnként szoktam írni, hogy az érdeklődés, és a visszajelzések mennyire fontosak. Hiába
kedvelem ezt a sorit, nincs bennem negyed annyi lendület sem, amikor egy-egy rész fordításához
kezdek, mint mondjuk a My Sunshine-nál.
A kínaiaknál nem nehéz tehetséget találni. Annyian vannak, mint az oroszok... azaz a kínaiak!
Nemsokára kezdem a Memory Lostot! Esténként megnézek belőle fél-egy részt, mikor hogy sikerül,
eddig nagyon tetszik! Remélem, többen összegyűlünk majd a megszokott csapatból!
Nagyon szívesen a második évad fordítását is!
Szép hetet kívánok!
Ilyen, amikor két jövőből jött egyén összevész:
szórakozom ezen a lüke sorozaton. Ha ilyet kellene néznem állandóan nyilván túl sok lenne, de
drámaibb sorozatok után nagyon jól esik kikapcsolódásnak.
Nagyon jólesik olvasnom, hogy te is jól elvagy ezzel a kis bugyutasággal. Most érzem csak igazán,
amiről időnként szoktam írni, hogy az érdeklődés, és a visszajelzések mennyire fontosak. Hiába
kedvelem ezt a sorit, nincs bennem negyed annyi lendület sem, amikor egy-egy rész fordításához
kezdek, mint mondjuk a My Sunshine-nál.
A kínaiaknál nem nehéz tehetséget találni. Annyian vannak, mint az oroszok... azaz a kínaiak!
Nemsokára kezdem a Memory Lostot! Esténként megnézek belőle fél-egy részt, mikor hogy sikerül,
eddig nagyon tetszik! Remélem, többen összegyűlünk majd a megszokott csapatból!
Nagyon szívesen a második évad fordítását is!
Szép hetet kívánok!
Ilyen, amikor két jövőből jött egyén összevész:
Szia Gabi! Azon nevetgélek itt magamban, hogy Ah-Zhai, aki korábban mit meg nem adott
volna egy olyan Eve-ért, aki szerelemmel ragaszkodik hozzá, rosszul van a túlfűtött Eve-től,
és teljes figyelmével Adam felé fordul. Persze ez Adamnek nagyon tetszik. Hogy mi fog még
itt történni? Már nincs több variációja Eve-nek, ha visszaállítják az eredetire, utána vajon
mi lesz a téma? A fordítással haladok, nem kukucskáltam még egyszer sem, de most kedvem
lenne.
Sajnállak a net kimaradozása miatt! Át tudom érezni a bosszúságodat.
Nagyon szívesen a fordítást! Szép hetet kívánok!
volna egy olyan Eve-ért, aki szerelemmel ragaszkodik hozzá, rosszul van a túlfűtött Eve-től,
és teljes figyelmével Adam felé fordul. Persze ez Adamnek nagyon tetszik. Hogy mi fog még
itt történni? Már nincs több variációja Eve-nek, ha visszaállítják az eredetire, utána vajon
mi lesz a téma? A fordítással haladok, nem kukucskáltam még egyszer sem, de most kedvem
lenne.
Sajnállak a net kimaradozása miatt! Át tudom érezni a bosszúságodat.
Nagyon szívesen a fordítást! Szép hetet kívánok!
Drága Rita!
Köszönöm szépen az újabb részek fordítását Engem most az tesz boldoggá,hogy
ennek a sorozatnak a fordítása el tudja veled feledtetni a napi bosszúságokat és
megnevettet,mert ettől nincs semmi fontosabb ebben a rohanó és nagyon bolond
világban.
Gyönyörű napot ma is
Köszönöm szépen az újabb részek fordítását Engem most az tesz boldoggá,hogy
ennek a sorozatnak a fordítása el tudja veled feledtetni a napi bosszúságokat és
megnevettet,mert ettől nincs semmi fontosabb ebben a rohanó és nagyon bolond
világban.
Gyönyörű napot ma is
Szia Cicus! Nagyon aranyos vagy! Ez valóban így van, ahogy írod. Mire a végére érek,
újból egy keményebb sorozatra fogok vágyni.
Lassan, de biztosan haladok a Memory Losttal (7. részt fogom ma este befejezni).
Már ennyiből is látszik, hogy izgalmas sorozat, nagyszerű szereplőkkel.
újból egy keményebb sorozatra fogok vágyni.
Lassan, de biztosan haladok a Memory Losttal (7. részt fogom ma este befejezni).
Már ennyiből is látszik, hogy izgalmas sorozat, nagyszerű szereplőkkel.