Fall in Love (online is nézhető)
Re: Fall in Love (online is nézhető) (6/36)
Szia Gyöngyi!
Nagyon szívesen a fordítást! Biztos vagyok benne, hogy te is nagyon fogod kedvelni!
Részről-részre spanolják az idegeinket és az érzelmeinket. Imádom az ilyen sorikat!
BÚÉK!
Nagyon szívesen a fordítást! Biztos vagyok benne, hogy te is nagyon fogod kedvelni!
Részről-részre spanolják az idegeinket és az érzelmeinket. Imádom az ilyen sorikat!
BÚÉK!
Re: Fall in Love (online is nézhető) (8/36)
Jó szórakozást kívánok a 7.-8. részekhez!
Egy újabb estély, újabb izgalmakkal:
Egy újabb estély, újabb izgalmakkal:
Látom időben érkeztem Nagyon köszönöm az újabb két részt
és már nézem is
és már nézem is
- AmyRebecca
Sziasztok!
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
Rita! nagyon szépen köszönöm a sorozatot vártam nagyon!
?Mindenkinek megvan a maga érdeke az est kapcsán. Ha jól sejtem megjöttek a japán merénylők! Mi lesz még itt.
A két nővér a két testvér és a húg és a egyenlőre még reménytelen hódoló sem semmi szövegeket dobnak le!
Remélem most majd nem kerül szóba mégsem a Tan seregének leépítése..
Mindenesetre érezni a puskaporszagot a 7. részben.
A két nővér a két testvér és a húg és a egyenlőre még reménytelen hódoló sem semmi szövegeket dobnak le!
cicus írta:Látom időben érkeztem Nagyon köszönöm az újabb két részt
és már nézem is
Nagyon szívesen, Cicus! Jó szórakozást kívánok!
AmyRebecca írta:Sziasztok!
Szia AmyRebecca!
Neked is nagyon szívesen a fordítást! BÚÉK!
Kata58 írta:?Mindenkinek megvan a maga érdeke az est kapcsán. Ha jól sejtem megjöttek a japán merénylők! Mi lesz még itt.
Kata! Most nem találtad el, mi fog történni, de nem baj, annál nagyobb lesz a meglepetés
a 8. rész nézése közben.
Ma igen, ezzel megint igazad lett.. de a déliek nem paktáltak le a japánokkal? Csak megtévesztettek?
Mindenesetre igencsak izgalmas volt a 8. rész, egész az utolsó pillanatig. A két barát még bizalmatlan..de milyen kicsi dolognak
látszó mint a kantoni pénz.. -en múlott, hogy Tanon elmúlt a gyanú! Huh!
Mindenesetre igencsak izgalmas volt a 8. rész, egész az utolsó pillanatig. A két barát még bizalmatlan..de milyen kicsi dolognak
látszó mint a kantoni pénz.. -en múlott, hogy Tanon elmúlt a gyanú! Huh!
Köszönöm, köszönöm!!
Kata, rövidítve leírom, amit a Wikipédián olvastam erről a korszakról, amiben a sori játszódik. Ebben az időszakban
Kína gyakorlatilag szétesett egy sor csaknem független hadúr által vezetett területre. Ilyen hadúr a történetben a
három fiatal marsall apja, és ilyen volt a Kormányzó apja is, amíg meg nem halt. Ezek hol szövetkeztek, hol meg
háborúztak egymással. Területszerzés volt a célja a háborúskodásaiknak. A gazdagok pénzelték a hadurakat, cserébe
megvédték őket.
A Forradalmi Hadseregnek a célja a hadurak kiskirályságának megszüntetése, és az ország újra egyesítése volt.
A soriban öt tartomány hadura (katonai kormányzó) épp a Forradalmi Hadsereg ellen akar koalícióra lépni. A Forradalmi
Hadsereget egy kínai párt, a Kuomintang hozta létre szovjet segítséggel. Eredeti neve Nemzeti Forradalmi Hadsereg,
de muszáj vagyok rövidíteni, mert nem fér bele a feliratba. Néha annyira rövid szavakkal beszélnek, hogy olyankor csak
"déliek"-et írok.
A japánok és az angolok ezt a zűrzavaros időszakot kihasználva gyakran beavatkoztak Kína belügyeibe.
Így már érthetőbb egy kicsit, hogy mi, miért történik. A fordítás miatt muszáj voltam utánanézni, hogy nehogy
nagy butaságokat fordítsak.
Kína gyakorlatilag szétesett egy sor csaknem független hadúr által vezetett területre. Ilyen hadúr a történetben a
három fiatal marsall apja, és ilyen volt a Kormányzó apja is, amíg meg nem halt. Ezek hol szövetkeztek, hol meg
háborúztak egymással. Területszerzés volt a célja a háborúskodásaiknak. A gazdagok pénzelték a hadurakat, cserébe
megvédték őket.
A Forradalmi Hadseregnek a célja a hadurak kiskirályságának megszüntetése, és az ország újra egyesítése volt.
A soriban öt tartomány hadura (katonai kormányzó) épp a Forradalmi Hadsereg ellen akar koalícióra lépni. A Forradalmi
Hadsereget egy kínai párt, a Kuomintang hozta létre szovjet segítséggel. Eredeti neve Nemzeti Forradalmi Hadsereg,
de muszáj vagyok rövidíteni, mert nem fér bele a feliratba. Néha annyira rövid szavakkal beszélnek, hogy olyankor csak
"déliek"-et írok.
A japánok és az angolok ezt a zűrzavaros időszakot kihasználva gyakran beavatkoztak Kína belügyeibe.
Így már érthetőbb egy kicsit, hogy mi, miért történik. A fordítás miatt muszáj voltam utánanézni, hogy nehogy
nagy butaságokat fordítsak.
a 7.-ért!
Xuan Lin boldognak tűnt, amikor megtudta, hogy az amulett neki készült. Nagyon kíváncsi leszek, hogyan alakul az összejövetel. Hogy valóban sikerül-e Guan Gyao terve.
Úgy veszem észre, hogy Xuan Lin másnak is tetszik.
Wan Qing igen jól kontrázott, amikor Xuan Lin fikázta a ruháját .
Xuan Lin boldognak tűnt, amikor megtudta, hogy az amulett neki készült. Nagyon kíváncsi leszek, hogyan alakul az összejövetel. Hogy valóban sikerül-e Guan Gyao terve.
Nagyon jó volt ez a két rész is annyira cuki volt Tan,ahogy le-fel járkált Guangyao
irodája előtt,már nagyon kilóg a lóláb,hogy odavan a lányért.Izgalmas volt és az is kiderült
mennyire megbízható Guangyao,azt hiszem,hogy ez kölcsönös lesz,mert mind a ketten igaz
emberek a probléma csak az,hogy Wanqingba szerelmesek.köszönöm,hogy írtál a korszakról,
így tisztább a kép.Hát kemény időszak volt ez is,bár ha belegondolunk az egész történelem
az és nem csak Kínában.Nagyon szimpatikus nekem a kormányzó adjutánsa is.
irodája előtt,már nagyon kilóg a lóláb,hogy odavan a lányért.Izgalmas volt és az is kiderült
mennyire megbízható Guangyao,azt hiszem,hogy ez kölcsönös lesz,mert mind a ketten igaz
emberek a probléma csak az,hogy Wanqingba szerelmesek.köszönöm,hogy írtál a korszakról,
így tisztább a kép.Hát kemény időszak volt ez is,bár ha belegondolunk az egész történelem
Köszönöm szépen a 8.-at is!
Micsoda akció, micsoda mentés és micsoda headshot.
Hogyan fognak revansot venni a merényletért?
Mind a két fiú olyan szerelmes, mint az ágyú.
Imádom, ahogy Xuan Lin évődik Wan Qing-el.
Több ehhez hasonló sori is készülhetne.
Nagyon jó a korszak, a szereposztás és a történet. Legalábbis nekem tetszik!
Nagyon köszönöm a fordítást!!!
Nem gondoltam volna hogy egy ilyen korszakban játszódó sorozatot szeretni fogok, de felülmúlta az elvárásaimat. Nagyon tetszik a sorozat Vicces, romantikus, kellően komoly hangvételű és sok sok jóképű pasi. Mi kell még?
Nem gondoltam volna hogy egy ilyen korszakban játszódó sorozatot szeretni fogok, de felülmúlta az elvárásaimat. Nagyon tetszik a sorozat Vicces, romantikus, kellően komoly hangvételű és sok sok jóképű pasi. Mi kell még?
Hesu írta::littlehearth: a 7.-ért!
Köszönöm szépen a 8.-at is!
Nagyon szívesen, Hesu!
Én is jót nevettem a hálóingezésen. Xuanlin úgy viselkedett, mint egy szerelmes óvodás,
aki állandóan húzogatja a szerelme haját.
Én is úgy gondolom, hogy a színésznő se csak testvéri érzelmeket táplál XL iránt.
A merénylettel sok dolguk van még, hiszen ki kell deríteni, ki az értelmi szerző. Szerintem
érnek még meglepetések minket.
Su marsall kezd egyre unszimpatikusabbá válni, a minden alapot nélkülöző vádaskodásaival.
f.ági írta:Köszönöm, köszönöm!!
Szívesen! Szívesen!
cicus írta:Nagyon jó volt ez a két rész is annyira cuki volt Tan,ahogy le-fel járkált Guangyao
Cicus, neked is nagyon szívesen!
Hát az biztos, hogy könnyebb lenne a dolgunk, ha az egyik szerelmes fiú rosszabb ember lenne, mint
a másik, de így... Vérezni fog a szívünk, már látom, főleg, hogy nincs még egy rendes lány a közelben,
akivel vigasztalódni lehetne.
Nagyon sokat nőtt a szememben GY, hogy a barátai nyomása ellenére is ragaszkodott az igazsághoz.
Bár azt már korábban is lehetett látni, hogy az apja által rábízott feladat ellenére, nem az a célja,
hogy ártson XL-nek, egyszerűen nem olyan ember.
Én is nagyon szeretem Tan Sit!
Mincs írta:Nagyon köszönöm a fordítást!!!
Nagyon szívesen! Sokan nem szeretik a századelőn játszódó történeteket, és nem is tesznek vele
próbát, ezért örülök nagyon annak, amit írtál. Én Agatha Christie regényei által ismertem meg
igazán ezt a korszakot, és örökre a kedvencemmé vált. Sajnos ez a kor a háborúk kora is volt, és
ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ebből a sorozatból se maradhatott ki. Majd nem nézünk
oda.
Boldog vagyok, hogy te is velünk tartsz!
Húgica-Matrica miért akar Pekingben tanulni? Szegény hogy pórul járt, pedig milyen boldogan
vitette magát A Peijel. Az a fiú tényleg faarcú.
Bírom nagyon a pillanatképeket is! Nagyon tetszett, ahogy egy kicsit a helyére tetted a korszakot is, igazán kiemelhetnéd az elejére, az ismertető alá, mint korszak ismertetőt!
Nagyon szeretem én is ezt a korszakot!
Izgatottan várom a folytatást! Mindenkinek nagyon szép napot az év első hétköznapjával!
Nagyon szeretem én is ezt a korszakot!
Izgatottan várom a folytatást! Mindenkinek nagyon szép napot az év első hétköznapjával!
Igazad van, Kata, be is tettem az ismertető alá.
Köszi az ötletet!
Köszi az ötletet!
Szia Rita!
A Pei és Hu marsall olyanok, mint Stan és Pan, csak nem alakra. Totál kiegészitik egymást.
Mennyi heg van szegény Xuan Li testén.
Kiváncsi leszek min agyal, hogy húzza még az időt a katonái miatt.
Amikor először néztem Tőled ebből a korszakból játszódó történetet nem gondoltam volna, hogy ennyire rákapok.
Nemrég fejeztem be mástól is egyet, és megerősitett abban, hogy a háború ne rettentsen el senkit a nézésétől.
Úgy gondolom ezzel nem ét véget a merényletkisérlet, mert a kiagyaló még nincs meg...
A Pei és Hu marsall olyanok, mint Stan és Pan, csak nem alakra. Totál kiegészitik egymást.
Mennyi heg van szegény Xuan Li testén.
Kiváncsi leszek min agyal, hogy húzza még az időt a katonái miatt.
Amikor először néztem Tőled ebből a korszakból játszódó történetet nem gondoltam volna, hogy ennyire rákapok.
Nemrég fejeztem be mástól is egyet, és megerősitett abban, hogy a háború ne rettentsen el senkit a nézésétől.
Úgy gondolom ezzel nem ét véget a merényletkisérlet, mert a kiagyaló még nincs meg...
De még mennyire Ági de még mennyire, közben meg persze más oldalról meg a lány felé vannak merényletek, úgyhogy a két fiú ha akar sem tudna semleges maradni, mert mindketten meg akarják védeni, a másik oldalról meg egymást, hiszen
nyilvánvaló hogy mindkét fiú is majd útban lesz, főleg az apának nem fog tetszeni hogy a két marsall így összebarátkozott, és tisztelik egymást, így kétséges lesz a csapat felszámolása!
Pedig szerintem pont azok a fiúk fognak nagy tetteket véghez vinni szerintem már pont a ragaszkodás okán!
Nos igen azok a sérülések is, nem piskóták, biztosan megtudjuk majd majd mindnek a történetét is.!
nyilvánvaló hogy mindkét fiú is majd útban lesz, főleg az apának nem fog tetszeni hogy a két marsall így összebarátkozott, és tisztelik egymást, így kétséges lesz a csapat felszámolása!
Pedig szerintem pont azok a fiúk fognak nagy tetteket véghez vinni szerintem már pont a ragaszkodás okán!
Nos igen azok a sérülések is, nem piskóták, biztosan megtudjuk majd majd mindnek a történetét is.!
Szuper Köszönöm !!!! Megyek most már letölteni.
- szilagyongyi
Sziasztok!
Ritám köszönöm ennek a gyönyörű, izgalmas, és cuki sorozat a hetedik és nyolcadik részeit is.
Ritám köszönöm ennek a gyönyörű, izgalmas, és cuki sorozat a hetedik és nyolcadik részeit is.
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
(G.B. Stern)