Rita írta:Jó szórakozást kívánok az utolsó, 40. részhez!
Köszönöm Nektek, akik végig kitartottatok, és együtt haladtatok a fordítással! Sokat számít
a jelenlétetek! Hálás vagyok a sok-sok hozzászólásért, véleménynyilvánításért, gifért, képért!
Nem mondom, hogy ez a legkedvesebb sorozatom, de nem is a legrosszabb. Sokat nevettem,
jól szórakoztam a 40. rész fordítása során. De ez sem volt elég ahhoz, hogy meghozza a kedvem
a kínai feldolgozások iránt.
A thai Princess Hours még fut, most csak erre a sorira fogok koncentrálni, illetve egy-két filmet
le szeretnék fordítani.
Sajnálom, hogy nem kezdhetek bele azonnal a My Sunshine-ba. A hazalátogató gyermekeim, és
az én angliai utam miatt nem tudnám folyamatosan csinálni. Márpedig az egy olyan sorozat,
hogy nem lehet letenni, folyamatosan nézni kell... muszáj... ezért augusztusra marad.
Kedves Rita!
Egyszerre vittem az utolso negy epizodot es vegere is ertem.Nagyon koszonom a munkadat es a gyorsasagodat is.
Nalunk majdnem 2 hetig hoseg volt,teljesen kikeszultem,pedig nem is panelben lakok,mint Mo-on.Most jo az ido,bar az sem szuper szamomra,hogy hirtelen lett 15 fokkal kevesebb,de igy a szivem nics leterhelve legalabb.
Lehet ugy erzed elment a kedved a kinai sorozatoktol,de nekem tetszett;elegedett vagyok vele.Igaz,neha LH-t szivesen megbuboltam volna,vegul "megjuhaszodott" BH iranyaba.Szerencseje,hogy BH kitartott mellette,neha ugy ereztem furcsan szereti ,(meg a csokot is ki kellett a fiunak konyorognie)ezert mondom,hogy szerencseje volt.
Osszessegeben tetszett,megegyszer koszonom Neked.
Mostmar pihend ki magadat,szunido van.