Sziasztok! Köszönöm újra az eddig elkészült feliratokat! Végigolvastam a fórumot, mielőtt válaszolnék én is! Tegnap annyira belemerültem a sorozatba, hogy meg sem álltam a végéig.../hiába ez a gyengeségem, hagyom magam sodortatni az eseményekkel...nem igen találtam meg, hogy hol álljak meg/ Mentségemre legyen volt előző napi ebédmaradék, ami kettőnknek pont elég lett.
Most, hogy már vagy 4.szer láttam az utolsó előtti adagot, is alig van kisebb hatása. Csak WT: magára találása és és ZM beszélgetése hozott enyhülést!

bár elég fájdalmasra sikeredett a felismerés/ ahogy a kórházi jelenet is mutatja.!
A barátnő tanácsáért most az egyszer nagyon haragudtam....úgy veszi egy abortusz egy fogtömés?! Jó hogy a nagy bajok közepette is WT erre nem volt hajlandó!

Elvégre ő tudta ki a baba apja, és még abban az elkeseredett állapotban is szerintem a szíve mélyén reménykedett abban, hogy egyszer csak minden jóra fordul, ha megszületik a baba!

Bár ott még kicsi volt rá az esély. ZM. önfeláldozásán csodálkoztam. Igaz azon is, hogy ennyire elhúzta a bejelentést, hogy WT a felesége...akkor talán a tesóka nem nyúlt volna ilyen aljas eszközökhöz...érdekes, hogy senkinek nem tűnik fel, hogy WT alszik a képen , nincs magánál...nem tudom mit adott a kávéba, de ezzel a babát is veszélyeztette akaratán kívűl..megérdemelte az autós kupán vágást..csak az utolsó pillanatban tért magához és jelent meg.

akkor már fordítás nélkül is nagy
kő esett le a szívemről. A titkár úr nagyon aranyos, talpraesett...és mennyire vigyáz ZM-re ...
Külön köszönet RITA, hogy most felrúgva a megszokott menetet, előbb kapjuk meg a sorozat végét is..hogy minél kevesebbet szenvedjünk, és minél többen minél gyorsabban örülhessünk a happynek mert mindenki megérdemli.