cicus írta:[i]Szia Rita! Már este megnéztem a 25.részt és ezt is nagyon szerettem
Jót nevettem
Mosheng új nevén keresztmama
de amikor láttam azt gondoltam jó ezt látni de még jobb érezni,minél
többször
Szia Cicus! Így van! Nagyon jó találmány ez a hátulról ölelés. Én is szeretem.
cicus írta:Elgondolkodtam én is azon miért szeret Ying Hui a tetőn találkozni és azt gondoltam ott nagynak
érzi magát és most meg is erősített ebben az amit Yichen mondott neki,ő tisztán látta.
Ying Hui a pénzével, a hatalmával, a befolyásával szeret nyomást gyakorolni az ellenfeleire. Valószínűleg,
amíg nem volt milliárdos, őt is ezzel lehetett lenyűgözni. Nagyon szeretem azt a mondást, hogy mindenki
magából indul ki. YH is azt hiszi, hogy mindenki olyan, mint ő. A tetőn állva talán már egy istenhez közeli
lénynek képzeli magát.
cicus írta:Az is tetszett,amikor azt mondta nézegesse csak a házassági anyakönyvi kivonatot,rágódjon a múlton.Igazából
kimondta Ying is az igazat,amikor Mosheng visszavitte a csokrot és a végén azt mondta,nagyon megváltoztál,
erre ő,hogy talán ez vagyok én,és ez az,mert az igazi természetünk akkor látszik,amikor helyzet van és arra
reagálunk.
Ezt pedig hiába szépítgetjük azzal,hogy hát én szerelmes vagyok és nem akarom elveszíteni és hasonló elmés
kitalációkkal,mert lehet másképpen is,hiszen látunk rá rengeteg példát,ha nyitottak vagyunk,tisztán látunk.
Ott fönt a tetőn Yichen hirtelen lépéshátrányba került, mert rájött, hogy igaza van YH-nak, Mosheng nem
tanúskodna ellene. Más módon kell hát kicsikarni a válást tőle, mert hát mégis csak ez lenne a végső cél.
Jól tette Yichen, hogy nem hagyta, hogy YH örüljön a pillanatnyi győzelmének. Telitalálat volt az a mondata
a házassági anyakönyvi kivonattal! Érzékeltette vele, hogy Moshenggel a saját boldogságukat tartják a
legfontosabbnak, nem azt, hogy ki, kivel, mikor házasodott, és milyen papírja van róla.
Nagyon szívesen a fordítást! Jó éjszakát! Csodaszép ez a balatoni fotó! Ha jól emlékszem, mintha már kitetted volna egyszer.