Kata58 írta:Egyre több titokra is fény derül M. anyja hát nem is tudom hogy lehet finoman kifejezni...mint egy jégcsap tüskékkel.
Haha! Jéghideg és szúrós - ettől nem is kell jobb!
Kata58 írta:remélem végül mégiscsak kiderül majd az apja ártatlansága, sőt, van egy olyan érzetem hogy Y-ért tette.

. Majd kiderül igazam van e...mert emlékszem az első résznél "mintha azt mondta volna hogy menjen a lányával Amerikába..." amit Y persze nem fogadott el.!
Mosheng apja ártatlan, az biztos, de még előttem sem állt össze rendesen a kép. Majd amikor ideérek
a fordításban, és jól megrágom, meg elgondolkodom rajta, hogy ki, mit, miért mondott, és tett úgy, ahogy
talán megvilágosodom. Ez mindig így van, ha nem egyértelmű valami. Sajnos ezeknél a kritikus részeknél
a legrosszabb az angol fordítás.
Mosheng apja nem tudta, hogy ki Yichen. Ő csak egyszerűen Amerikába akarta küldeni a lányát tanulni, és
szerette volna, ha Yichen is elkíséri, mert tudta, hogy a lánya nem akar majd elválni tőle. Azt is tudta, hogy
Yichen szegény ugyan, de okos és tehetséges, ezért őt is támogatta volna Amerikában. Ahogy mondta is a
fiúnak, szép jövőt szeretett volna biztosítani a lányának, és a választottjának.
Kata58 írta:Divatmodellünk és kedvese...lassan az lesz ugyanis, egyenlőre adja a nem érdekelsz és a kioktatást...de majd...

elvégre nem eszik olyan forrón a kását.
Bírtam, hogy Yuanfeng a Xiao-val való kalandjára fogta volna, hogy nem lehet többé együtt Yimeijel, de hamar
elárulta magát, amikor rászólt Xiao-ra, hogy miért nem vesz fel valamit, a lámpák fénye tönkreteszik a bőrét.
Na, meg az álmai is... hihi!
Kata58 írta:Köszönöm Rita a meglepetést a mai résszel. és bizony nagyon várom már a 29. részt is, de csak eljutunk lassan odáig is. Holnap házimunka, de ha végeztem újra megnézem a fordításoddal.
Nagyon szívesen, Kata! Ma érkezik haza a nyaralásból az itthoni fiam és a párja, ezért ma sütök főzök,
és takarítanom is kell. Úgyhogy leghamarabb holnap délutánra várható a 27. rész felirata.
Kellemes hétvégét kívánok!Itt volt az, amikor Yichen minden gyerekkori játékára azt mondta Moshengnek, hogy Yimeié volt. Nem csak
ők, én is jókat nevettem rajtuk: