Kata58 írta:sziaszotok! akkor eső volt nálunk, hogy szinte füstölt...most kezd kicsit kivilágosodni. Végigolvastam 2 oldalt, és kinevethetsz, de pont tegnap a Good Wifevel ütöttem agyon a délutánomat...olyan nosztalgikus hangulatom volt, és olyan szuper szerepjátékok, hogy még mindig nem felejtettem el a hatását rám! Egyedül az SSSS. repült a gépemről, mert valahogy 1-szer elég is volt. Viszont a Desire meg megint feledhetetlen még mindig libabőr vagyok, ha meghallom a zenéjét akár a Youtubon is...számomra ritka kincs lett.!
Kellemes délutánt mindenkinek..Samu egy teljes fél liba húsát megette ebédre...
Szia Kata! Épp most írtam Ildikónak, hogy a SSSS-t vagy nagyon szerette valaki, vagy nézni sem bírta.
Ha ilyet olvasok egy soriról, akkor azt nekem mindig látnom kell, mert kíváncsivá tesz, hogy én melyik
kategóriába fogok tartozni. Eddig mindig az imádók közé kerültem.
Nevetni fogsz, de a Summer's Desire is pont ilyen volt. Nagyon megoszlottak a vélemények róla. Pont
előtte fordítottam le a Le Jun Kai-t, ahol első látásra szerelmes lettem Peter Ho-ba, már csak ezért is
bele kellett néznem. Már nem titok, hogy a SD is szerelem lett első látásra, és persze aa két srác közül
Peter Ho-nak drukkoltam ezerrel.
Eddig is tudtuk, hogy Samuka imádja a húst, de egy fél liba....!!!
Szép napot kívánok!