My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (26/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 18. 5:49

Kata58 írta:sziaszotok! akkor eső volt nálunk, hogy szinte füstölt...most kezd kicsit kivilágosodni. Végigolvastam 2 oldalt, és kinevethetsz, de pont tegnap a Good Wifevel ütöttem agyon a délutánomat...olyan nosztalgikus hangulatom volt, és olyan szuper szerepjátékok, hogy még mindig nem felejtettem el a hatását rám! Egyedül az SSSS. repült a gépemről, mert valahogy 1-szer elég is volt. Viszont a Desire meg megint feledhetetlen még mindig libabőr vagyok, ha meghallom a zenéjét akár a Youtubon is...számomra ritka kincs lett.!
Kellemes délutánt mindenkinek..Samu egy teljes fél liba húsát megette ebédre... :))

Szia Kata! Épp most írtam Ildikónak, hogy a SSSS-t vagy nagyon szerette valaki, vagy nézni sem bírta.
Ha ilyet olvasok egy soriról, akkor azt nekem mindig látnom kell, mert kíváncsivá tesz, hogy én melyik
kategóriába fogok tartozni. Eddig mindig az imádók közé kerültem.
Nevetni fogsz, de a Summer's Desire is pont ilyen volt. Nagyon megoszlottak a vélemények róla. Pont
előtte fordítottam le a Le Jun Kai-t, ahol első látásra szerelmes lettem Peter Ho-ba, már csak ezért is
bele kellett néznem. Már nem titok, hogy a SD is szerelem lett első látásra, és persze aa két srác közül
Peter Ho-nak drukkoltam ezerrel.

Eddig is tudtuk, hogy Samuka imádja a húst, de egy fél liba....!!!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (26/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 18. 5:53

B.Marika írta:Ezért nem néztem még meg az előző rész!!! Bíztam benned Rita! :littlehearth:

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (27/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 18. 5:57

Gabóci5 írta:Rita köszönöm a lefordított részeket. :) Már nem sokat kell várnom, és belevetem magam az élvezetekbe! :D
Itt is viharos szél van és esik az eső. :( Az internet is nagyon lassú. :(

Szia Gabi! Nagyon szívesen! Már alig várom, hogy megtudjam, mit szólsz hozzá!

Nagyon cukik az uncsik a fb-on! Hogy nőnek!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 18. 6:12

nb76 írta:Szia Rita!
Nagyon köszönöm a sorozat fordítását, a kis dalos pacsirtám anyukája szólt nekem, hogy nekünk valót fordítasz, így csatlakoztam és be is értelek benneteket. Tetszik nagyon a film, nagyon jók a szereplők és a sztori is.
Más: keresztfiam már 2 éves és 3 hónapos, amikor nálunk alszik, szertartás lett, hogy a párom ölében ülve együtt nézik az általad fordított Mása és a medve sorozatot, imádják, nem tudják megunni. A kásás rész a kedvencük, azt Zalán végig narrálja, akkorákat nevetünk rajta, annyira cuki, ahogy lelkesedik, amikor kifut a kása :D úgyhogy tolmácsolom a keresztfiam köszönetét is a fordításhoz :-bd :flower1:

Szia Brigi! Ne csak akkor gyere, ha a madárkák csicseregnek, máskor is ugorj be szétnézni!
Kár lett volna, ha lemaradsz a MS-ról!

De örülök, hogy szóba hoztad a Mását! Zalánnak egész komoly szókészlete lesz oroszból, ha
ennyire szereti. Megértem, hogy imádja nézni. Én sem tudtam kivonni magam a hatása alól,
azért is nem érdekelt, hogy szinkronosan adják a tévében. Muszáj volt lefordítanom. Nem
tudom megmondani hányszor láttam már részeket belőle. Csak úgy találomra szoktam rábökni
a videókra, és akkor nincs megállás!

Nagyon szívesen! Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 18. 6:13

novcsi6 írta:Kedves Rita! Köszöntem szépen a 27. részt

Kedves Novcsi! Nagyon szívesen!

%%- :movingflower: %%- :D %%- :movingflower: %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 18. 6:17

ajussi írta:Kedves Rita,
ilyen hideg, szomorkás vasárnapon nagy örömet szereztél az új résszel!
Köszönöm és további szép vasárnapot!
Üdv.
Györgyi

Kedves Gyöngyi! Örömmel hoztam az újabb rész feliratát!
Remélem tetszett!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 18. 6:18

Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 26-27. részek fordítását. :-bd :-h :littlehearth: Rögtön nézem is. :ymapplause:

Kedves Nagyi! Nagyon szívesen!

Kép
cicus

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (25/32)

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. szeptember 18. 16:29

Rita Írta:
Szia Cicus! Mindig, amikor egy sori végéhez közeledem, lázas keresésbe kezdek, mintha nem lenne
több fordítani való a világon. Úgy döntöttem, hogy folytatom a Lady and Liart. Annyira szép a szerelmi
szál eddig benne, hogy muszáj néznem. Most ezzel is úgy vagyok, mint a My Sunshine-nal, hogy mindig
abbahagyom, de újra és újra visszatérek hozzá. A MS-nál az angol felirat minősége tartott vissza, itt
pedig a korszak, amiben játszódik. Pedig butaság ezzel foglalkoznom, mer nekem meg pont ez a kedvenc
időszakom.

Szia Rita,én is belenézegettem a Lady and Liar-ba és látom,hogy nagyon jó sorozat,
mint a legtöbb kínai amibe már belenéztem,vagy végig is néztem fordítás nélkül,mert még úgyis
élvezhető volt valamennyire :ymblushing: Hawick Laut és Tiffanyt is nagyon szeretem,csak ahogy
írtam már a durvaságot nem bírom nézni egy bizonyos fokon túl,mert nagyon megvisel,annak ellenére,
hogy az emberiség története erről szól,de ehhez mégsem lehet hozzászokni,mert ennek nem kellene
megtörténnie és az ember érzi ezt,hogy nem az ő világa és nem erre van teremtve.Na de ez nem ide
tartozik,csak mondom mivel magyarázom ezt a viszolygást.Itt most az a fontos,hogy Te örömmel
csináld ezt a hatalmas munkát és mivel engem is nagyon érdekel és ezen a zavaró tényezőn kívül
tetszik a sorozat nézni fogom veletek.A Too Late to Say I Love Yout is hasonló miatt volt nehéz
megnéznem,de talán nem volt olyan brutális ;;) A MEMORIES OF LOVE-t néztem még ki,de azt majd
talán decemberben kezdik vetíteni.Szóval csak csináld,ahogy jónak látod,biztos sokaknak örömet
okozol vele :x Jajj és nem ma lesz újhold hanem 20.-n éppen a Napforduló előtt,de azért felnézhetsz
az égre ma is ;;)

Szép estét ma is.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 18. 16:51

Most aztán jól összejöttek a dolgaim! Ma fél hatra fodrászhoz megyek, holnap értekezletünk lesz,
de abból a nagyobb fajtából, aminek nem akar vége szakadni. Szerdán VÉGRE!!! idedugja az orrát
a központi-fűtésszerelő - de még csak felmér, sajnos - csütörtökön is későn jövök haza (ez még nem
biztos), pénteken pedig jön az itthoni fiam a párjával, és talán maradnak egész hétvégére (még
ez sem biztos, hogy pont így lesz).

Szóval jelen pillanatban nem tudom megmondani, hogy mikor jövök a 28. résszel, de úgyis fogom
jelezni, ha már a közelében vagyok a fordítás befejezésének.

Természetesen a válaszadást folytatni fogom, csak most készülődnöm kell.

Szép hetet kívánok Mindannyiunknak!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. szeptember 18. 17:21

Rita! Semmi baj, türelemmel várunk!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 18. 19:32

Kedves Rita, megszépülve, kipihenve érjél haza! Jó soká jön az a szerelő..remélem a munkát nem fogja elhúzni és az időjárás is addig meggondolja magát és nem lesznek annyira hidegek! :-o . Ide brutálisan sok esőt mondanak holnapra, remélem nem válik be.. :( sok képet küldtem, mert csak pár db-ot lehet egyszerre küldeni..de ez van. :ymblushing:

Ne aggódj a feliratok miatt, én örömmel nézem újra, és folytatom felirat nélkül..és megjött négy sorim felirata is és azokat is meg kell nézzem .
Ja és holnap nekem is körtekompót készítés ezerrel, szóval én sem fogok a gép előtt dekkolni...xddd jó lesz egy kis változatosság!
Mindenkinek szép estét itt komolyan be van borulva az ég, itt ott egy kis réssel, hogy sejteni lehessen hogy van felettünk ég is! i-) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. szeptember 18. 19:37

cicus írta:
Rita Írta:
[b]Szia Cicus!
[color=#BF4000]Szia Rita,én is belenézegettem a Lady and Liar-ba és látom,hogy nagyon jó sorozat,
mint a legtöbb kínai amibe már belenéztem,vagy végig is néztem fordítás nélkül,mert még úgyis
élvezhető volt valamennyire :ymblushing: Hawick Laut és Tiffanyt is nagyon szeretem,csak ahogy
írtam már a durvaságot nem bírom nézni egy bizonyos fokon túl,mert nagyon megvisel,annak ellenére,
hogy az emberiség története erről szól,de ehhez mégsem lehet hozzászokni,mert ennek nem kellene
megtörténnie és az ember érzi ezt,hogy nem az ő világa és nem erre van teremtve.Na de ez nem ide
tartozik,csak mondom mivel magyarázom ezt a viszolygást.Itt most az a fontos,hogy Te örömmel
csináld ezt a hatalmas munkát és mivel engem is nagyon érdekel és ezen a zavaró tényezőn kívül
tetszik a sorozat nézni fogom veletek.A Too Late to Say I Love Yout is hasonló miatt volt nehéz
megnéznem,de talán nem volt olyan brutális ;;) A MEMORIES OF LOVE-t néztem még ki,de azt majd
talán decemberben kezdik vetíteni.Szóval csak csináld,ahogy jónak látod,biztos sokaknak örömet
okozol vele :x Jajj és nem ma lesz újhold hanem 20.-n éppen a Napforduló előtt,de azért felnézhetsz
az égre ma is ;;)

Szép estét ma is.

Kép

cicus hátborzongató bibliai képeket teszel fel most ilyen háttérrel a fekete lovat.
23-a kemény lesz, nagyon közel lesz hozzánk egy bolygódarab, plusz eléggé homályos lesz minden..de majd meglátjuk a Nasa és a bibliai igazságok párhuzamát...Egyre több jel teljesedik be...megyek a keresztény filmekhez is, ott is foglalkoznak a témával... :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h
Jupiter88

HozzászólásSzerző: Jupiter88 » 2017. szeptember 18. 21:52

Kedves Rita!

Nagyon köszönöm az utóbbi 3 rész feliratát. :ymhug: Olyan gyorsan repülnek ezek a nettó 40 percek :)
Hasonlóképpen vagyok én is, mire megfogalmazhatnék valamilyen véleményt addigra a többiek már régen leírják. Nagyjából mindenkiből ugyanolyan érzéseket vált ki a sorozat, és a szereplők jellemének megítélése. Úgy látszik hasonló értékrendű emberek jöttünk össze a fórumon. :)

Kellemes hetet a továbbiakban is mindenkinek! :-h
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 19. 6:03

nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm a 27-es részt. :flower1:

Kérdésem, most akkor hány részes ez a sorozat?
Amit én letöltöttem, ahhoz nézem a te feliratodat. Mind passzol, de nincs vége 32-nél, hanem 36-nál. Mi lesz azzal a néggyel?

Kedves Ildikó! A My Sunshine 32 részes, tehát már csak 5 rész van hátra belőle.

De van egy négy részesre vágott verzió is, amit leginkább akkor lehet élvezni, ha az ember
már látta a 32 részes eredeti változatot.

Amikor a sorit elkezdték forgatni, akkor Wallace-szal és Tiffanyval vették fel az egyetemen
játszódó jeleneteket, vagyis saját maguk játszották a fiatalkori énjüket. Így akarta a rendező,
és így is szerződtek a szerepre. De a film forgalmazója vagy akárkije, már nem emlékszem
pontosan leállította a munkát, és azt kérte, hogy fiatal színészekkel vegyék fel újra ezeket a
jeleneteket. Mivel a rendezőnek nagyon tetszett Tiffany és Wallace is, és a két színész is
csalódott volt, ezért megcsinálta az ő vágott verzióját. Magyarul nem szerette volna a kukába
dobni a két híresség által alakított jeleneteket.
Én még nem néztem végig azt a négy részt, de az elsőt már láttam. Nagyon kíváncsi voltam,
hogy hogy szerepelnek benne. Hát mondhatom, tényleg kár lett volna kihagyni. Először fura,
mert a fiatalokkal szoktuk meg azokat a részeket, és rajtuk azért látszik, hogy nem 19-20
évesek már, de hamar belefeledkezünk a játékukba, mert nagyon jók.

A 32 részes után fogom lefordítani. A négy részesnek Silent Separation a címe.

Szép napot kívánok!

Kép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. szeptember 19. 15:07

Kata írta:
cicus hátborzongató bibliai képeket teszel fel most ilyen háttérrel a fekete lovat.
23-a kemény lesz, nagyon közel lesz hozzánk egy bolygódarab, plusz eléggé homályos lesz minden..de majd meglátjuk a Nasa és a bibliai igazságok párhuzamát...Egyre több jel teljesedik be...megyek a keresztény filmekhez is, ott is foglalkoznak a témával... :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h[/quote]

Spoiler: mutasd
Szia Kata,a kép csak egy gyönyörű naplementében a tengerben vágtázó
lovat ábrázol,semmi apokaliptikus üzenete sincs.Igaz az sem pusztulást jelent,csak
változást,annak pedig meg kell történnie,mindenki örömére :) Én ezektől a félelmet
keltő hírektől nem ijedek meg,mert semmi sem úgy lesz ahogy az ember gondolja.
Jött már több "dolog" közel a Földhöz,ez nem jelent semmit.Már évek óta keményen
dolgozik a Napunk is,de csak kevesen veszik ezt is észre.A teremtés tökéletes,mert
a Teremtő is az,tehát nem kell félni semmitől.Én ezt így látom és minden úgy lesz,ahogy
lennie kell a megfelelő időben ;)

Csodás napot ma is :x

Kép
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. szeptember 19. 17:43

Szia Rita,

Látom megint le vagyok maradva, bár ez most egyáltalán nem zavar, mert legalább megint egyszerre tudok megnézni 3 részt. :D Nagyon szépen köszönöm a feliratokat. Ma már neki is látok, mivel itt van a rossz idő, és olyan jól esik csak a takaró alá begubózni és valami sorozatot vagy akár filmet nézni egy jó meleg teával a kezemben. Ez a sorozat pedig pont tökéletes arra, ha az ember, nem akar mást csak kikapcsolódni. :))
Mindenképp írok majd véleményt, amint végeztem velük, bár nem tudom, ez mikor fog bekövetkezni, de nem fogom elhagyni. ;)

Sikerült megint spoiler mentesen megúszni, így csak feljöttem letölteni az elmaradt részeimet, ileltve megköszöni és már el is menni, nehogy véletlenül megakadjon a szemem valamin. :D :D

Rita, te hogy vagy mostanság? Milyen újból dolgozni? Hogy viseled az esős időket, hideget?
Nekem sikerült a minap megfázni, de szerencsére hamar kijöttem belőle, ez köszönhető édesapám gyógyteáinak, illetve az eukaliptuszos gyógyfürdőnek.

Mindent nagyon szépen köszönök,
Csók, puszi
Brigi

Kép
Kameko

HozzászólásSzerző: Kameko » 2017. szeptember 19. 19:06

Kedves Rita! Köszönöm a sorozat és film választásidat és a fordításaidat is. Nagyon szeretem a kínai (tajvani, szingapúri) filmeket-sorozatokat és persze koreai és minden ázsiait :) Kedvenceim a kosztümösek, de az általad választott és fordított sorozatokba bátran belemerek vágni mert nagyon hasonló az ízlésünk, és eddig mind nagyon jó szórakozást nyújtott, persze ehhez nagymértékben hozzájárult a kiváló fordításod. Köszönöm! Köszönöm! :movingflower:
"El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."

Matsuri Hino

japán képregényíró
Vampire Knight
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 20. 5:08

milomartin írta:Kedves Rita!Köszönöm szépen a 25,26,27.rész feliratát!!! :)

Kedves Edit nagyon szívesen!

~o) %%- ~o) :D ~o) %%- ~o)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 20. 5:32

Kata58 írta:Hát ez bevégezve...micsoda perszóna anyák vannak!aki csak eszköznek használja a saját lányát, hogy neki jobb legyen. Talán az ő férje nem adott neki eleget?!..grrr. :-? :-q Hú de utálom az ilyen embereket. Na persze a lánya sem esik messze a fájától, hogy azon gondolkodik hogy elválik, mert össze akar jönni a volt barátjával! fúj!

Érdekes volt látni Xinying kis lakását, és a szorgoskodó férjét. Állítólag "jól" ment férjhez, de a jelek
szerint mégsem úgy van. Pechére egy becsületes politikust fogott ki.
Sajnáltam a szolga módon viselkedő férfit. Hány évig akar még a felesége kegyeiért ácsingózni?

Kata58 írta:Muffi..jaj hizott a májam hogy milyen szuperül visszakapta ahogy Honkongban viselkedett :)) :)) :)) még jó hogy nem került Moseng keze ügyébe :)) :)) :)) szerintem megtépte volna .

Moshengről nem tudom elképzelni, hogy megtép valakit, épp ezért mondta neki Yichen, hogy nem
tud jól haragudni, nem elég hatásos. Már megfigyeltem, hogy csak akkor akad ki, ha Yichent bántják,
egyébként nehéz kihozni a béketűréséből. Miffy ellen egy profi kellett.

Kata58 írta:Az amerikai barát hát érdekes egy ember, de majd meglátjuk mennyire ügyes is. Mindenesetre szívügye barátjának a megsegítése.! :D ;) .
Az ex pedig egyre jobban kegy hurokban vergődő sebzett állathoz kezd hasonlítani!

Megfigyeltem, hogy az ázsiai sorozatokba, vagy borzalmas kinézetű, vagy idiótán viselkedő nyugati
embereket választanak. Talán ilyennek látnak bennünket? Attól hogy valaki amerikai, még nem biztos,
hogy bohém. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy értelmes ember így majomkodjon, amikor először
találkozik a kínai kollégája feleségével például. Eltúlzott volt a magas, hosszú lábú, miniruhás titkárnő
is.
Viszont meglepő volt, hogy milyen folyékonyan és jól beszélt kínaiul a amerikai pasi.

Kata58 írta:Tetszett, hogy egyre több minden kiderül a múltból, most már egy nagyon minimális ismeret hiányzik még, de jól sejtettem és éreztem az akkori szakítás mélységét...szegény Yinchen hogy meglepődött hogy ez a mondata vezetett a sok éves távolmaradásra...de az utolsó mondata szerint meg Ő is elindult volna Moshenget megkeresni..

Mosheng és Yichen múljában már minden tisztázódott. Látszott Yichenen a szörnyű felismerés, hogy
az ő szavai indították el a lavinát, amit ő csak pusztán összeveszésnek gondolt. Egyébként meggyőződésem,
hogy ha nem rakja fel Moshenget az apja a gépre, már másnap kibékültek volna. Így keserves hét év lett
belőle. Ezen már nem szabad tovább töprengeni. A múlt elmúlt. Most már együtt vannak, éljenek boldogan.

Már megint első voltál a véleményeddel, Kata! Ügyes vagy!

Nagyon szívesen a feliratot! Most úgy néz ki, hogy talán vasárnap hozom a 28.-t. Ha nem így lesz, jelzem.

Szép napot kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 20. 5:34

nildiko írta:
nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm a 27-es részt. :flower1:

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen!

:flower1: :littlehearth: :flower1: :D :flower1: :littlehearth: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 20. 5:52

cicus írta:Szia Rita,köszönöm szépen a 27. részt :x úgy megörültem neki,hogy
azonnal meg is néztem és ebben a részben elérkeztünk ahhoz,hogy mindenki megkapja
amiért "megdolgozott" eljött az igazság szolgáltatás ideje és még nincs vége ;) Kicsit
sajnálom Ying Hui volt barátnőjét is,hiszen a szülői minta szerint él,de mindig van
választásunk,hogy azt követjük vagy másképpen döntünk,semmit nem kenhetünk másra.
Most is az anyagiak mozgatják és ki mint vet úgy arat,előbb utóbb ez mindig bekövetkezik,
mert törvényszerű.Szerencsénkre még sok jó dolog is hátra van,úgy,hogy nagyon várom
az utolsó 5 részt is. :)
Szép vasárnap estét Mindenkinek.

Szia Cicus! Xinyin úgy sajnálatraméltó, ahogy van. Hiába szerzett neki jobb helyet Ying Hui,
a gond nem a régi munkahellyel, és nem is a kollégákkal volt, hanem saját magával. Nincs
kapcsolata az emberekkel. Ahogy ő is mondta, képtelen beilleszkedni, ez már az egyetemi
találkozón is látszott. Ebben viszont nemcsak ő maga sáros, hanem az anyja is, aki kiskorától
kezdve arra nevelhette, hogy ő szebb, jobb, különlegesebb, mint mások, és csakis a legjobbat
érdemli. Nem volt jó neki Ying Hui, most meg kapálózna utána.
Így van! Xinyin előtt ott volt a választás lehetősége. Így járt. Ahogy a férjét elnézem, képes
lesz élete végéig körbeugrálni az asszonyt.

Nagyon szívesen a fordítást! Ahogy Katának írtam, talán vasárnapra el tudom készíteni a
következő részt. De még én sem tudom pontosan, hogy alakul a hétvégém.

Szép napot kívánok!

Ennyit Mosheng önállósodási törekvéséről. Ketten mentek Amerikába:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 20. 5:55

B.Marika írta:Szia Rita!
Mindkét rész nagyon jó volt, annyira néztem volna tovább!!! Jó látni, hogy Mosheng és Yichen végre boldogok!
Köszönöm szépen a feliratokat! :littlehearth:
Kellemes hetet kívánok!
@};- %%- @};- %%- @};-

Szia Marika! És ez már így is marad! Ezért is nagyon jó ez a sori. Nem öt perc jut a végén a
boldogságukból.

Nagyon szívesen! Szép napot kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 20. 5:57

leo-leo írta:Köszönöm a 26. és 27. részek feliratait!

Nagyon szívesen!

@};- %%- :D %%- @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 20. 5:58

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen 17-27 részek feliratait.

Szia! nagyon szívesen!

:movingflower: %%- :D %%- :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 20. 6:13

cicus írta:Szia Rita!
Spoiler: mutasd
Én is belenézegettem a Lady and Liar-ba és látom,hogy nagyon jó sorozat,
az égre ma is ;;)

Szia Cicus!
Tegnap este keresgéltem egy kicsit, és most biztosra mondhatom, hogy a Lady and Liar nem kerül nálam
a fordítandók közé. Hiába szép szerelem, túl nagy a különbség a sori eleje és vége közt. Ahol japán
megszállás van, ott durvaság is van, abból pedig most nem kérek... és ti sem. Találtam egy nagyon
vicces, humoros kis kínait, amit a My Sunshine után azonnal - tehát még a rendezői változat előtt - le
szeretnék fordítani. Egy részt akartam megnézni lefekvéskor, és kettő lett belőle. Nagyon sokat nevettem
rajta. Nagyszerűen kikapcsolt! Azért nem írom még le a címét, mert esténként tovább akarom nézni, és
még az is előfordulhat, hogy a többi része már nem fog ennyire tetszeni, és meggondolom magam.

Szép napot kívánok!

Ezt muszáj még egyszer!

Kép

Vissza: “Kína”