Műfaj: romantikus / komédia /
Részek száma: 40
Időtartam: 45 perc
Vetítési időszak: 2017. február
Vetítette: Hunan TV
Ország: Kína
Nyelv: mandarin
Főbb szereplők:
Dilraba Dilmurat – Li Huizhen
Peter Sheng – Bai Haoyu
Sierra Li – Xia Qiao
Zhang Bin Bin– Yimu
Történet:
Ebben az állapotában keresi meg gyermekkori szerelme, Haoyu, akit sokszor neki kellett megvédenie, mert a pufók fiút gyakran bántották társai. Találkozót beszélnek meg, de míg Huizhen egy pocakos emberről hiszi azt, hogy ő a gyerekkori barátja, addig Hayou helyette a szép és csinos barátnőhöz, Qiao-hoz megy oda, azt gondolván, hogy a régi bájos Huizhent látja.
Huizhen rájön, hogy a jóképű, önbizalommal teli fiatalemberré cseperedett Haoyu emlékeiben ő még mindig az a szépséges lány, akibe beleszeretett annak idején. Huizhen nem akar csalódást okozni a fiúnak, ezért megkéri barátnőjét, hogy helyettesítse őt a találkán, és szépen adja a fiú tudomására, hogy többé nem fognak találkozni.
Közben Huizhent felveszik az Immortál nevű lapkiadóhoz. Boldogsága határtalan, hiszen ez volt minden vágya. Ám még aznap új főnök érkezik a szerkesztőség élére, aki nem más, mint Haoyu.
A történet a She Was Pretty koreai sorozat kínai feldolgozása. Nem láttam az eredetit, de ahogy a feldolgozásoknál szoktam, izgatottan várom, sikerül-e az új verziónak felülmúlnia a régit. Nagyon remélem, hogy igen! (Bocs!)
Jó szórakozást kívánok!
Fordította: ezoritu
Online feltöltés: bearbear
Online nézhetőség:
Videó letöltési lehetőség: