Műfaj: webdráma / romantikus / komédia /
Részek száma: 36+1
Időtartam: 36X20 perc
Vetítési időszak: 2015. dec. 13. – 2016. jan. 16.
Vetítette: LeTv
Ország: Kína
Nyelv: mandarin
Főbb szereplők:
Crystal Zhang – Zhang Peng Peng
Peter Sheng – Qi Cheng
Alan Yu – 9. herceg
Jiang A-Joe – Zhao herceg
Guo Fiction – Yang Yan
Hai Karina – Lu Li
Ötvenedik sorozatomnak „egy jó kis kínait” kívántam magamnak. Szerencsére a Go Princess Go megfelel ennek a
kritériumnak! Nagyon is!
Történet:
Három ex-barátnő elhatározza, hogy bosszút áll a playboy Zhang Pengen. A férfi menekülés közben egy medencébe
ugrik, ahol fejsérülést szenved. Magához térve, ezer évvel korábban, a császári udvarban találja magát, mégpedig
a koronaherceg első feleségének bőrében.
Vajon meg tudja-e emészteni a nőfaló Zhang Peng, hogy nővé, Zhang Peng Penggé változott? Hozzá tud-e szokni a női
testtel, de még mindig hím fantáziával bíró férfi a női szolgák és ágyasok állandó jelenlétéhez? Tud-e alkalmazkodni
az udvari élethez, az intrikákhoz, összeesküvésekhez? Nem utolsósorban, mit fog szólni ahhoz, amikor megtudja,
hogy férje, a koronaherceg utálja, és el akarja őt tenni láb alól?
Ez a sorozat több szempontból is unikum. Amatőr stáb készítette, nevetséges költségvetésből, ismeretlen színészekkel.
Mindegyiküknek ez az első drámája, kivéve a címszerepet játszó Christal Zhangot, akinek már volt egy mellékszerepe
a Strange Coffe c. kevésbé ismert drámában.
A pénzhiány nyomon követhető a sorozat jeleneteiben, de a készítők nem is akarták titkolni, hogy üres volt a zsebük.
A rendező maga mondja el az egyik interjúban, hogy a TaoBao-n (online piactér, mint nálunk a TeszVesz) vásárolta az
összes lábbelit. A főszereplő Peter Sheng saját költségén énekelte fel a részek végén hallható dalt.
Ennek ellenére, vagy pont ezért, ki tudja, a sorozat hatalmas siker lett, és népszerűsége máig töretlen. A színészek
fantasztikusak, a sztori eredeti, bár a testcserés-időutazós téma miatt lehetne egy nagy kliséhalmaz is, mégsem az.
És nem utolsó sorban szenzációs a humora!
Az óriásira duzzadt rajongótábor, amellett, hogy imádja a sorozatot, egymással versengve keresik az epizódokban a
szegényes büdzsé bizonyítékait. Én is láttam már párat, jót nevettem rajtuk. Kíváncsi leszek, mennyit fogunk találni
a 36. rész végéig.
A 12. résztől kezdve, néha elő fog fordulni, hogy rajtam kívülálló okok miatt, pár sor erejéig hiányos lesz a feliratom.
Jó szórakozást kívánok!
Fordította: ezoritu
Dalszöveg: Kriszti
Online feltöltés: bearbear
Online nézhetőség:
Videók letöltése: