Rita írta:Gabóci5 írta:Kata, de a másik macsek milyen mocsok, mintha biztatgatná, hogy "menj lopd e"l!
Különben, nagyon jó a gif!![]()
Gabi! Annyira jó volt egy kicsit macskásítani! Már hiányzott! Még egy undokság!
Alamuszi macska nagyot pofoz

Rita írta:Gabóci5 írta:Kata, de a másik macsek milyen mocsok, mintha biztatgatná, hogy "menj lopd e"l!
Különben, nagyon jó a gif!![]()
Gabi! Annyira jó volt egy kicsit macskásítani! Már hiányzott! Még egy undokság!
Darinka írta:Köszönöm szépen.
dolores953 írta:Szia Rita
Megsütöttem a lúgosított lángost, egyenlőre csak fél kiló lisztből, még hírmondó sem maradt
belőle.Beesett a lányom és a vejem, mindet megették.![]()
![]()
Azt mondták jól sikerült.
![]()
Hamarosan újra sütnöm kell egy adagot,hogy én is megkóstolhassam.
mkatinka írta:Köszönet az új részért is4 Nagyon érdekes volt az első barangolás a tészta "történelmében"! Álmomban nem gondoltam volna,hogy a Távol-Keleten találhatták ki, miután annyira "rizsalapúnak" ismerjük az étkezésüket.Jó dolog kalandozni a világban, és az is jó, hogy megdőlhetnek a hiedelmeink is!
nildiko írta:Most néztem meg az első részt, amit nagyon köszönök.
Keresem a lúgos lángos receptjét. Hol találom meg?
Mit tegyek bele, hogy lúgos legyen?
A 2. részt holnap nézem, lehet, hogy ott lesz?
Rita írta:Dolores! Szerintem tojás nélkül is jó lesz. Én semmilyen kelt tésztába nem
szoktam tojást tenni. De azért kíváncsian várom, hogy te is és Ildikó is mit
fogtok tapasztalni.
Magamért nem kezdek kelt tésztát csinálni, de ha az itthoni fiam, és a
menyasszonya itt vannak sem dagasztok, mert vigyáznak az alakjukra.
Így folyamatosan azon gondolkodom, mikor, kivel, és mivel próbáljam ki
a lúgos vizet!
Talán nyáron, ha a kinti gyermekeim is itthon lesznek.
Micsoda szokások vannak:
dolores953 írta:
Ritám, ha tudnék telekinézissel lángost küldeni, hidd el megtenném, legalább véleményt mondanál róla.![]()
Ezt a különleges sportot a Bu Bu Jin Xin c. Dabdi által fordított sorozatban is játszották.
Ott is érdekesnek találtam.
Rita írta:Szia Kata! Én így sokkal jobban szeretem, mintha elő van főzve az alma.
Anyukámtól így tanultam, úgyhogy amikor először olvastam egy receptben
a dinsztelésről, nem is értettem, minek az? Teljesen felesleges művelet.
A reszelt almára nemcsak cukrot, hanem fahéjat is szórok. Legalább fél
órát hagyom állni, majd két kezem közt jól kifacsarom az alma levét. Nem
baj, ha túl száraznak tűnik, nem lesz az. A visszamaradt levet felhígítottam
vízzel, a gyerekek villámgyorsan eltüntették, annyira finom itóka.
Kata58 írta:Látom ez a sorozat is a konyhába vezényli az embert![]()
![]()
![]()
majd mindent szép sorjában.!
De annak külön örülök, hogy máris továbbadtam tippjeiteket, amiket kaptam tőletek..itt is köszönet érte!
![]()
Barátnőmmel azt szoktuk mondani, hogy kész a süti vagy kávé...mikor mi..nyithatod az ablakot / Mézga család/ráhatás
![]()
:lol
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég